Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu ülke için hala ümit besleyen var mı acaba?

Ben cidden anlamıyorum bu insanlar ne zaman uyanacak?Birileri de gitmiş Meral Akşener denen 90'lar iç işleri bakanını insan hakları kraliçesine çeviriyor,umudu ona arıyor.Diyelim ki gerçekten parlementer sisteme geri döndürdü bizi.Yahu hiç mi bir Allahın kulu sormaz bu kadın başımıza Tayyip Erdoğan'dan daha beter iplikler açmaz mı diye?Ben şahsen güvenmiyorum her ne kadar çok istesem de.Hepte şüpheyle yaklaşacağım.

Geri kalanlar müthiş zaten.Biri koltuğu işgal etmekten başka işe yaramaz,öteki zaten iktidar yalakası.İktidar yanlıları uçtuğumuzu zannediyor.Hatra şahitlerimiz de var!!!

Scudo
Eskiden forumda bu başlıkta yazılanların % 1 i kadar siyasi yorum yapılsa anında konu kilitlenirdi. Eğer forum kuralları değişmediyse bu başlığın kilitlenmemesinin tek nedeni olabilir. O da istihbari bilgi edinebilmek. AKAPE'den CHP'ye, İsmet İNÖNÜ'den Recep ERDOĞAN'a, CIA 'den MİT TIR'larına kadar girilmeyen konu kalmadı. Eğer forum kuralları değişmediyse kimin ne yazması bekleniyor merak ediyorum.

@alpdeger Herhalde aslında türkiyeyi başka bir galaksiden veya paralel evrenden, gelen uzaylı arkadaşlar yönetiyor belkide.

Aslında konu başlığı ve konu ilerleyişi nasılda güzelim ülkemizin resmini çiziyor. Umut var mı? yok mu ? Anlamak için konuyu baştan sona okumak yeterli.
Bu konu başlığı altında ;birbirimize olan saygımızı, siyasi düşünce ve hükümet hissiyatımızı, iyimserliği ve karamsarlığı ama en önemlisi birlik olamayışımızı bulmak mümkün. Bana kalırsa "Çay varsa umut vardır";)

burada tam olarak ne tartısılıyor bılmıyorum ancak surıyelıler hakkında belkı de haklı olunarak bazı hakaretlerde bulunulmus.surıyelıler evet otobus yolculugu yaparken gece 2-3 gıbı catur cutur cıps yıyen ve bagıar bagıra tel. ıle konusan tıpler olabılır.ıclerınde prof. olan zengın olup tr de ıs de kuran olabılır.ancak bu adamlara hakaret edenler devletlerının surıye de neler yaptıgı konsunda kesınlıkle bılgısızler. kısacası hukumetımız evet son 5-6 yıllık surecte buyuk oynadı bunun karsılıgında surıye de mısır da belkı lıbya da ıktıdara gelmek vardı.b yasadıgımız tablo hesabın carısıya uymayısından kaynaklanmaktadır.o yuzden surıyelılere hakaret ederken ıkı kere dusunun derım.su anda bu ulkeye dusmanlık beslemıyorlar ıse bıle bence yeterlı fazla kurcalamayın.cnku ılerıde teror ıhrac etme sırası esada gececek bu cok acık.

Bu ülke için de bu forumun kalitesi ve düzeyi için de umutlarım azalıyor.

Bu ülke için umudu kalmamış arkadaşlar nereden umutlularsa gidip oraya yerleşsinler bi zahmet. Bu ülkeden umudu kalmadığı bahanesiyle ülkesini beş kuruşa düşmanlarına satacak insanlara burada yer yok.

Cok degil, istanbuldan batiya dogru 200 km gidip sinirlari gectikten sonra guleryuzlu ve medeni insanlar dunyasina giriyorsunuz.
Adamlar zamaninda ronesans devrimini yapmis ve dinde reformu uygulamis.
Az degil, aramizda 500 yil var. Simdi umut beslemeye baslasak, belki 200 yil sonra birseyler duzelebilir, ama giderek daha da araplasiyoruz, nasil olacak bilmiyorum.

Dine karsi degilim. Ateist olmakla birlikte insanlarin dinlerini ozgurce yasama hakkinin oldugunu savunuyorum. Ancak din demek araplasmak degil, cehalet degil.. Musluman olmak ulkemizde araplasmak haline gelmis. Araplari dunyada hicbir halk sevmiyor, araplar bile sevmiyor araplari.
Simdi fasist damgasi yiyecegim biliyorum ancak firsatini buldugunda sizin kafanizi kesmek isteyen bir güruha karsi da evet fasist olmak gerekiyor biraz.

Macaristan hukumeti bir karar alarak arap multecilerin gelme riskine karsi sirbistan ve hirvatistan sinirini boydan boya tel orgu ile cevirdi. Kendi kulturlerine mudahale edilsin istemiyorlar, ozgurce sokaklarda gezen insanlarini risk altina sokmak istemiyorlar. Guvenli ulkelerinde kaos yasamak istemiyorlar. Ve son derece de haklilar.. Macaristanda ortalarda hic polis yok, avmlerde guvenlik personeli ve aramasi yok, suc yok hirsizlik yok. Biliyorlar ki araplar gelince bu yasam degisecek.

Araplarin her gittikleri ulkede virus muamelesi gormemek icin once su 1400 yillik tabularini tekrardan masaya yatirmalari gerekiyor.

@Muzdarip

Ülkesini ve milletini şahsi menfaati için ilk fırsatta satanlar genelde bu söylemlerde bulunanlar olmuştur. Ben ülkemi seviyorum da sizin gibilerle yaşamak zorunda olmak zul geliyor.

Bulunduğum en ibret verici en öğretici forum başlıklarından biriydi. Katkıda bulunan yazarlara candan teşekkürler.

@Kuzey Ege Tum forum boyunca anlatmak istediklerimi tek masajda ozetlemissin tesekkurlet :) Islam dini dedigimiz sey aslinda bir mitolojidir, her kulturun kendi mitolojileri vardir eski yunan, misir, maya, aztek, turk, cin vs vs bir ton mitloji geldi gecti dunyada 3 buyuk mitelojinin hayatta kalmasi tamamen sert ve siddet iceren uygulamalari sayesinde olmustur mesela ortacag doneminde kilisenin yaptigi iskenceler dillere destandir. Ancak avrupa ronesans gibi aydinlanma cagi yasamis ve caga ayak uydurmayi basarmistir ancak islam dininde ronesans gibi aydinlanma cagi ne yazikki yasanmamistir ancak bu aydinlanma kipirdanlamari olmadigi anlamina gelmiyor kendi ulkemizden ornek verecek olursak aziz nesin, bahriye ucok, turan dursun, ilhan arsel islamcilar tarafindan katledilmistir (ilhan arsel oldurulmedi ancak dinciler tarafindan tehdit edildigi icin abd ye gitmek zorunda kaldi bunun katletmekten farki yok) her musluman ulkenin bu gibi aydinlari vardir ancak genelde din adina, allah adina oldurulmuslerdir... Islam cografyasinda en buyuk ronesans Turkiyede yasanmistir osmanli doneminde ittihat terakki cumhuriyet doneminde ise Ataturk (kendiside ittihatcidir) dineminde yasanmistir ancak ne yazikki siyasal islamcilar 1950 de iktidara geldiklerinde cumhuriyetin tum kazanimlarini ve devrimlerini retettiler ve kendi saltanatlarini kurma pesine dustuler ancal bu isi basarabilmek icin once toplumda islamci bir kultur olusturmak gerekti imam hatipler, okuldan cok camiler, her yerde dini soylemler ile toplumda saltanata ozlem ve donus asiladilar suan g*tunun giliyik diyen o teyze iste o gerici, siyasi islamci soylemlerin meyvesidir... Islam cografyasinin bu siyasal islamdan kurtulmasi su saatten sonra cok zordur cunku siyasal islam ticarete bulasip iyi kar elde etmistir din-siyaset-ticaret uclusu son derece iyi muttefiklerdir belki musluman halk bu gercegi gorup bu duzene karsi tepki gostermeye baslarsa ve aydinlarini katletmeyip sozune kulak verirse iste o zaman medenilesir, aydinlanir, caga ayak uydurur.

@mehmetsunu
Başkan isterse s-works' ler ile karşılasın, insanların kafa yapısı değişmedikten sonra pek anlamı yok. Elbette saldırıya uğrayan ve tanık olan kadınlarımız için bir nebze de olsa iyi olmuştur. Bu inkar edilemez.

Üniversitelerde ALES depremi! 20 bin şüpheli için düğmeye basıldı

FETÖ’nün soru hırsızlığına yönelik soruşturmalar Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (ALES) uzandı. 2005-2013 yılları arasındaki tüm ALES sorularının çalındığı tespit edildi. 20 bin şüpheli için savcılık harekete geçti. ÖSYM, ‘yardımcı doçent’ ve ‘doçent’ unvanlı akademisyenlerin de aralarında bulunduğu bazı şüphelileri, dil sınavından ‘eşdeğer’ sınava aldı.

(link)

Geri