Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Emirler-Çavak-Karaisalı toplamda yaklaşık 25 km,

Scudo
bugün 42km..... maalesef yağmur dolu gibi şiddetli yağdığı için ıslanmayan yerim kalmadı. :(

15km --> Bisikletçiye gidip yeni alacağım bisikletin ne zaman geleceğini sordum :D

Yağmur yağdı süremedim :)

Yarına Allah kerim..

Hafta 2 /3 ortalama 22 km lik turlar yapiyorum.bu zamana kadar ki en uzun mesefem 45 km oldu.hedef 84 km :)

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankara'da yağan yağmur esnasında 14 km. Üşüdüm, çok üşüdüm :D

dün hava çok bulutluydu riske girip fırladım 20km turlayıp hemen döndüm.. neyse ki yağmura yakalanmadım iyi oldu

4 km, işe gidip gelirken :) bir de sarı yağmurluk aldım yağmurdan korunmak amaçlı anca bu kadar sürebildim. enerjimi yarına saklıyorum.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10314609_10152133730066404_4581101300288565852_n.jpg

97.5 km 3saat 8 dakika 31.10 km ort ile Trabzon-Vakfıkebir-Trabzon-Akçaabat...

Zonguldak'ta da tur yapalım diyorum ama nereye gitmek istesem karşıma dağ dikiliveriyor ! :d Ama bu iyi de bir şey.. Biraz kondüsyon gerekiyor o kadar.. Sadece Zonguldak'ta iki tarafa gidebilirsiniz : Ereğli ve Bartın. Başka uzun yol yapabileceğiniz istikamet yok. Güzel bir paylaşım, teşekkürler..

62km, 3:02:42 saat, 20.56 km/saat ortalama hız, 52.29 en yüksek hız.

Sahilde 20km'lik bir tur yapayım derken rotayı ters yöne çevirdim ve kendimi Erdemli'de buldum bir anda :D

Toplamda 55 km..sonrasında yağmur yağdı dönmek zorunda kaldım :) ;)

85 km sert rüzgara karşı gitmek duvara tırmanmak gibiydi izmit-sakarya 4 yol - izmit

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
Bugün arkadaşımla birlikte tüm mersin çarşısını dolaştık gezeledik tahmini 16 km

Geri