Birlikte tur yapmak için ikinci bir kişiyi zor bulurken 8-10 kişi biraz daha zor gibi
Zaten o kadar kişiyle tur yapmak daha da zor olur, atalarımız ne demiş, "nerde çokluk, orda ... problemler
)" Tabi bahsettiğiniz İtalya'ya, hatta İspanya'ya kadar uzanan bir tur için bayağı bir zaman lazım, bizim zamanlar kısıtlı, ama neden olmasın? Bir kaç kişi biraraya gelip en azından bir Yunanistan turu yapılabilir, zaten yaz, hava sıcak, sürüş sonrası denize girmek mükemmel olur, ben varım
Performans turu bana tamamen ters; benim turlarım tamamen gezi amaçlı; çevreyi, varsa görülecek yerleri görmek, keyif alarak gezmek; çıkıp haldır haldır bisiklete bineceksem niye kalkıp oralara gideyim, İstanbul'da sahilde yap performansını...
Başka insanlarla birlikte bir seyahate veya bir tura çıkacaksan egolarını evde bırakıp öyle geleceksin tura; herkes birbirinin fikrine katılmayabilir ama saygı göstermek zorundasın, her zaman benim dediğim olacak, benim dediğim yapılacak olmaz, öyle istiyorsan o zaman tek başına çıkacaksın tura ... Şimdiye kadar tur yaptığım, birlikte sürdüğüm arkadaşlarla,
@MUSA Ç. kardeşim mesela, buraya üye olmayan Çağın'la, çok keyifli sürüşlerimiz oldu, hatta ben Çağın'a sorarım şöyle mi yapalım diye, o bana sorar böyle mi yapalım diye, sonra karar veremeyiz ne yapacağımıza
Burda maksat bisiklete binmek, gezmek, keyif almak; kimse kimsenin atarını, egosunu çekmek zorunda değil...
Emir Yakup kardeşim, nasıl bir rota izledin? Samsun - Merzifon üzerinden mi? Öbür taraftan dolaştıysan Osmancık'tan geçmişsindir o zaman, ben de Osmancık'lıyım
Aslında kafamda Hattuşaş (Çorumlu olup da bu zamana kadar oraya gitmediğim için kızıyorum kendime), Alacahöyük, Amasya, Samsun civarlarını kapsayan bir tur var, ama tek çekincem havanın çok sıcak oluşu zorlar diye düşünüyorum. Kamplı tur çok zor değil aslında, çadırlar çok pratik kurup kaldırma ve taşıma açısından, ama yemek de yapılacaksa o zaman ona göre de malzeme taşımak gerekiyor. Ama öğretmenevleri (eşim öğretmen olduğu için indirimli kalma imkanı da var
) veya pansiyonlar/otellerde kalınarak da yapılabilir tur; konuşalım seninle...