45 yaş üstü ve 100 kg üstü yeni başlayan için fena sayılmaz herhalde(bu 10. günüm aşağı yukarı her gün bu turu atıyorum pazar günleri sabah akşam yapıyorum. Endomondoyu dün açmak aklıma geldi. Böyle iyiyimiş, 2 hafta sonra 1 saatlere çıkarmayı planlıyorum) . Yaklaşık 300 m çok sağlam bir yokuş var . Oranın yarısında inip bisikleti ben taşıyorum Bu esnada nabız 143 ki maksimum izin verilen 173 zaten.
Ayrıca çoğu günlerin düzlüğün ciddi kısmı deli rüzgara karşı rüzgarsız günlerde 3-9 ile geçtiğim yeri rüzgarlı günlerde 2-5le zor geçiyorum. http://img.photobucket.com/albums/v608/hckose/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-06-10-18-59-24_zpsqhzyomlj.png
kaç gündür tura çıksam yağmura yakalanır mıyım diye düşünürken yağmur başıyordu.. nihayet yağmurlu ve rüzgarlı günler bitti, hemen kaptım bisikletimi üçyoldan güzelbahçeye git gel 50km yaptım.. oh be bisiklet varmış
İlk etapta zor oluyor. "Ulan aklından zorun ne? Yat uyu" diyorsun kendi kendine. 1-2 parça kahvaltılık atıştırırken de aynısı devam ediyor. Ama selenin üstüne otorunca gidiyor tüm düşünceler. Normal vakitte araç yoğunluğundan dolayı adam gibi bisiklet süremediğin yollar sana ait oluyor. Allah ne verdiyse basıyorum Tabi ki dikkati elden bırakmıyorum yine. Sabahın köründe kahveye kurulan amcalara şaşkın şaşkın bakıyorum, bu saatte insan hangi mantıkla kahveye gelir ki diye. Onlar da muhtemelen aynı mantıkla bana bakıyordur. "Akıl hastasının biri sabah sabah uzaylı gibi giyinip bisiklet sürüyor ehehe" diyorlardır sanırım.
Saat 07 - 07:30 gibi eve geri dönüyorum ve kendimi oldukça zinde hissederek güne başlıyorum