Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

@türkay yılmaz

valla hayat izmir e güzel gibi geliyor bana bazen :) çok şanslısınız. çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz.

Scudo
@türkay yılmaz

Bu kış sadece 1 ay ara verdim. Onun harici saatler uzayıncaya kadar hergün 42 km. Şimdi ise 48 km.

• Beğen
Tepkiler: Umut SÜRÜCÜ
Su kadar:
http://i.imgur.com/nSRz2NZ.jpg
Tüm turu tek bir fotograf bile cekmeden bitirmek ayip oldu ama bir dahaki sefere artik...

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
km saati olmadığı için tam olarak bilmiyorum ancak 15-20 km arası diye tahmin ediyorum

şehir içi 20 dk - 7 km

Ev-Sefaköy-Florya-Yeşilköy-Bakırköy-Yeşilköy-Florya-Sefaköy-EV 49 km bir şey ediyor.

akşamüstü uzun bi tur niyetiyle dışarı çıkmıştım ancak güneşin etkisini kaybetmesiyle hava soğumaya başladı, 20km'lik kısa bi tur yapıp eve döndüm..

Sabah 6 dan beri Yaklaşık 250 km bisiklet sürdüm az önce girdim eve

• Beğen
Tepkiler: hamla79
Forum üyelerinden, Ankara ve yakınlarında Mtb rotası paylaşabilecek üyelerimiz var mı? Strava indirdim forumdan görebildiğim kadarıyla Ankara'dan üye paylaşımı yoktu. Saygılarımla.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ankara ya da yakınlarında Mtb rotası paylaşacak forum üyemiz var mı? (Strava, Runtastic vb.) Saygılarımla.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bisikleti bakıma götürdüm yaklaşık 7 km galiba.

43,200km

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@türkay yılmaz

O değil de Kırklarelide yaşayıp hele yaşı küçük olup annesi uzak yerlere gitmesine izin vermeyen arkadaşlar için gayet ideal bir tur :D

Göztepe-Üsküdar sahil üzerinden Nakkaştepe ordan tekrar Göztepe'ye dönüm toplam 34 km

bugun ne kadar bısıklet surdum bılemıyorum ama ılk gunden 30 tane kopegın arasında kaldım coktuydu ama aynı zamanda bayada heyecanlandım arkadaşlar konuyla ılgısı yok ama basımdan gectı yazmak ıstedımm herkese mutlu bısıklet suruşlerı...

bosnada dolandım durdum 7km ...

23 Nisan öğleden sonra başladığım turda Konutkent 2-Yaşamkent-Alacaatlı köyü-Dodurga köyü-Çayyolu köyü derken çeşitli arazi inişleri ve toprak yol iniş çıkışları dahil 35 km yol yapmışım...

Dünkü güzel havada 35 km.
Libadiye - Çamlıca - Beylerbeyi - Üsküdar - Kadıköy - Yeldeğirmeni - Kalamış- Bostancı - Caddebostan - Göztepe - Libadiye

Geri