Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

VPN'i açıp sayfayı yenileyince gördüm, ilginç.
Bende bir sorun var herhalde. :)

Scudo
@Ozan Duran

ImgUr sitesi hala yasaklı olduğu için oluyor bunlar :)

Aslında kullandığım Ad-Blocker eklentisi yüzünden oluyormuş. Sorunu buldum. :) @Edip Dinçer

@Ozan Duran
O nasıl tombul bir kargadır öyle...

Bize yakın olanın kadro boyu nedir acaba? Benimkine yakın galiba :)

@Edip Dinçer

Evet, tombulluğu benim de dikkatimi çekti. :)
Öndeki 58, benim olan arkadaki 54.

Cannondale kullanıcıları grubunun adı, zenginler klubü de olabilir aslında :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Deniz A Pedalınız nedir öğrenebilir miyim acaba? makineye bir şey demeye ne hacet zaten; cannondalelerin cıvıl cıvıl olarak renklendirilmiş tasarımları pek hoşuma gitmese de işte bu sadelik ve gizlilik çok çarpıcı geliyor bana. gücünü gizleyen gizemli bir savaşçı gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@bua
Eyvallah hocam.. Pedallar look karbon tı çok hafif bir pedal şiddetle tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: bua
@Deniz A bisikletle birlikte çok zarif çok :hhhhhh:

@Deniz A

Tek kelimeyle mükemmel. Cannondale'ın bu modeli ciddi anlamda tarz yani.

Merhaba arkadaşlar delta bisiklet dışında cannondale bisikletleri nerden bulabilirim

2016 Model kataloğu: (link)

@İsmail ATALI ismail abi iyi günler supersix kadro kullanıyomuşsun bir sorayım dedim bu supersix 5 model kadro nasıldır bir bilgin bir yorumun varmı? 2. El bir supersix 5 baya aklımı çeliyo.

@Ulaş Çavuşoğlu Tek kelime ile muhtesem kardesim.Binmeye doyamıyorum..Hatta bır cok testte en rıjıt kadrolardan bırı secılmıs..Ve hatta Giant ın kendı testınde en rijit kadro secılmıs..

@İsmail ATALI bu yorumun beni çok mutlu etti ismail abi teşekkürler herkes supersix 5 i çok iyi buluyo demekki süpersix yolları gözüktü ufaktan.

Geri