Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Sabah işe gidiş.

Ride1.png

İşten dönüş

ride2.png

İşten sonra antreman.

Ride3.png

Dosyalar

• Ride1.png
    Ride1.png
    50 KB · Okunma: 6
Scudo
@hamlet2006 haklisiniz özür dilerim. Forumun amacına yönelik paylasimlarda bulunmaya gayret edeceğim. Konuyu yanlış yere actigim için de ayrıca kusura bakmayın

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Bugün 5-6 km olmuştur

O zaman corbada bizim de tuzumuz olsun [emoji16]

Hergunki asgari okul yurt arasi surusumdur bu dune ait
(link)

Bu da bugune ait , sadece rota degisti sebep, d100 kenarindaki kendiliginden yetismis eriklerden toplamak[emoji23]

(link)
56e2927c17ed6fb34ac440fe25205dc5.jpg
63f1421278f36e171006de18b3702982.jpg

dün 45 bugunde 30 totalde 1 sene 3 ayda 4069 km :harika:

40 - 45 gunde en az 30 km suruyorum bol rampali

Bugün hiç sürmedim. Bu arada dün bol bol trafik ışığına yakalanınca farkettim arkadaşlar, bizim torkumuz kalkışlarda bu kadar yüksek mi? Mesela ilk kalkışlarda arabaları geçmek oldukça basit ki hani hızlı kalkan arabalara bile kalkışta yetişebiliyoruz. Şasırdım açıkçası, kalkış torkumuz çok yüksekmiş. :)

@KitapSever
Arabalarda debriyaj kavraması olduğu için kalkışta biraz gecikme olur . Çabuk kalksın diye debriyajdan ayağını birden çekende pati atar bizden geride kalır . Bizde öyle bir olay yok bas pedala yüklen son devire kadar attır vitesi 40 a kadar yolu var . 10 sn de 40 yapalirsin rüzgar yoksa

@KitapSever
Ağırlık farkıda çok etkiliyor. Ağırlık başına düşen tork güç ne kadar ? Muhim bir değer

@MAERKEK
Hocam 20-25 kilometre hıza kadar iyi hızlanıyoruz yalnız, insan şasırıyor. :)

@KitapSever bir keresinde evimin yakınındaki lambaya yaklaşıyorum tam durdum duracam lambalarda . Hızı sıfıra indirdim ayağımı yere koymadan lamba yeşil yandı ve rüzgar kesildi . Affetmedim abandım pedallara (lambada hyundai getz vardı yanımda) Ben lambalardan karşıya geçtim getz döndü sandım . Halen pedalları asılıyorum yüksek kadans devam . Bi araba bağırtısı geliyor baktım bu . Adam yanımdan bağırtıyor geçemedi sonunda vitesini yükseltti geçti . Çok uğraştı amma dayı . Galiba ön 1 arka 2 de başladım attırmaya . Bu olay 20-30 sn oldu bitti. Ha bisiklet sorarsan çift amörtisörlü ön maşası çalışmayan mtb . Tourney sis setli . Yolda çok hafif aşağı düz sayılır yani .

@KitapSever
Hocam sürekli yaparsan 35-40 zorlarsın müsait zamanda böyle kalkış yaptığım strava kaydının görüntüleri atayım . Yoksa ben yukarıdaki arabayı zorlayamazdım . Şimdi biraz daha enerji koruma uzun mesafe politikası yapıyorum kalkışlarda çok yüklenmiyorum. Bazen zevk için güzel oluyor. Hele araçla kapışması.

@MAERKEK
Hocam kondisyonum iyidir, düz yolda geçenler 44'e kadar çıktım ki hızlanma işini iyi yaparım. Özellikle etrafta köpek falan varsa hak getire. :D Bu arada başlık dağılmadan yarın 20-25 kilometre sürsem yeter galiba. :)

Geri