Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

dün 105 km hava 35 derece yol rampalı 14 km kandıra rampası bilen bilir anamı ağlattı sonrası kaynarca yolu bol rampalı çık babam çık imanımız gevredi sıcakta.eve zor attım kendimi :D bugünde sakarya 4 yola kadar 75 km :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
Scudo
Malesef 16km , caddebostan sahilde insanlardan dolayı hayattan soğudum ve eve döndüm. :( Yarın Tuzla taraflarına pedal basarız artık..

Cuma
1:28:20 dk
22.1 averaj
60.8 max
32.57km
2036 kalori
Sizce nasıl ?

Istanbul sultangaziden ciktim. 17 km pedallayarak yalovoya gitmek uzere sirasiyla gop ve aksaraydan gecerek yenikapiya ulastim. Ardindan feribot ile karsiya-yalovo - gectim. Otobus firmasindaki kaptana rica ettim. Bisikletimi bagaja attilar. Ki oda tanidik cikti, yol parasi istemedi. Bu sekilde memleketim bursanin orhangazi ilcesine sadece feribot parasi olan 19 tl ile geldim...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu gün 41 km sürdüm. dünde aynı mesafeyi sürmüştüm. bu gün düne göre daha az yorgunluk hissettim.

çengelden çıktım,kanlıcaya pedalladım,ordan sandalla emirgana geçtim,ordan non-stop yapıştırdım rumelikavağına,sahilyolunu izleyip 3.köprüye kadar gidecektim ama rumelikavağı kadınlar plajında yol bitti,bende aynı rotadan geri döndüm:)
2.hafta önce aldığım bisiklette önceki rekorum olan 46km yi bugün egale etmiş oldum,düz yolda yüksek kadansla çok rahat gittim.

https://i.hizliresim.com/gl1Wg2.jpg

https://i.hizliresim.com/P3brdQ.jpg

Küçük Armutlu'dan sahil yolundan Beşiktaş'a gittim Beşiktaş'tan tünele girdim tünel yoluyla Alibeyköy'e gittim Alibeyköy'den fidanlık yolundan Gazi Mahallesine gittim toplam 25 km. 1:30 saatte tamamladım .

• Beğen
Tepkiler: Onur ÇÖMEZ
Çatalca örencik köyü büyükçekmece .41 km 1 saat 39 dk.molasız (3-4 dk hanımı bilgilendirme molası :)).Siteye girdim arabayı takip ediyordum adam bir anda durdu bagaja yapıştım. :).Sonuç çene kemiğim zonkluyor.V fren le takip mesafesini arttırmak gerekiyor galiba.

akşamüstü çıktım üçyol-üçkuyular-(feribot)-bostanlı-karşıyaka-bayraklı-alsancak-konak-göztepe ve oradan da üçyol.. toplam 36km

Kuzenler vardı yarı bayan yarı bay. Bayanlar bisikletleri kiralamaya gitti ben de onlardan sonra çıktım sonra biraz turladım. Onlar gelene kadar 20 km kadar kullanmıştım heralde, sonra erkekler geldi kmye baktım 29da.
Gün bittiğinde 58 km yol yapmıştım ama averaja ve zamana hiç bakmadım. Hiç bisiklet kullanmadıkları için ben de onlara ayak uydurduğumdan anca km yaptım diyebiliyorum:)

Sattığım çelik kadrolu Ümit'in yerine gelen Ghost bisikleti sürmeye bayılıyorum, bir mtb bu kadar akıcı ise yol/yarış bisikletlerinin akıcılığını tahmin bile edemiyorum ama buraya süspansiyonlu bir bisiklet şart ne yazıkki.

Ben dün Kırım tatarları eğlencesine(Tepreş) gittim Kanlıpınar göletine oradan Sarısungur göletine oradan tekrar şehire 45 km yol yaptım :in: :alkis:

http://img.tapatalk.com/d/14/06/17/utyrere6.jpg

Pazar günü sürüşü araba yolunu kullanmanın bisiklet yolunu kullanmaktan daha az tehlikeli olduğu bi parkur [emoji3] 3 günlük bisikletim iç lastiği kartal bisiklet yolunda patladı ben de dönüşte araba yolunu kullandım [emoji3]

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tapatalk uygulamasindan resim yuklemesi nasil yapiliyor?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

51 km

(link)

http://img.tapatalk.com/d/14/06/17/u6e9y5aq.jpg

Loading.. %61

Kilo vermek için kullandığımda: Günlük en az 20 Km full pedal atarak 10. ve 21. vites aralığında 1 km'lik koşu parkurunu 20 tur atıyorum. Km sayacıyla da yapılan km, yakılan kalori, anlık, maksimum ve ortalama kmh/s ve her türlü zamanlama değerlerini de kontrol ediyorum.

Gezmek amaçlı kullandığımda: Mesela geçen gün hem gezmek hem de kilo vermek amaçlı 50 Km yol yapmıştım. Tabi onda yola uygun vitesi kullandım. Spor amaçlı bindiğim kadar kalori yakmadığımı gösteriyor cihaz ne kadar doğrudur bilemiyorum. Eşlik eden birisi olsa daha da uzun km bisiklet turu yapabilirim.

Günlük en az 20 Km spor için biniyorum gerisinde canım isterse gezmek için de biniyorum.

Geri