Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@lealtad çok teşekkür ederim içim rahatladı :) nese siparis etmeyi denim yapabilirsem

@lealtad bişey daha merak ettim şimdi siparişi verdim bitti parayı aldı sanırım ama ben magazaya gidince benim oldugum nerden anlasılcak yani ne dicem de alcam ürünü?

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Scudo
@cycling33 Mağazaya git kasaya internet ürünü aldım de. Seni direk o bankoya yönlendiricek(genelde deneme kabinlerinin orada ki bilgisayarın oradan teslim ederler). O kısımda ki kişiden kimliğin ile teslim alacaksın

• Beğen
Tepkiler: cycling33
@Sinan Ş Ben 75 TL diye duymuştum fiyatı ya. Bir de gün sınırı mı varmış onun. Öyle bir durum varsa sıkıntılı valla. Hoşuma gitmedi.

@Oguz G. Rasathanedeki Time To Train'e gitmiştim ben ama hoşuma gitmedi ya. Yani temiz falan ama sıkıntılı biraz. Şöyle bir örnek vereyim. Shoulder Press diye bir makine var. Omuz çalışırken sol omzumun daha güçsüz olduğunu fark ettim. Söyledim ordaki eğitmenlere, onlar da dedi ki programınızı bırakın değişiklik yapalım, sağ ve sol omuzu ayrı ayrı çalışıp eşitleyin dediler. Bıraktım programı ama 1 ay geçmesine rağmen geri gelmedi o program bir türlü. Birkaç kez de hatırlatmama rağmen böyle bir durum oldu. Bir de işe başlamıştım o aralar gidemiyordum zaten. Dizimdeki menisküs sakatlığından dolayı doktor raporu alıp üyeliğimi iptal ettim. Bir de başlarken ne sağlık raporu istediler, ne tansiyon/nabız ölçümü yaptılar. Dümdüz başladım öyle...

@Samet Arslan orası biraz ters kaçıyordu zaten . Kimse get fiti denememiş oranın da kurbanı ben olayım bi deneyeyim :) gereken güzelliği yaparlarsa önümüzdeki başlarım muhtemelen . Bu göbekle daha fazla yaşanmaz :)

Arkadaşlar yol bisikleti ile aranıza katılacağım bu iki model den birini alıcam ama bir kaç sorum olacak. bugüne kadar hep düz gidon kullandım kullanımda düz yada eğik gidon rahatlık açısından hangisi daha iyidir(yüksek süratlere ulaşmak gibi derdim yok) benim için uzun süreli kullanımda yorucu olmayanı önemli. Diğer sorumda uzun turlar için salcano cs40 almıştım lakin kısmet olmadı , bu modellerde de kadroda bagaj bağlantı delikleri mevcut bu iki modelden hangisi uzun turlar için daha uygundur (yol bisikletiyle uzun tur yapılırmı bilgi sahibi değilim)

(link)
(link)

@fantom ben yol bisikleti gidonunu tavsiye ederim bende triban 500 e geçtim bi süre sonra alışıyosuzuz güzel oluyo:)

@Fırat Çetin selam, ben de bir çift yeni hood sipariş ettim, yarın elimde olacak. Konuya baktım iz almışsınız. Nasıl değiştirdiniz acaba? bişileri sökmeden mümkün mü? geçen fren pabuçlarını söktüm geri takamadım da tekrar sökmek istemiyorum bişileri:)

@Kazuya kablo içerden gitmediği için ya vites ya da fren kablosunu sökmeden hood'ları takamazsın. Ama vitesleri elleme daha zordur fren kablosu daha pratik;)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Arkadaşlar bugün itibariyle bende aranıza triban 520 ile katıldım alması eve gelmesi akşamı buldu kısmetse yarın fotoları dan 1749 tl ye 6 taksite aldım.

Eveeeet arkadaşlar.. verdiğim hood siparişi geldi. 10unda siparişi geçtim, 11inde kargoya verdiler ve dün bizim burdaki ptt şubesine geldi. Önümüz bayram diye gidip kendim aldım. Hızlarına ve ilgilerine hayran kaldım bunu söylemeliyim.
Ürünün fiyatı 9 dolar ve kargo dahil, @Samet Arslan ın da söylediği gibi bir çift siyah da hediye ediyorlar.
Buarada rengini soran arkadaşlar için söylüyorum; pembe değil, baya kırmızı:)

bunlar da fotoğraflar..

IMG_5785.JPG.jpeg IMG_5786.JPG.jpeg IMG_5787.JPG.jpeg IMG_5788.JPG.jpeg IMG_5789.JPG.jpeg

• Beğen
Tepkiler: taner07
Merhabalar, aranızda Triban 500FB veya 520 FB kullanan var mı? Almayı düşünüyorum ikisinden birini ikisi hakkında da yoruma ihtiyacım var, ve aradaki fiyat farkına değer mi merak ediyorum.

Sanırım drop bar alacağım, bir şekilde alışırım diye düşünüyorum. Triban 500 kullanan arkadaşlar yorumunuzu eksik etmeyin. 1 ay sonra alabilirim bisikleti.

@Samet Arslan vallahi geldiğinden beri kara kara düşünüyorum hangisini taksam diye, sanırım ben de siyahları deneyeceğim, sıkılınca tekrar kırmızıya döneriz. Bir de ben biraz pasaklıyım, siyah bana iyi gider

@batuhangurcan triban 500 de uygun kadro bulbak zor, boyun ve bacak uzunluğuna göre önce bir kadrona karar ver derim. eğer 48 kadro falan uyarsa bitmeden al

@Kazuya
(link) bundan bahsediyorum, XL alacağım boyum 185, bunun da mı kadro boyu kalmadı ki ?

@batuhangurcan tamam bunda var kadro boyu. ama boyun 1.85 diye hemen xl düşünme, iç bacak boyu en önemlisi, ki forumda araştırdığında da göreceksin, gücü pedala daha iyi aktarmak için bir küçük kadro mantıklı olabiliyor. Boyun tam sınırda, l beden de düşünebilirsin.

@Kazuya
yaşımdan dolayı boyum hala uzama aşamasında, 190-195 seviyesine gelebilirim, 16 yaşındayım. O yüzden XL düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Maşşallah:) tamam ozaman, yaşın 18 yazıyor da oyuzden demiştim

Geri