Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Tolga Günsezer
Bilgiler.icin tesekkurler.
Atilla bisklete goturuyorum.simdi,islerinde gayet iyi arkadaslar begeniyorum,duruma gore eve goturur kendim keserim artik.
Evet.cektirme de aldim,tum.islemler.bitince detayli fotolari atacagim

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
Scudo
130 kiloyla 1 sene bindim, birsey olmadi. Şimdi 110 kiloyum. 2 senedir biniyorum.

Rahat olun :)

@ahmetözkan 93 gördüm max ama üstündeki jantlarlamıydı hatırlamıyorum. Üstünde gelen lastikler vardı ama, ondan eminim. Orjinal jant lastikle 86-87 km yapmıştım. Jant lastikten yana sıkıntı yok düzgün takıldıktan, havası şişirildikten sonra. Ama hızlandıkça gidona sağlam tutunmak lazım

Bir soru da ben sorayım. Triban3 jant setini KTM Life One bisikletime geçirsem 700x35 gibi nispeten geniş bir lastik takabilir miyim?

arkadaşlar triban 5 kullanıcısıyım patlamalara karşı bir dış lastik önerisi yapabilir misiniz?

ve dış lastiği mesela önce arkaya alsam öndekini değişmesem bir süre kullanmam sıkıntı yaratır mı? yani önce bir tane alacağım sonra bir tane

• Beğen
Tepkiler: S. Fatih
@basak10 tek tek almada hiçbir sorun olmaz. Pro 4 olabilir mesela..

@lealtad SCHWALBE nin double zırhı olanları var onlar ilgimi çekti ama onlar yol bisikleti için uygun mu değil mi bilmiyorum

520 C1 Alsam mı arkadaşlar?

@basak10 sık patlama var diye direk zırh falan gereksiz. Kesin sebep bulmak gerek önce. Normal bi lastik gayet iyi iş görebilir. Bende Michelin dynamic var mesela o yüzeyi ile hiç bir sorun çıkartmadı bana..

@lealtad bisiklet yoluna kadar gittiğim yol çok kötü. arnavut kaldırımlar, çukurlar, kavisler vs... ne geliyorsa o yolda geliyor başıma

@Sinan Ş Resimleri bekliyoruz . Eski kullandıgın spacerların boyunda kesmeni yada kestirmeni tavsiye ederim yoksa acı degişicek sürüş pozisyonun degişicek belki daha rahat edebilirsin ama muhtemelen agrı sızı olur . alıstıgın boyda devam et bence. Kendin keserkende malzeme cok asırı sert bi malzeme degil sonucta ufak bi yamukluk olursa zımpara ile cok rahatlıkla düzeltirsin 1-2 mm kadar fark olur ki buda spacerlerle kapanır yada fark edilmez kapak otursun yeter . Merakla HALA bekliyorum :D

@basak10 ben arnavut kaldırım da tırmanış da falan zorluyorum bazen. Yılan ısırığı oldu mesela ama lastikde hiçbir sorun yoktu..

@ahmetözkan geçen bende atilla bisiklete goturdum. sesden dolayı. göbeği söktü sökerken fark ettik hiç sıkıştırılmamışdı. yağladı tekrar sıkıştırdı göbeği. ses sonra sol pedal dan gelmeyi başladı ona muamelesini yaptılar şuan gayet yerinde fakat geçenlerde arka aktarıcıyı yada göbeği tam görmedim basamağa çarptım bazı viteslerde ses geliyor göbekte 1. vitese geçmiyor canım sıkıldı. üstelik arka jantım her hafta düzenli olarak yamuluyor bu beni en çok yoran mesele hiç düzelmiyor ne kadar akor yaptırsam bile. değiştiricek durumumda şuan yok sürekli akor parssı gidiyor :)

54 kadro stoklara ne zaman gelir bilgisi olan varmı acaba?

Arkadaşlar belki defalarca yazılmıştır ama bulamadım:) bizim triban 3 lerin lastik ölçüleri tam olarak ne(54 kadro için soruyorum), km saatim fazla gösteriyor da bir yanlış mı yapıyorum acaba

@SanerDK Kardeşim Triban 3'ler üretilmiyormuş artık, gelmeyecek deniyor.

@Kazuya Benim kadro 57. Fakat lastiklerimiz 54 kadro ile aynı boyda.
Sigma BC1609'da 700c lastiklerim için 2133 ayarını kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Geri