Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

bu işin ideali nedir arkadaşlar? haftada kaç km olmalı sizce?

Scudo
Beyoğlu - kabataş - kabataş - beyoğlu
12km falan oldu. Mahalle araları falan derken. :)

Zaten çay etkinliğimizdi pedal istanbul olarak. :in: :alkis:

bugun binemedim de pazar gunu 95 km karsiyaka-urla cinaralti yaptim, donuste kase yaniyordu :D narliderede bi ayaga kalktim bi daha oturamadim konak'a kadar

30km daha.. havalar ısındı öğlen sıcağında binilmez oldu.. haliyle gelsin akşamüstü turları

@Tolga A.
Hocam kusura bakmayin ama total kelimesinin yerine toplam kelimesini kullansak daha mi iyi olur acaba. Dilimiz çöl olmasın. Anlayışınız icin şimdiden teşekkürler.

sezginatik

Daha yeni başladım bisiklet sürmeye Bağcılar Bakırköy arası git gel 20.1 km yapmışım umarım daha da artar.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şehir içi 10 km çarşıda sağa sola koştururken. bunun dışında akşam turu 30 km, bol yokuşlu ortalama 18 km hız ile. toplamda 40 km.

8 kilo metre sürdüm

25 km sürdüm bugün toplam. Erzincan'da rüzgar yoğundu bugün o biraz zorladı yoksa daha fazla olurdu :)

Yeni başladım bu spora. 80km yaptım. 4 saat sürdü. Hem de yoğun İstanbul trafiğinde... Çatalca-Bahçelievler-Çatalca

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

http://i58.tinypic.com/1g6i9s.png

• Beğen
Tepkiler: Berke
son 203 km ,kartepe oldu 14 saat 15 dakika toplam,2 saat 15 dakika mola toplamı bunun 45 dakikası feribotta geçti ,12 saat sele üstü pedal çevirmece.1976 da başlayan serüven devam ediyor hedef 70 'inde de 200 km leri bi güne sığdırmak.

Evden amaçsız bir şekilde çıkıp meydan taraflarından giderken hadi bi Bulancak'a gideyim geleyim dedim.
1.04.24 sürede 28.34 km sürdüm, averaj 26.40 maksimum hız 45.59(Bu kısım kendimi zorladığım, nerdeyse hiç pedal kesmeden gittiğim kısım)
Döndükten sonra biraz şehir içinde turlayayım dedim daha sonra eve gittiğimde
1.59.54 sürede 41.90 km sürmüşüm, averaj 20.97 ve maksimum hız aynıydı.
Sonra yine çıkıp eve döndüğümde de böyleydi
2.59.14 sürede 60.12 kmyi 20.12 averajla tamamlamıştım.

Sabah 5'te kalkıp çıktım evden. 71 km kat ettim. Yolun bitişi 4-5 km tırmanış (eve gelmek için mecburen tırmanmam lazım, ev biraz tepede) Mümkün olduğunca yüksek kadansla sürdüm. Tırmanışta vitesi çok düşürmedim bacaklar yansın diye. Şu an bacaklar kütük gibi oldu ama mutluyum. Bisiklete başlayalı 1-1.5 ayda 6-7 kilo verdim :)

sabah kalkıp lys ye girmek için yola çıktım. her taraf araba olmuş hele dönüşte trafik tıklım tıklım, aralarından süzülerek evime döndüm.

Dün hiç durmadan 88 KM yol yaptım. Yola Sürmene'de başladım OF dan Uzungöl yol ayrımına döndüm çoğunluğu hafif yokuştu fakat Çaykaraya geldiğimde daha gitmekten vazgeçtim geri dönüşde de sahilden üstüme esen sert bir rüzgar vardı oda beni çok zorladı sürüş toplam 3 saat 40 dakika sürdü.

dün 30km klasik turumu attım ama feci sıcaktı bi damacana su içmişimdir.. bundan böyle ya sabah çok erken kalkmalı ya da akşam serinliğini beklemeli :uyku:

Geri