Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

selamlar herkese. ilk defa yol bisikleti alacağım, triban 520'yi gözüme kestirdim. ikinci el almayı düşünüyorum. 2500'e kadar fiyatlar var. bana mı ucuz geldi yoksa bu modelde bir sorun mu var acaba ? tavsiyelerinize açığım ilk defa yol bisikleti almayı düşünen birisi olarak :)
Abim triban 520 FB modelini kullanıyor. Kendimde sürme fırsatı buldum. Çok konforlu ve seri bir bisiklet, ayrıca bu fiyata çok ama çok hafif ve dengeli.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Scudo
520'ler biraz melez bir model, tur ve yarış serisine yeni başlayacaklar için güzel bir alternatif. Sora yada 105 setlileri olabiliyor yanlış hatırlamıyorsam, kadro açıları daha çok konfor ve tırmanış odaklı yani uzun yolda rahat ettirir, ama agresif yarış tarzı sürüş stiline pek yatkın denemez, ilk defa başlayacaksanız üzmez, acemiliği atıp sonrasında biraz daha üst seviyelere geçebilirsiniz.
bende tam olarak sizin dediğiniz türden bir başlangıç yapmak istiyorum. o zaman daha ciddi araştırayım. çok sağolun yorumunuz için.
Abim triban 520 FB modelini kullanıyor. Kendimde sürme fırsatı buldum. Çok konforlu ve seri bir bisiklet, ayrıca bu fiyata çok ama çok hafif ve dengeli.
Kesinlikle tavsiye ederim.
yorum için teşekkür ederim. benim de kafamdaki şey bu bisiklet başlangıç için iyi ama fiyatı sanki biraz kelepir gibiydi. daha ciddi araştırıp alayım en kısa zamanda da bisikletsizlikten kurtulayım :)

Bisikleti açıklamışlar zaten.

Triban serilerinin 2. elleri bisiklete yeni başlayanlar için oldukça uygun. Decathlon daha geniş kitlelere ulaşabilmek için konfor odaklı bisikletler üretiyor. Üstüne pek çok yerde decathlon şubesi olduğu için piyasada bol bulunuyor. Doğal olarak 2. eldeki sayısı artıyor. Bu da piyasada nispeten daha ucuza satın almanızı sağlıyor. Fiyatının uygun olması normal AMA AMA AMA AMA satın almadan önce ciddi olarak gözden geçirin. Ne olur ne olmaz. Forumda 2. el bisiklet rehberi var. Oraya da göz atmanızı tavsiye ederim.

Yeni başlayan birisi için oldukça güzel bir seçin.

Son düzenleme:
Bisikleti açıklamışlar zaten.

Triban serilerinin 2. elleri bisiklete yeni başlayanlar için oldukça uygun. Decathlon daha geniş kitlelere ulaşabilmek için konfor odaklı bisikletler üretiyor. Üstüne pek çok yerde decathlon şubesi olduğu için piyasada bol bulunuyor. Doğal olarak 2. eldeki sayısı artıyor. Bu da piyasada nispeten daha ucuza satın almanızı sağlıyor. Fiyatının uygun olması normal AMA AMA AMA AMA satın almadan önce ciddi olarak gözden geçirin. Ne olur ne olmaz. Forumda 2. el bisiklet rehberi var. Oraya da göz atmanızı tavsiye ederim.

Yeni başlayan birisi için oldukça güzel bir seçin.
çok sağolun hocam tavsiyeleriniz için. daha önceden de ikinci el bisiklet aldığımdan dikkat edeceğim gerekli yerlerine. sizin dediklerinizle bisiklet kafama daha oturdu.

• Beğen
Tepkiler: Scyleia
Merhaba,
elinde triban 500de bulunan prowhell ounce 50/39/30 170 mm. aynakolun dişli tarafındaki kolu ya da aynakolun tamamı olup da satmak isteyen varsa özel mesaj atabilir mi? Bendekinin pedal deliği yalama oldu, çeşitli çözümler denedim ancak olmadı. Aynakolu değiştirmeyi düşünüyorum. Ayrıca ilave bir sorum olacak:
Bu aynakol yerine (link)olur mu? Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hakan şahan
Merhaba,
elinde triban 500de bulunan prowhell ounce 50/39/30 170 mm. aynakolun dişli tarafındaki kolu ya da aynakolun tamamı olup da satmak isteyen varsa özel mesaj atabilir mi? Bendekinin pedal deliği yalama oldu, çeşitli çözümler denedim ancak olmadı. Aynakolu değiştirmeyi düşünüyorum. Ayrıca ilave bir sorum olacak:
Merhaba
Bende de aynısı var arka rubleyi 32 yada 34 e yükseltmek istiyorum, arka aktarıcı microshift 8 li desteklermi acaba aktarıcı üzerinde modeli yazmıyor öğrenemedim 😕

Merhaba,
(link) kullanıyorum hiçbir sorum yaşamadım memnunum ve hiç kaba görünmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
selamlar herkese. ilk defa yol bisikleti alacağım, triban 520'yi gözüme kestirdim. ikinci el almayı düşünüyorum. 2500'e kadar fiyatlar var. bana mı ucuz geldi yoksa bu modelde bir sorun mu var acaba ? tavsiyelerinize açığım ilk defa yol bisikleti almayı düşünen birisi olarak :)
Jantlardan kısıyor Decathlon ondan dolayı fiyatı biraz uygun. Ayrıca turcu drop diye beğenmiyor, yolcu yeterince çevik değil diye sevmiyor o yüzden fazla rağbet görmedi. Bu yola ilk girenler için tavsiye ederim ben de 520 kullanıyorum. Jantlar yükseltme bende sadece Shimano R500 takılı. 32mmye kadar lastik alabiliyor, daha üstünü denemedim ama az daha zorlanabilir gibi duruyor. O fiyat aralığında Sora grupsetli alet, bagaj takma imkanı ve karbon maşa. Tavsiye ederim.IMG_20190728_193712.jpg

Merhaba,

Merhaba, Triban 520 modelini yaklaşık 10.000km sürdüm. Bunun 5.000kmsi hiç değişiklik yapmadan sürdüm diyebilirim. Daha sonra 2x10 (50/34 - 11/34) tiagra set, Dt Swiss jant, sele değişikliği yaparak sürdüm. Denildiği gibi çok üst seviye bir yol bisikleti değil hatta çok yol bisikleti bile değil denilebilir. :) Benim gibi çok fazla performansa odaklanmadan ya da başlangıç için tercih edilebilir. Aldığınız öncelik olarak jantları değiştirmenizi tavsiye ederim.

Merhaba, Triban 520 modelini yaklaşık 10.000km sürdüm. Bunun 5.000kmsi hiç değişiklik yapmadan sürdüm diyebilirim. Daha sonra 2x10 (50/34 - 11/34) tiagra set, Dt Swiss jant, sele değişikliği yaparak sürdüm. Denildiği gibi çok üst seviye bir yol bisikleti değil hatta çok yol bisikleti bile değil denilebilir. :) Benim gibi çok fazla performansa odaklanmadan ya da başlangıç için tercih edilebilir. Aldığınız öncelik olarak jantları değiştirmenizi tavsiye ederim.
Yeni kadro vakti gelmiş galiba :)

• Beğen
Tepkiler: Acedia
Jantlardan kısıyor Decathlon ondan dolayı fiyatı biraz uygun. Ayrıca turcu drop diye beğenmiyor, yolcu yeterince çevik değil diye sevmiyor o yüzden fazla rağbet görmedi. Bu yola ilk girenler için tavsiye ederim ben de 520 kullanıyorum. Jantlar yükseltme bende sadece Shimano R500 takılı. 32mmye kadar lastik alabiliyor, daha üstünü denemedim ama az daha zorlanabilir gibi duruyor. O fiyat aralığında Sora grupsetli alet, bagaj takma imkanı ve karbon maşa. Tavsiye ederim.270514 dosyayı görüntüle

tam kafamdaki gibi yapmışsınız bisikletinizi :) bende alıştıkça kamp yapmayı düşünüyorum. aklıma iyice oturdu 520. sıra kriptodan kâr alıp bisiklet almakta artık :) çok sağolun değerli yorumunuz için.

arkadaşlar, triban 520 kullanıyorum. resimdeki parça vites teli kızağı. bu parçayı İstanbul Avrupa yakasında nerede bulabiliriz? Zira benim bisikletteki parçanın kısa tarafı kırılmış tel kadroya dayanmış ve sürtüyor.

Dosyalar

• tel kızağı.jpg
    tel kızağı.jpg
    13 KB · Okunma: 47
  • tel kızağı....jpg
    tel kızağı....jpg
    22,3 KB · Okunma: 48
arkadaşlar, triban 520 kullanıyorum. resimdeki parça vites teli kızağı. bu parçayı İstanbul Avrupa yakasında nerede bulabiliriz? Zira benim bisikletteki parçanın kısa tarafı kırılmış tel kadroya dayanmış ve sürtüyor.
Dechatlon'a baktınız mı ?

herkese iyi akşamlar. soruyu hemen sorayım :) triban modelleri için bisikletine ayarlanabilir gidon boğazı takan var mı acaba? ölçülerini bilen yada. decathlon'da 520 için ayarlabilir boğaz yok.var da genişliği olmuyor. bisikletçi bisikletçi aramak yerine ölçülerini bulup internetten almayı düşünüyorum da.

triban 520 m beden kullanıcısıyım. Boyum 1.75. 20 km üstü sürdüğümde omuzumda ciddi bir ağrı ortaya çıkıyor son 2-3 sürüştür. sanırım gidona çok yükleniyorum. kondüsyonumda bir sorun yok ama bel ve omuz ağrısı cidden sürüş keyfimi bitirdi resmen. sele yüksekliğini vs. ayarladım. onda sorun yok. tek çözüm yolu olarak gidonu biraz yükselmek kalıyor geriye. yoksa böyle sürmeye devam edersem sakatlanmamam mucize olur.

herkese iyi akşamlar. soruyu hemen sorayım :) triban modelleri için bisikletine ayarlanabilir gidon boğazı takan var mı acaba? ölçülerini bilen yada. decathlon'da 520 için ayarlabilir boğaz yok.var da genişliği olmuyor. bisikletçi bisikletçi aramak yerine ölçülerini bulup internetten almayı düşünüyorum da.

triban 520 m beden kullanıcısıyım. Boyum 1.75. 20 km üstü sürdüğümde omuzumda ciddi bir ağrı ortaya çıkıyor son 2-3 sürüştür. sanırım gidona çok yükleniyorum. kondüsyonumda bir sorun yok ama bel ve omuz ağrısı cidden sürüş keyfimi bitirdi resmen. sele yüksekliğini vs. ayarladım. onda sorun yok. tek çözüm yolu olarak gidonu biraz yükselmek kalıyor geriye. yoksa böyle sürmeye devam edersem sakatlanmamam mucize olur.

Bikefit yaptırdınız mı?

Herkese selam. Triban 100 için çamurluk tavsiyesi verebilecek biri var mı? Günlük kıyafetlerle biniyorum, işe giderken vs. Üstüm ıslanmasın istiyorum. Sizce ne alıp takabilirim?

Geri