Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
@Ali Uzel

21.14 olacaktı, klavyede iki karakter altlı üstlü bulunuyor

http://img.tapatalk.com/d/14/05/28/jevebazy.jpg

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

Ev-Kadıköy-Bostancı-Kartal-Bostancı-Ev yaklaşık 60km

@Ali Uzel

Sizi bağlamaması da benim umrumda olmaz :D

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

Bisiklet üstündeki 3. Günüm ilk iki gün 12'şer KM kullandım, bugün hamlığı üstümden atmanın şerefine 32 KM kullandım, tabi 80 KM'leri görünce insan imreniyor, darısı başıma.

@Tunakan Önen

hocam gebzeye bostancıdan gidiş kaç saat sürüyor

kapının önüne çıkartıp geri soktum. 3 metre falan :D

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Ortalama hızımız 32-35 kmh arasındaydı maltepeden 1.5 saatte gittik tamda gebzenin ortalarına gitmedi daha yeni gelmiştik neredeyse geriye dönüş yaptık muhtemelen bostancıdanda 2 saat falan sürer

6 km sürdüm yav biraz hava alayım dedim yağmura yakalandım:)
Ondan önceki gün de tam 50.94 km yol yapmıştım. Ortalama da 15 civarlarıdır.
Yanımda kimse olmayınca öylesine dolaşıyorum anca.

@türkay yılmaz

Allerset, antihistaminik grubu bir ilaçtır, ikinci kuşaktır, yani sedatize edici etkisi nispeten daha hafif olan gruba ait bir ilaçtır.

Bu ilacı kullanmak zorunda olanlara ilacı aldıktan sonra trafikte araç kullanmak gibi üst düzeyde konsantrasyon ve dikkat gerektiren aktiviteler önerilmez ya da bu tür işlerde çalışmak zorunda olanlara (iş makinesi operatörü gibi) ilacını mesai dışı zamanı etkileyecek şekilde kullanmaları önerilebilir.

Aman diyeyim faydalı olmaya çalışırken karşımızdakinin güvenliği tehlikeye atabilecek önerilerden itinayla kaçınalım.

Eş dost konu komşu tavsiyesi ile ilaç kullanmayalım.

Nacizane bir "bisikletsever" doktor arkadaş tavsiyesi.

HD

çorlu-seymen ve şehir içinde tur net 40 km günlük standart. katılmak isteyen arkadaşlar var ise hergün bu yolu yapıyorum kademeli olarak arttırıyorum bilginize.

42 km sürdüm tamamı aklımda değil. Kuzenlere habersiz şekilde 15.24 dk'de 25.62 averajla 6.54 km yaparak vardım. Gittiğimde evde olmadıklarını öğrenip geri dönerken anayoldan 8 9 km kadar daha gittim heralde. Yanlarındayken 23.72 averaj vardı, onlarla gezerken de bayağı düştü:)

0 km. 22 hazirandan sonra bursa yollarindayim

@Samet K.
22 hazirana kadar sürmeyip günlük 0 km yazmazsın inşallah.

Her gün işe git gel 5 km tutuyor. Onun haricindede günde 5-10 km en az kesin sürüyorum. Tabi ayrıca haftasonları ve çarşamba akşamları turlarımız var :)

dün akşam 9 da çıktım 5 km yaptım sadece.

35 kilometre.
Ortalama hız 16.0 km/saat.
En yüksek hız 42.31km/saat.
Toplam tırmanış 251 metre.
Süre: 01:57:36

Geri