akgulcemal
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 754
- Bisiklet
- Focus
Sanki turdan önce rubleye el atmak diz sağlığı ve tur keyfinin kaçmaması noktasında epey önemli gibi duruyor.
Merhabalar,290316 dosyayı görüntüle
cumartesi sabahı yola çıkıyorum, bursa-antalya içerden gidip üç dört gün antalya’da kalıp döneceğim.
Ciddi misiniz? Bu kadar şey gerçekten sığıyor mu??????
Boşu boşuna portbagaja para verdim sanırım.
[
Merhaba, tam rotanız neresidir acaba aynı tarihlerde benim de Karadeniz planım var
Sen gel hallederiz Ankara’da yol bol Sivrihisar Ankara arası baya hızlı sürersin izmir Afyonkarahisar arası canını çıkartabilir ama trafik yer yer iniş çıkış düzlük vsBu yaz Türkiye'ye gelebilirsem İzmir'den Ankara'ya sürmeyi düşündüm. Düşündüm dedim çünkü şimdi aklıma geldi. 😅
Belki daha sonra İzmir'den Çanakkale'ye bir gün denemem olur.
Yani Türkiye'ye gelebilirsem bisiklet sürmek için geleceğim. Çoluk çocuk yok artık. 😒 Olsa da keşke bir daha bisiklet sürmesem.
Galiba Ben bu sene İzmir Enduro Fest Hatay Dört yol Gittim fakat İnşallah Tekrardan Şırnak Beytüşşebap gitmek çok isterim Şu anlık Adana'da Dilber sekisi Arazisi Beni Nedense Bir süredir Etkiledi Durmadan Kendi Malım gibi (Devletin) Eski Motocross Pumptrack (Hareket amaçlı Mini Roller coster gibi) Sevap mı günah mı bilmiyorum ama Yarın Çakılları bitirip Otlara girişip en son da Toprağı düzenleyip bu yazı Geçirmeyi Planladım Ama Adana da Birileri yardım ederse Sevinirim Olmaz ise ben devam edeceğim
Senden de bir video bekliyoruz reis.Galiba Ben bu sene İzmir Enduro Fest Hatay Dört yol Gittim fakat İnşallah Tekrardan Şırnak Beytüşşebap gitmek çok isterim Şu anlık Adana'da Dilber sekisi Arazisi Beni Nedense Bir süredir Etkiledi Durmadan Kendi Malım gibi (Devletin) Eski Motocross Pumptrack (Hareket amaçlı Mini Roller coster gibi) Sevap mı günah mı bilmiyorum ama Yarın Çakılları bitirip Otlara girişip en son da Toprağı düzenleyip bu yazı Geçirmeyi Planladım Ama Adana da Birileri yardım ederse Sevinirim Olmaz ise ben devam edeceğim