Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Uzun bür aradan sonra 50 km zorladı. Üsküdar-Maltepe Park (gidiş dönüş)

Scudo
Bugün evden-işe 11km sürdüm sabah 7:00'de

Bostanli-karsiyaka-sasali-bostanli-karsiyaka-mavisehir-bostanli cokca git geli cok 41 km

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
30 km Zeytinburnu-yesilkoy florya turu :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
17 Km Ankara Turan Güneş Bulvarı,Köşk,Seymenler Parkı,Botanik Park,Atakule,Doğukent Bulvarı.

• Beğen
Bugün biraz mangal ağırlıklı oldu... Kazan civarında 35 km ve bolca köfte. Bu arada bir ekmek dolusu köfte üzerine arkadaşınıza "yarışalım mı?" demeyin :)

• Beğen
30 km yaptım ilk bisikletle fazlada yorulmadım acıkcası talas yeni mahalle 2x yaptım :)

• Beğen
Cumartesi günü Polatlı'dan Temelli yönüne doğru gidiş-geliş toplam 45 km.

1976 dan beri kaç km sürdüm hesabını yapmadım ama,150.000 km leri geçmişimdir herhalde,2008 mart ayının son günü alınan scott scale 30 karbon 6 yılda 50.000 km ' yi çoktan geçti ,karbon dayanıyor ,1980 lerde yoğunluk fazla olmamış idi ama 1990 larda bisiklete binme yoğunluğu çoğaldı bende,ve grafik karbonu alınca üste ulaştı,

dün 20 km, bugün 30 km...

(aslında bugün 40'ı görmek istiyodum ama, bilkent-oran sitesi yordu :) -- neyse, haftaya artık :) )

• Beğen
Yarisi izlemek icin caddebostana biraz dolandim 30 km donuste cantam full matara doluydu babam aldi dayanamazdim o agirliklarla zaten :)

Samsung Galaxy S2 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.

• Beğen
Atakum-Kurupelit Mendirek turu yaptık , 18.5 km... Mendirek'ten Atakum manzarası süperdi , bisiklet ile bu noktalara ulaşabilmek bu manzaraları görmek harika...

(link)

35 km bugun 2 gunde toplam 65 km ama fena yoruldum rüzgara karsı sürdük bide o yordu yarın nasıl kalkıcaz bakalım :)

51 km, edirne de off-road yarışları da vardı yarış bitince piste girdik arkadaşla biraz off-road yaptık bizde güzeldi :)

• Beğen
Dün 35 KM top-cross kollar için Çapa.
Bugün 35 KM TUR 2014 için Beşiktaş - Caddebostan. Keyifliydi. Yalnız güneşten fena yandık :)

• Beğen
pazar gün ki turum : zeytinburnu-sarıyer-sarıyer tüneli-maslak-ikitelli-sefaköy-şirinevler-bahçelievler-incirli ve tekrar zeytinburnu toplamda 103 KM yol yaptım

• Beğen
Geri