Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugüne kadar kaç kilometre bisiklet sürdünüz?

Scudo
220 km yapmıştım ama eve döndüğümde o kadar mutlu olmuştum ki :)
son kmler bitmiyordu sanki.

bende istanbul içinde 60-70 km arası yol yaptım bir günde arkadaş olsa daha fazla yol yapardım

Ankara dan bolu gerede ye gittim. gece 22:00 gibi çıktık sabaha karşı soğuktan bir dinlenme istasyonunda masada 3-4 saat uyuduk (uyumaya çalıştık daha doğru olur) sabah 8 de tekrar yollara düştük akşam 18:00 gibi geredeye varmıştık. ne dağlar aştık hiç sormayın.

(link)

(link)

(link)

(link)

gunde tamı tamına 86 km yaptım 25 km sı rampa yukarı 30 km rampa asağı geriye kalanda duz yoldu normalde 30 km bursa uludagdan hobıy olsun dıe yapıyrum her hafta sonu

didim ile güvercinlik (bodrum) arası. bagajlı yüklü dağ bisikleti ile 104 km.

eskişehir- afyon merkez 150 km yaptım ve hala tık yoktu bende ortalama hızımız 35 km di 85 km hızı gördük 15 dk boyunca :eek:

400 km yapan şahıslar yaptığınız yol 24 saat içinde mi?Eğer öyleyse şampiyonalara filan katılmışı olmanız lazım.İyi performans doğrusu imrenmedim değil hani.Ben en fazla 120 km civarı yaptım İstanbul-Kocaeli arasındaydı oda.

Ben de Yunanistan turunda 10 gun icinde bir kac gun 124 km civari ,Iskece( Xanthi )ile Asprovalta arasi 150 km yapmistim.Oncelikle Kavala'da kalinacakti ama Selanik'te bir gun daha kalmak icin iki gunu birlestirdik .

Hafta sonlari turlarimiz da en az 75 km Karsiyaka- Guzelbahce- Urla -Cesme alti oluyor.Bazen de 110 km civarinda.

@SBF

Ankara'dan kırıkkale gidiş - dönüş artı şehir içi gezmelerle birlikte 188 km yaptık toplamda....,

yeni hedef 25o ve üstü.....

135 km yaptım ve o günden sonra 70-80km'nin üstüne çıkmamaya karar verdim. Çok tüketiyor insanı .Dikkat vs. hiçbir şey kalmıyor. Rezillik çekiyorsunuz bir yerden sonra

@Timukan Karaca

Timukan hanım selamlar. Haziran sonunda Edirne-Dedeağaç-Kavala-Selanik-Üsküp yapmak istiyoruz. Km.'ler ve güzergah hakkında bilgiye ihtiyacımız var.Eğer zahmet olmazsa bize yardımcı olur musunuz?

K.Çekmece'den çıkıp sahil yolundan Kabataş'a, ordan varpurla adaya, adada 2 büyük tur ve sonra aynı güzergah üzerinden K.Çekmece'ye... Yanlış hatırlamıyorsam 115 km.

Dünkü (22/07/2010) turumda Bostancı'dan yola çıkıp (Eskihisar-Topçular-Karamürsel-Boyalıca-Orhangazi-Yalova-Pendik-Bostancı) 167 Km. yol yaptım. Hava gölgede 35 dereceydi. :)

Dün en uzun turumu yaptım. Kartal'dan Tuzla-Şifa Mahallesi-Şekerpınar-Göçbeyli-İstanbul Park yaptım-Üst Kaynarca-Alt Kaynarca yaptım. Eve fazla geç kalmayayım diye Alt Kaynarca'da trene bindim ve trenden inince eve kadar pedalladım. Tam 79 km yaptım.

Geri