Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu avrupalılar gerçekten aptal...

Scudo
Ülkenin hepsi oraya gelmiş.
Aynı Türkiye de ki destekler gibi, ağzım açık kaldı. İzlediğimde, sonra doğru gelindiğinde şok oldum :)
destek on numaraydı gerçekten tüylerim ürperdi.. Başlığı görünce noluyoo ??? Dedim :)))

@mehmet roy

yönetim uyuma, devlete sahip çık. :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Yarışın dibinde mangal dumanı olan fotoğraf aklıma geldikçe delirdiğim doğrudur

futbol olsa bu kadar ilgi görür ülkemizde o yüzden futbola çok pis gıcığım :D

Türkiye de futbol ne ise avrupa içinde bisiklet odur. Bisiklet yaşamın bir parçası haline gelince bu normal. Yalnız farkında mısınız bilmiyorum eleştirerek gizli hakaret imalarında bulunarak bu ülke de bisiklet hiçbir yere gelmeyecek. Başarı harekete geçmeyi gerektirir. Ne demiş atalarımız " Laf ile peynir gemisi yürümez ".

Bence sorunun büyük kısmı bisiklet sürenlerin sayısında değil bisiklete verilen önemde halen bisiklet çocuk karne hediyesi olarak görülmekte son zamanlar biraz daha kaliteli bisikletler kullanılmaya başlnsada bir bisiklete 300-400 tlden fazla vermem deyen insan artıkları bulunuyor parasız olduklarından değil son model telefonları , bol bol modifiyeli tofaş arabaları , futbol maçı sezonluk kombineleri
oyun ve performans bilgisayarları motorları kamyonları olan bile var ama iş bisiklete gelince 300 tl bile çok bu düşünce her nekadar yıkılmya başlasada çok büyük bir kitle halen bu düşünceye sahip bu düşünceye sahip insanlar eli ayağı düzgün bisikletler alırlar , trafikte çoğalırsak ne saygısızlık olur bize her şey oturur zamanla ancak bu düşünceyi çürütmek gerekir. adam işe yeni girmiş bir araba merakı bir motor merakı hemen sarıyor ve 256 taksitle araba alıyor neden bisiklet almıyorsun? bisiklet işimigörmez diyor yarım bilgisi ile hiç birşey bilmeyen daha iyidir yarım bilenden istanbulda 3 saate otobüsle gidilen yer bisikletle 30-40 dk bisiklete binenlerin çoğu kask takmıyor ön kaldırma vs apaçi hareketleri yapıp keko aracı gibi göstermesi bisiklete duyulan saygısızlığın başlıca sebeleri maalesef ülkemizde arazi bisikletinden başka bisiklet türü duymamış çooook insan var:) HE birde altındaki arazi bisikletinide şehir bisikleti sananlara var onlara hiç bir şey demiyorum

@Keyif adamı Yanlış şeyi almayız ama doğru bişeyse ve bünyamize uygunsa alabiliriz hiç kimse onların hiç sorunu yok hatası yok demedi o konuda bize göre daha gelişmiş ve bilgili olduğu anlatıldı bir kimsenin yanlışı diğer doğrusunu çürütmez.avrupada bisiklet sürmüş birisi olarak türkiyeye döndüğümde kendiimi halen avrupada sanıp aynen davrandığımda (YANLIŞLIKLA) 1-2 kez kaza atlattım
avrupa bu konuda iyi ama geçmişte yaşanmış soykırımları baskı ve sömürgeleri tasvip etmiyorum.amagelişmişlik ve medeniyet gerçekten üst seviyede insan canına önem veriliyor.yani demek istediğim bazı şeyleri elbet doğru değildir zten bizimde doğru olmayan çok siyasal hreketlerimiz bir sürü darbemiz var şimdi ozaman bizede darbeci desinler bir kenan evren yüzünden fetö yüzünden iyi olurmu

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
"Bu ülkede yaşanmazcılar" a en güzel dersi bu ülkeye misafir olarak gelen yabancılar veriyor.
İşte dünyayi bisikletle gezen Alman çiftin facebook paylaşımı
Screenshot_2017-01-01-10-32-25.png
FB_IMG_1483255954609.jpg

@atasoy sanirim siz konuyu yanlis anladiniz. Ulkenin yasanmaz bir yer haline geldigini savunanlar ulkenin siyasal, ekonomik ve hukuksal anlamdaki çöküşünden bahsediyorlar. Yoksa tabiatimiz, insanimiz, kulturumuz elbette cok guzel.
Arkadaslari bir metropolumuze alalim, kari koca calissinlar, gunde 3-4 saatlerini trafikte gecirsinler, cocuklarini sokaga salamasinlar, kredi borclari olsun, yasadiklari sehirde birkac da bomba patlasin, ondan sonra gorelim kendilerini.

@Kuzey Ege sadece işine gelen yorumları yapmak ve paylaşmak olsa olsa cehaletin bir örneğidir hocam yorma boşuna kendini.

@Kuzey Ege
Yani orlarda herşey güllük gülistanlık diyorsunuz. Tamam o zaman.
Avrupa hükümetleri (halklara sözüm yok)
Belki teröristleri iade etseler.
Ekonomimizi sabote etmeseler.
Teröre destek vermeseler.
Avrupa birliğine alsalar.
İslama fobik hareketlerden kaçınsalar.
Darbelere destek vermeseler.
Emin olun biz onlardan daha iyi oluruz. Onlarda bunun farkinda bu yuzden burnumuz hep pisliğin içine batırma çabasındalar.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Şu kinder surpriz yumurta turkiye pazarina ilk girdiginde bir reklam vardi. Şöyleydi;

Hem cikolata olsun,
Hem oyuncak olsun,
Hem de eglenceli olsun.

Nedense bu geldi aklima birdenbire :) :)

• Beğen
Tepkiler: Keyif adamı
Bir şeyler ekleyip ortaya koymaya çalışmadan sadece eleştirel yaklaşımlar bize hiç bir şey katmayacak. Bizim aydın geçinen kısmın en büyük sıkıntısı bu. Kendi düşüncelerini kendi gibilerle paylaşıp ulan biz çok moderniz ama bu halk yok mu tavırları ....

• Beğen
Tepkiler: birolb ve Atasoy
Geri