Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@Samet Arslan cok tesekkurler, evet jantlar standart, sadece lastikler michelin

@nejnej ankara performans bisikletten aldim, michelin dynamic sport. Yanlis hatirlamiyorsam tanesi 55di. Kirmizi ve mavisi de vardi

Yok bende
@Samet Arslan
Yok bende öyle degil yükseltirken sorun yok düşürürken tak die atıo vites ama zincir alta düşmüyor bazen

Benim ki sora sistem olan triban3 ilk baştaynakol işte geçmiyordu kendim ayar çektim fena değil

@batuhangurcan Yaklaşık 1 haftadır triban 500 kullanıyorum çok memnunum.Gayet akıcı bir bisiklet çok iyi hızlanıyor.Vites geçişleri de çok güzel.Tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Batu Gürcan
@MehmetSFatih
Teşekkür ederim, bir kaç soru daha soracağım izninizle. Benim için görünüm ön planda, bisikletin görünümü çıplak gözle nasıl?
Ve bisikleti ilerde upgrade etmek istesek, sistem microshift olduğu için olmuyor diye biliyorum, direk sistemi değiştirmemiz gerekecek değil mi ?

@batuhangurcan Görünümü bence iyi gidon bandı iki renkli olduğu için ayrı bi güzellik.Upgrade konusunda pek birşey bilmiyorum fakat shimano sora ile aynı kaliteye sahip diye düşünüyorum vitesin.Salcano xrs 040 Sora var abimde uzun zamandır kullanıyorum ikisini de kullanma fırsatım oluyor.Benim upgrade konusunda yapacağım ilk şey maşa olur şahsen

• Beğen
Tepkiler: Batu Gürcan
@MehmetSFatih
Anladım , bakalım hayırlısıyla alacağım inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim :)

yarın sabah bursada 7. si düzenlenen tophane mudanya turu var sabah 9 da kayıt 10 da cıkıcaklarmıs yola ben gidicem allah kısmet ederde yarına kadar bi aksilik olmazsa haberi olmayan bursadan tribanları görmek isterim

Triban 3 kullanan arkadaşlar birşey rica edicem. Bisikleti yaknında olan varsa, selenin boyutlarını bir ölçebilir mi?
uzunluğunu ve en geniş kısmında enini?
İnternetten bir sele alıcam da karşılaştırma yapmam gerek
Şimdiden teşekkürler

iyi olcak hastanın doktor ayağına gelirmiş:)

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
Geri