@OsmaniyeRehber 999.55 krş tan saydılar ustune ekleyip alur 700 aldım
sol tabancadan cıkan bir ayar cıvatası var ise onu sıkın tel boşalsın altan civatayı gevşetin el ile gerin zorlamayın civatayı sıkın daha sonra tabancadaki ayar somununu saat yönün tersine cevirerek gerginliği ayarlayın
Beya Triban3'ün maşayı boyamayı düşünüyorum, Aklımda beyaza boyayıp ince kırmızı çizgiler geçsem güzel olur gibi. Ne dersiniz, hangi renkler uyabilir sizce?
@Eren D. Güzel olabilir ancak çizgileri nasıl atacaksınız? Yani yer ve yön olarak soruyorum. Maşanın neresinde olacak? Ayrıca kadroya tekrar baktım da. Kırmızı çizgi atmanıza da gerek kalmayabilir. Zaten sadece Triban 3 yazısındaki "3" kırmızı. Hood lastiklerinizde siyah ise bence gerek yok
@Samet Arslan Yanlardan yukarıya doğru çıkarım herhalde, etraflıca düşünmedim pek, fikir yeni geldi aklıma. Siyah da çekebilirim çizgileri, Btwin yazısıyla uyumlu olur. Maşa gözüme biraz şekilsiz geldiği için (karbon maşalara göre) çok fazla fikir ğretemiyorum, yan alan çok ufak
@Samet Arslan Orası öyle de maiayı değiştirmeden nce daha büyük önceliği olan parçalar var benim için. Kamera, yeni bir kask, sele, gidon, yeni jantlar vs. vs. Çok uyguna güzel bir maşa bulmazsam değiştirmem gibi duruyor şu an için
@Eren D. Neden o kadar değişiklik yapmak istiyorsun ki? Gidon özellikle. Jant ve sele tamam ama kamera benim için büyük bir öncelik değişik. Kişiden kişiye değişir tabi ki
@Samet Arslan Gidon şu an büyük geliyor bana, omuzlarım geniş değil pek. Kamera büyük bir gereklilik değil tabii ki ama sürüşlerimi çekmek istiyorum, milyarlık GoPro'larda gözüm yok tabii, ikinci el bir alternatif bakıyorum şu an
Herkese merhabalar. ben bugün dış lastiklerimi değiştirdim. trainer için kullanmak isteyen ya da uzun yolda kullanmak isteyenler varsa değerinde ürünle takas edilebilir ya da satabilirim uygun fiyata. detaylar için özel mesaj atabilirsiniz ya da numaram 0532 064 3629
arkadaşlar herkese merhabalar. bu siteden aldığınız ve size 2 tane gelen hoodlardan bir tanesini satmak ister misiniz? siteden sipariş vermek istenmiyorum. elimde olan ürünler ile takas yapmak şsteyen olursa onlar ile de takas olur. cevaplarınızı bekliyorum
Benim lastikler çok kötü durumda ya 2500'den fazla yol yaptım, iyice bittiler herhalde; geçen gün yağmur yağdı 10 km hızla giderken bile kaç defa düşeyazdım hatta bir kere düştüm, düşeceğimi hissedince bisikleti altımdan atmak zorunda kaldım
Bu lastikleri kullananlar var mı acaba? Piyasada başka 650c lastik bulamadım, mecbur bunlara kaldık; (link) Normalde yurtdışından almayı düşünebilirdim ama doların 3 lira olduğunu ve kargoyu hesaba katınca bundan kat kat pahalıya geliyor