Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

merhabalar,triban 3'un 3'lu aynakolunun kucuk yapragini eksiltebilir miyiz acaba?

Scudo
Arkadaşlar bende ikinci el 520 alarak aranıza katıldım. Sıkıntım XL kadro aldım biraz büyük geliyor bana , L kadro kullanıpta kendisine küçük geldiğini hisseden varsa kadro yada bisiklet değişimi yapabiliriz .Bisikletim oldukça temiz durumdadır arıyacak olan arkadaşlar varsa kullanım olarak bisikletlerin eşdeğer olmasına dikkat ediyorum isteyene whats up tan resim yollayabilirim.

@Deniz Duman üst boru bacak arasına sıfır mesafede 1 beden küçüğü daha iyi olacağı söylendi forumdaki tecrübeli arkadaşlar tarafından

@Deniz Duman İyi günler. Bisiklette ayarlamalar yapılırken sele asla gidona yaklaşmak için öne çekilmez. Bilginiz olsun. Aynakol sabit olduğu için aynakol ve bacak düzlüğüne bakılarak sele ayarlanır. Sadece yukarı aşağı sele ayarı yapılır. Büyük kadro herzaman eziyettir aklınızda bulunsun.

herkese merhaba. az önce başka bir btwin grubuna yazdım ama buraya da yazayım. şans eseri gördüğüm fit 5'i beğendim. merak ettiğim bu bisikletin ikinci el piyasası ortalama ne kadar ve elinde 54 kadro olupta satmak isteyen var mı acaba?

@trainspotting35 Belki çözüm olabilir diye yazdım. Bundan önceki şehir bisikletimi gidona yaklaşmak için en öne çekmiştim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu şekil. Ama verdiğiniz bilgilerde doğru. Aynakol sabit. Yinede denemekten zarar gelmez. Bu şekil daha kötü değilmi büyük kadro? Almışınız takaslayıncaya kadar belki işe yarar. Yinede kullanıcıbilir. Teklif var ısrar yok:)

Triban 520 yi ilk kullandığımda pedalda boşluk oldu. Ücretsiz değiştirdiler. Az önce 2.kez kullandım. Pedaldan gene ses geliyor...Pedal çokmu kalitesiz? Ayrıca ön en büyük dişlide arkadaki en ufak 3 dişliden herhangi birindeyken hırt hırt diye bir ses geliyor arkadan. Teker sürtüyor zannettim ama değil. Bunun nedeni ne olabilir? Arka dişlilerde yada vitesten kaynaklanan bir sorunmu yada göbekten. Tekrar götürcem dekatlona.Benim şanssızlığımmı malzemelermi kalitesiz? Benzer sorun yaşayan varmı? Vites saat gibi çalışıyor bu arada. Anında tık tık geçiyor.Sanki ayarlanmamış bir bisiklet gibi. Bilemedim.

Auron Sanchez yağmur nedeniyle gidemedik.
Deniz Duman O duyduğun ses Triban 520 de gideremedikleri bir ses .İlk aldığımda bende servise götürdüm , servis elemanı merkez ile kaç kez bu konuyu görüştüklerini fakat çözemediklerini söylediler .

Dün aldığım Triban 520 ile ben de buradayım artık :)
Eve arabayla taşıdığım için sele yüksekliği net ayarlanmadı. Gidon açısıyla da oynamam gerekecek galiba. Birkaç güne kadar A530 pedal da takıldığında tamam olacak gibi.

T520.jpg

@papa Forum marketinde ve sahibinden.com'da var satılık. 850 TL - 1.150 TL arası değişiyor sanırım.

Edit: 750 TL'ye düştüğü görüldü.

• Beğen
Tepkiler: papa
@OsmaniyeRehber
Shimano A530 pedal. Tek taraf SPD, tek taraf platform. Diğer bisikletimde M520 alıp tek tarafa plastik platform taktım, ama o plastikler biraz dar olduğu için bu kez böyle tercih ettim.

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Bende yol bisikletine yeni başlayacağım. konuştuğum bir kaç kişi önerdi ve burda da seviliyor gördüğüm kadarıyla .
Triban 3 almayı düşünüyorum.
Satacak yada satan birini bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Klasik birşey yazıyım mı? :D bende aranıza 500 den ısmarlayarak katı..... Arkadaşlar ordaki bisikletlerde benim boyuma uyan kadro boyunda viteskolu bir garip oldugu için soyledim bu bozuk dedim tabi uygun bi dille ordaki arkadaş saolsun hemen sıfır olmasını isterseniz sipariş verelim cuma gunune gelir dedi bende bugun alcaktım ama cuma günü alıyım bekliyim sıfır gelsin dedim telefon numaramı ismimi aldı ve sipariş ediceğini sıfır olarak benim elime geçeceğini söyledi, aslında ben mosso düşünüyordum ama cok ilgili gorunduler acıkcası hoşuma gitti:) sizce ne dersiniz sipariş etme fikri iyi midir?

#triban 3 alacaklara tek bildiğim birşey var söyleyebileceğim sevgili @Omaraga45 kesinlikle ikinci ele 1000 tl verilmesine karşıyım çünkü değeri 650-700 tl tabi cok temizse ama kesin temizliği kanıtlanmış olmalı -ki bu pek mümkün değil- 800 tl verilebilir ve bu fiyatlandırmalar benim kendi bilgim ve bilgisizliğim dahilinde kendi kendime verdiğim fiyatlandırmalardır siz yine de araştırın bakın internete yazın jantlarının markasına kadar öğrenin, tek birşey kesin söyleyebilirim kadro boyunu mumkun oldugunca uygun kadro boyunu alın iki kez yazdım bakın :) onu da sağ bacagınızı atacaksınız bisiklete seleye oturmadan iç bacağınız ile kadro üst demiri arasında iki veya üç parmak boşluk olacak ve ayaklarınızı yere zorlanmadan basacaksınız önemli olan bu inş kendinize uygun bisikleti en kısa zamanda alırsınız.

Zaten ucuza güzel bir Triban 3 bulamadım
O yüzden bende Triban 500 almayı düşünüyorum şuan.Fiyatı biraz bana fazla gelecek ama başka ucuza iyi birşey bulamadım.
Teşekkürler yorumunuz için @kutlucan

@fantom

@fantom Teklifin hala geçerliyse bende XL bedene geçmek istiyorum, yolda giderken elim uyuşuyor kadro küçük dedi arkadaşlar. Ancak benimkisi Triban 500 FB

@bilalcakar selenin ayarının aynakola göre yapıldığı doğru. Ancak alınan kadro herkeze göre değil belirli. Standartlarda çıkarılıyor. Eğer kadro ufak yada büyük geliyorsa diye seleyi kızaklı yapmışlar. Diger bir seçenekte gidon boğazına ilave yapılıyor bir parça alınarak ki bu parça ufakta olsa maliyeti var. Ve bisikletçiye götürüp bunu taktırmanız gerekiyor. Buda maliyet. Belirli ölçülere kadar sele öne çekilebilir yani. Olmuyorsa kadro değiştirmek gerekir. Ama kadroyu değiştirmeden belki halledilir diye düşündüğüm için yazdım. Sele fazla öne çekilirse poponuzda baskı artabilir. kadro büyukse omurgada ve boyunda ağrı yapar. Ufaksa omuz ve el bileklerinde ağrı yapar. İyi günler.

@kutlucan mossolar daha agresif bir geometride. Öne daha fazla yatıyorsunuz. Tribanlar daha dik pozisyonda. Buda konforu arttırıyor. Bisiklet almadan önce hangi geometride alacağıniza karar vermelisiniz. Forumda canondale caad serisi alıp daha rahat kadroya geçmek isteyen arkadaşlarda gördüm. Bu konu önemlidir. Hangi geometri agresif sürüş içinmi ki uzun yolda omurgaya baskı yapar endurans geometrimi. Seçim sizin.Endurans geometri ile yarışa katılan profesyonel yarışçılarda varmış. Forumda bir sayfada okumuştum. İyi günler.

• Beğen
Tepkiler: bilalcakar
Geri