Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

@Ahmet Onur Çakmak
Bi sesleneydin arkadan abi :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Scudo
@Berke
Sen oldugunu anlayamadim ilk basta sonra kasktan tanidim. Eski profil fotosunda kaski ezberlemistim :p

• Beğen
Tepkiler: Berke
tebrik ediyorum vallahi... bisikletin markasından, rengine, formadan, kaska... bu nasıl bi dikkat, nasıl bi hafıza :D
ben yolda ancak "bisikleti olan birini" görebiliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@Ahmet Onur Çakmak
Size selam verdiğimde benim yol biraz bozuktu size tam konsantre olamadım Sedona'yı görsem kesin anlardım neyse bir sonrakine. :D

• Beğen
Valla biz de bugun bayağı bir bisikletliye selam verdik ama forumda yeni olduğum için zaten istesem de tanıma şansım yoktu. Şişli, Beşiktaş, Kuruçeşme arası katlanır bisikletli bir sakallı ve bir bayan gördüyseniz, bizdik :)

• Beğen
@CandanC

Eger yolda cikartamiyorsaniz strava'da flyby özelligi var. kimlerin yanindan gectiginizi gösteriyor eger yaninizdan gecende de strava var ise :)

strava öncelikle bende yok :D --mapmyride kullanıyorum. gerçi son sürüşlerde onu da kullanmıyorum. hep aynı yollar, hep aynı eğim, sürenin/hızın durumu oldukça vahim... mapmyride'ın veri tabanında yer işgal ettiğime değmez :)

@CandanC

İlla rekabetçi olmanıza gerek yok daha çok bir sosyal ağ gibi de kullanılabilir. Burdaki çoğu arkadaşımız ucundan köşesinden bir şekilde kullanıyor zira :)

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Ortaköy civarlarinda team sky formali bi abimizi gördüm. Aklimda kalan sadece o. Baya bi bisikletli gördüm bugün.

benim bütün arkadaşlart da strava'da... niyeyse bi mapmyride'ı yükledim, onda da kaldım @Ahmet Onur Çakmak ...
bi ara ben de strava'ya geçmeyi düşünüyorum... ama ben genelde böyle değişiklikler yaparken, aşırı tembel oluyorum :)

-----------------

bugün çok fazla arkasında bisiklet taşıyan araba gördüm, iki tane de bisikletli... onlar da beni gördü...aslında normal şartlarda ve hafta sonlarında, en az 2,3 bisikletli görüyorum... birinin bile forumda olmama ihtimali olamaz bence, sanırım beni engelleyen üyelere rastlıyorum hep :confused: :kahve:

@CandanC Seni engelleyenleri Allah bildiği gibi yapsın abla :) Sen bu forumun biricik ablasisin :)

@CandanC

Strava'ya geçin Candan Hanım, sadece performans için değil birbirimizin aktivitelerini takip etmek açısından iyi oluyor.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
2 gündür Bursa İhsaniye FSM taraflarında gördüğüm bisikletli polisler,
bugün Beşevler tarafında gördüğüm 50-60 kişilik grup kolay gele :)

Bugün şirinevler den eyüp e oradan kemerburgaz bahçeköy sarıyer bakırköy olarak baya bir yol gittim. Doğru duzgun iki üç tane bisikletli gördüm.

Diğer gorduklerim foruma üye olacak kadar bu işe aşık değiller gibi geldi bana. Kimi gördüğümüde bilmiyorum hızla geçiyorum tanımama imkan yok. Haklarında sadece diyebileceğim bisikletleri vardı.

Perşembe Uludağ'a çıkarken tam milli park girişinde solda masalarda mola vermiş keyifleniyordum son anda siyah ağırlıklı yol bisikletli bir arkadaşı gördüm bağırdım duymadı ya da bisikleti karbondu. :)))) İyi tırmanıyordu.5-10 dakika sonra arkasından tırmandım inişte rastlamadım.Ya teleferikle indi ya da sarıalan tarafına döndü yolun sonunun bozuk oldugunu görünce.Burdaysa selamlar.

Dün gece saat 3 gibi İncirli Ömür Plaza civarından başlayıp Bakırköy'e, sonra sahil yolunu takip edip Sarıyer'e gittim. Rumeli Feneri yoluna kadar ilerleyip, fenere uğramadan geri döndüm. Saat 5 civarı dönüşe geçmiştim yani. Gidiş sırasında pek bisikletli görmedim ama dönüşte, şafağın da sökmesiyle ve galiba haftasonu olması sebebiyle onlarca bisikletli gördüm Sarıyer-Ortaköy arasında. Hatta biriyle kırmızı ışıkta sohbet de ettik ama buraya üye mi bilmiyorum. Üzerinde Che Guevara desenli çok güzel bir forma vardı. Nereden aldığını sordum, söyledi ama unutmuşum :) Buralardaysa tekrar söylerse sevinirim.

Kuşadası- İzmir yolunda iki tane dağ bisikletli arkadaş gördüm. Kendilerine iyi pedallamalar. :D

• Beğen
Tepkiler: kasapogluu
Geri