altayfun
Aktif Üye
- Tepki
- 387
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
çok güzel onlar fakat iyi paraBu bisiklete tailfin yakışır
çok güzel onlar fakat iyi paraBu bisiklete tailfin yakışır
yaklaşık 50 km civarı bir sürüşüm oldu.sanki eski lastiklerime göre hız ve yol tutuşunda bir tık iyileşme hissettim. daha iyi geldi banaJant orjinal onda bir değişiklik yapmadım lastikleri deneme imkanım olmadi ilk sürüşten sonra burada gözlemlerimi paylaşırım
dediğiniz kombinasyonda sürtmesi çok normal aslında (zinciri çapraza düşürme diye araştırabilirsin) ve zaten bu kombinasyonu ön ufak ruble ortalarda yakalabilirsin.Merhabalar, Triban RC 500ümü iki gün önce alıp biraz deneme sürüşü yaptığımda aynakolda en büyük dişli rublede en küçük dişlide iken sürekli ön aktarıcıya bir sürtme durumu vardı dün Decathlonda tripod üzerinde sorun halloldu ve gerçekten de ön aktarıcı ile zincir arasında boşluk var, fakat sürüşte iken sürekli olmasa da titreşimden kaynaklı pedallayınca sürtme yine oluyor, bu sebeple de en küçüğün bir üstünde 1 ay kadar kullandıktan sonra bir kere daha götüreceğim Decathlona. bu sorunu yaşayan var mıdır ve bu durum sora için ne kadar normaldir?
arka küçük dediğin de nedense 32 olarak algıladım 50-11 de yapması ilginç@altayfun hocam aynakol büyük dişli, ruble küçük dişli diyor. Çaprazlık durum değil en yüksek viteste. Yanlış düzeltmek gibi olmasın da.
aynen öyle ilginç bir durum var. sürmezken en ufak bir sürtme gelmiyor ama ne zamanki pedallıyorsunuz ses başlıyor. Neyse şimdilik 13 ruble ile gidip 1 ay sonra yeniden baktıracağım yoksa ön aktarıcının nispeten zarar göreceğini düşünüyorum.arka küçük dediğin de nedense 32 olarak algıladım 50-11 de yapması ilginç
Merhabalar, Triban RC 500ümü iki gün önce alıp biraz deneme sürüşü yaptığımda aynakolda en büyük dişli rublede en küçük dişlide iken sürekli ön aktarıcıya bir sürtme durumu vardı dün Decathlonda tripod üzerinde sorun halloldu ve gerçekten de ön aktarıcı ile zincir arasında boşluk var, fakat sürüşte iken sürekli olmasa da titreşimden kaynaklı pedallayınca sürtme yine oluyor, bu sebeple de en küçüğün bir üstünde 1 ay kadar kullandıktan sonra bir kere daha götüreceğim Decathlona. bu sorunu yaşayan var mıdır ve bu durum sora için ne kadar normaldir?
@TrEddieMercury çok teşekkür ederim yorumunuz için deneyeceğim
Geçmiş olsun geçen yağmurda yerler ıslakken aynı şeye başıma geldi zar zor toparladım neyseki düşmedim ama sonra ki virajlarda tırsarak girdim hepbugün ilk kazamı yaptım ıslak bi zemindi viraja yattım ortalama 25di hızım yani öyle hatırlıyorum viraja yatmamla düşmemin arası 2 saniye falan sürdü gidon sargısı komple yırtıldı en azından sol taraf iyiki aktarıcılar falan zarar görmedi sadece sti kollarda baya birçizik oluştu kadroda promlem göremedim çatal falan sağlamdı ancak kaskın hayati önemini bu sayede farkettim bide ayrıca dizlik falan mı giyseydim dedirtti diz komple soyulunca amagidon sargım geldikten sonra yollara devam
Kadronuzda şeffaf jelatin mi var hocam ?@0geday
tamam tamam sakin
şirkette hemen çekiverdim idareten
32946 dosyayı görüntüle 32947 dosyayı görüntüle