Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu polar ceket alınır mı?

Ya
Al al bitmiyo yeminle.
Kisin en soguk aylarinda altinda 30 kilo demir yigin bisikletlerle gezen dayilar goruyorum corabi cekmisler pantola , yola devam :D onlara bi sorsak mi nasil oluyo bu isler? :D

Scudo
@özgür duygu
Ben asla tam randiman alabilecegimizi sanmiyorrum. Ne alirsan ne giyersen giy ya donuyorsun ya sucuk gbi terleyip kaskati oluyorsun

O çorabı pantolon üstüne çekip giden dayılar günde max 2-3 bilemedin taş çatlasın 5 km ev-dükkan-çarşı-kahve-cami yapan adamlar ...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mustafa Zeybek kardesim bimdeki ceketi bende inceledim kararsız kaldım.kullanırsan 1-2 gun icerisinde goruslerini yazarsan iyi olur.ceketin renk alternatifi yok.
Sele üstünde ne çok üşüyeceksin.ne çok pişeceksin.hatta hafiften üşümek iyi.
Terliyken rüzgarda kalırsan çarpıldın demektir.
sahil kenarında lodos yedinmi dert..
Bir sürü denklem içinde tek tabanca öncesinde sonrasında bir sürü hazırlık.
İyiler kötüler..halk otobüsü seni gerer 2 dk sonra bir başka biri sana yol açar..
Her şeye rağmen gelde sürme..

• Beğen
@historiyst
Biliyorum dostum . Ama bisikleti hayatlarinda mantikli ve dogru bir merkeze koymuslar bence. Sehir icinde altinda yol bisikleti, tam takim giyimi , havali tavirlari , kilitli pedallari, ayakabilari, kalleri, bisiklet ayakabi korumalari vs leri vsleri ile o kalabalikta , kaosta performans kasan arkadaslar acaba dogru bir felsefeye mi sahipler sence? Oryantalist bir tavirla halki asagilamalar, hor gormeler , gider yapmalar , altindaki sanki ufacik bir makina degilmiste is makinasiymis gibi insanlarin onlari bazen fark etmedigni anlamamalar falan cok mu dogru ?

• Beğen
Tepkiler: Decsan ve altinok
@Strada
Arazide test ettim dedim ya :ckskc: atlet ve uzun kollu tişörtün üstüne giyerek 2 gün denedim. Hareketsiz durduğumda çok çok sıcak tutuyor. Hava biraz daha sıcak olsa terletecek boyutta. Sürmeye çıkmadan önce hava durumuna bakmadım ama bence bu ceketin ideali - dereceler. Bisiklet içliğiyle - 15 e kadar götürür gibime geliyor. Denemek lazım.

Bu arada masraf cidden bitmiyor. 1 kat alıyorsun, mevsime göre kalın geliyor, ya da ince geliyor. Bisiklete başlarken bisiklet fiyatlarının kışın ucuzlamasını kardan yağmurdan sanıyordum, meğersem bir ayakkabı kılıfının bile 50' den başlamasındanmış :snzdglsn: ayakkabı kılıfı, eldiven, çamurluk, mont, içlik zart zurt derken 500 lira ek masraf işten bile değil. Ve dediğim gibi bunlar da her koşula uygun olmadığı için yine de eksik kalıyor :aglyrmngaa:

@Mustafa Zeybek
Kaldiralim bisikletleri bodruma kurtulalim ya haci :D

@mariokaldato
Düşünmedim değil. Ben çok para harcayan bir insan değilim ama her ay para biriktirmeye niyetlenip bir şekilde bir şeyler alırken buluyorum kendimi :D bisikletten kopamayacağım için bu çileleri çekeceğiz mecbur. Neyse bir çift dış lastik alayım sonra düşünürüz onu :ssrtcbya:

Evet ayrica bimin montunu saskinlikla soylemek isterim ki basarili buldum. Hem kavede takilan dayi montu modelide yerli halkin arasina karisirken lokantaydi, kafe idi , ne bilim tavuk donerciydi kesinlikle iyi bir kamuflaj sagliyor . cunku mont kaveye giden dayi montu. Bim boylelikle bi kere daha biz gariban bisikletcileri orselenmekten kurtardi ehehe :D

@mariokaldato
Ben de hem başarılı hem fazla sade buldum. Birkaç baskı şart bence. Aklımda birkaç şey var.

Bir dağ bisikletçisi klasiği :pimages.png
Bunu arma gibi göğüs kısmına bastırıp yurtdışı turuna çıkmak hoş olurdu. Bayrak yerine bisiklet aşkını vurgulayıp, bunun hepimizin ortak noktası olduğunu düşündürüyor bende :rolleyes:
images (5).jpg

Bu da hoş ama ingilizce olması eğrelti olur mu karar veremedim. Ayrıten herkesin anlayabileceği bir şey değil. ( zincirlerimiz bizi özgür kılıyor)
images (2).jpg
Kafamdakiler bunlar. Şimdilik dokunmayı planlamıyorum, ileride bakacağız :D

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Mustafa Zeybek
Bence sen arkasina "Adana kamyoncular ve taşimacilar kooperatifi" yazdir boylece kamyoncular sana sempati duyar kiyak yaparlar.önüne de beni yika yazdir keh keh :D

Bir şey ne kadar basitse o kadar sürdürebilir olur devamlılığı olur. Ritüeli çoğalttıkça amacından uzaklaşır, angarya gelmeye başlar. Sonra ben bu bisikletten neden soğudum yaaaaa, kaç aydır binemiyorum demeye başlarız. Bizimki o hesap basitleştirmeden atlayıp gitmek lazım.

• Beğen
Decathlondan Btwin500 cekete baktim gecen gün, 200 lira olanina yani. Hava aliyor iyi guzel de sanki hic sicak tutmayacak gibi. 10 derece ve uzeri anca kullanabilirim onu. Yanlari cok inceydi, oralardan terledikce fena ruzgar yersiniz gibi duruyor.
100 liralik olan 500 ceket ise cok terletiyor ancak terletmesi durmadiginiz surece engel olusturmuyor, cunku usumuyorsunuz. Ama baya baya terletiyor yani kollarimin islandigini gordum, bileklerim sirilsiklam oldu :D Yani onu da ise falan gidecekseniz asla almayin, sabah antremanlari icin ideal. Sonrasinda ya makineye ya da kurumaya atmaniz lazim. Baya bayaa terleyeceksiniz cunku :D

Ya abi naparsan yap illa biseyler eksik kaliyor örseleniyorsun. Sol yanin cehenmem , sağ yanin cennet oluyor. Bi kat fazla giyiyosun sucuk , bi kat eksik giyiyorsun "kutupta yaz gibi özledim seni" oluyorsun

Biz cocukken hastalaninca anamiz sirtimiza havlu koyardi. Ugrasmayin hacı cavcavlar .Yaniniza havlu alin :D

Sürüşün değişken olması en büyük handikap bence. 2-3 saatlik perfonmans turu yapip hemen eve donmek yaz ya da kış sorun değil. Ama biraz sürüp biraz durup biraz dinlenip tekrar surmek kisin oldukca riskli. Yada turcu misali yagmurluk bot vb ile yavas surup arada dinlenilebilir. Bu arada usumemek yada hemen etkilenmemek için boyna buff muakkak takılmalı. Hasta olmamak için ise gövdenizi kuru ve sicak tutun .

@mariokaldato çok reklam yaptınız bimlerde xxl hatta xl mont kalmadı, hepsinde s-m mevcut..

@Çağdaş78

Sana katılıyorum en büyük sıkıntı aşırı terleyip teri üstünde kurutman,en güzeli sabit pozisyonda üşüyüp sürüş esnasında terlememek bunuda değişken havada ayarlamak çok zor

@appendix
Hehehe abi bizle alakasi yok . Kaveye takilan dayı modeli oldugundan 50 yaş ustu kapmistir bence islevine bakmadan :D

Geri