Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Sasalıya gitmek üzereydimki yağmur çiseleyince arıtma tesisinin ordan döndüm :) (17 km tahminen )

Scudo
33km. Sabahın 5'inde çıktım yola çok zevkli oldu :)

24 km. ama dün.

Dün yani pazar sabahı 35 km lik bir doğa gezisi yaptık biraz araziye yönelik. Bugün daha işe gelirken 2.5 km sürdüm :)

58.7 kilometre
22.1 ortalama hız.
1250 civarı kalori.. :) Mutluyum..

45 yaş üstü ve 100 kg üstü yeni başlayan için fena sayılmaz herhalde(bu 10. günüm aşağı yukarı her gün bu turu atıyorum pazar günleri sabah akşam yapıyorum. Endomondoyu dün açmak aklıma geldi. Böyle iyiyimiş, 2 hafta sonra 1 saatlere çıkarmayı planlıyorum) . Yaklaşık 300 m çok sağlam bir yokuş var . Oranın yarısında inip bisikleti ben taşıyorum :) Bu esnada nabız 143 ki maksimum izin verilen 173 zaten.

Ayrıca çoğu günlerin düzlüğün ciddi kısmı deli rüzgara karşı rüzgarsız günlerde 3-9 ile geçtiğim yeri rüzgarlı günlerde 2-5le zor geçiyorum. http://img.photobucket.com/albums/v608/hckose/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-06-10-18-59-24_zpsqhzyomlj.png

• Beğen
Tepkiler: Reha Oğuz Altuğ
29km
20.3 ortalama hız :)

sabah 5 te kalkıp 7ye kadar, daha çoğu kişi uyanmadan turu bitirmek ayrı bir haz :)

53 km atasehir pendik marina :) hedefim istanbul parkti ama guc bulamadim bacaklarda :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40 km.
Karaköy - bebek
Bebek - kabataş - karaköy - beyoğlu.

Ortalama: 23-28 km/h
pedal istanbul grubuyla...

@AykutÇ.

şu sabah erken çıkma olayını hiç yapmadım, bomboş yollarda pedallamak nasıl bir his çok merak ediyorum..

kaç gündür tura çıksam yağmura yakalanır mıyım diye düşünürken yağmur başıyordu.. nihayet yağmurlu ve rüzgarlı günler bitti, hemen kaptım bisikletimi üçyoldan güzelbahçeye git gel 50km yaptım.. oh be bisiklet varmış :)

@türkay yılmaz

İlk etapta zor oluyor. "Ulan aklından zorun ne? Yat uyu" diyorsun kendi kendine. 1-2 parça kahvaltılık atıştırırken de aynısı devam ediyor. Ama selenin üstüne otorunca gidiyor tüm düşünceler. Normal vakitte araç yoğunluğundan dolayı adam gibi bisiklet süremediğin yollar sana ait oluyor. Allah ne verdiyse basıyorum :D Tabi ki dikkati elden bırakmıyorum yine. Sabahın köründe kahveye kurulan amcalara şaşkın şaşkın bakıyorum, bu saatte insan hangi mantıkla kahveye gelir ki diye. Onlar da muhtemelen aynı mantıkla bana bakıyordur. "Akıl hastasının biri sabah sabah uzaylı gibi giyinip bisiklet sürüyor ehehe" diyorlardır sanırım.

Saat 07 - 07:30 gibi eve geri dönüyorum ve kendimi oldukça zinde hissederek güne başlıyorum :)

22 km sürdüm.
önümde sınavlarım var. bitince haftada 70-120 km arası sürmeyi düşünmekteyim. inşallah başarırım.

Geri