Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

Scudo
Büyük ihtimalle eylül gibi gitmeyi düşünüyorum. Vize ücreti, uçak bileti ve diğer masraflar ile internetten Ülkeye getirirsem %41'lik masrafı dışında ufak tefek masraflarını öğrenip kar, zarar durumuna göre kararımı verip harekete geçicem :) Gelmeyi düşünen varsa iletişimde kalabiliriz.
Ayrıca vize başvurusunda alışveriş için gideceğim dediğinizde size kolaylık sağlanıyor diye duydum. Paris olsa haklılar ama almanyada bilemedim :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba,

Forumda yeniyim. Dün itibariyle stokta görünen bir enrurace sipariş verdim. Order confirmation maili geldi. Kart bilgileri olarak banka kartımı gösterdim(Kredi kartı değil). Doğruluk kontrolu için kartımdan 0,11 dolar yani 0,33 türk lirası çekmişler.
Fakat bir tane de otomatik mail aldım. Bankanın onay vermediğini söylüyor. Fakat gördüğüm kadarı ile para çekebilmişler. Soru sordum cevap gelmedi henüz. Normal mi bu durum sizin de başınıza geldi mi?

@OguzKurumlu kartınız, internet harcamalarına açık mı ? ondan dolayı vermemiş olabilir mi? Bankanızın müşteri hizmetleri ile iletişime geçin derim.

3 ay öncesinde biri sipariş verse gelirken getirirdim elime yapışmazdı:) şayet gidip almayı düşünenler varsa onurair'den yakın tarihe baksanız bile 160 tl'ye bilet bulabiliyorsunuz. Dönüş için belki parasına kıyılıp thyden bilet alınabilir. Canyon getireceksiniz çünkü boru değil :D almanya içi de en uygun ulaşım tren tabii. Hem gezmiş olursunuz hem canyonunuz olur. Bu gidiş geliş masrafınızın bir kısmını da tax free olayıyla kapatabilirsiniz diye düşünüyorum :)

Cevabın için teşekkürler @Volks.
Daha önce bu kartımla internetten alışveriş yaptım. Canyon'da kartımdan türk lirasıyla 0,33 kuruş çekebilmiş(kontrol etmek için yapıyorlar). Ona rağmen böyle bir mail atmalarına anlam veremedim.
Sipariş verebildim mi? veremedim mi? ne durumda tam bir muallak. Maillere de cevap vermediler.

1500 dolar'ı geçen bisikletler'de kargo ve %18 kdv dışında başka bir masraf çıkıyor mu acaba?

@OguzKurumlu

Banka kartı eğer hesabında para varsa kullanılabilen bir ödeme aracı, hesabında para yoksa kullanılamaz. Bu sebeple kredi kartının yerini tutmaz.

Cevabın için teşekkürler @clubber.
Çekecekleri tutarı hesapta tutuyorum özellikle. Bir kaç gün daha beklicem bakalım cevap verirler heralde.

@Two_Wheels hocam daha once bisiklet getirdiniz saniyorum. ekstra ucret aliyormu havayolu sirketi?

@Alizee Bizzat taşımadım. Ancak bayağı araştırdım. Yükünüz yoksa size verilen kilo hakkına sayabiliyorsunuz. Ama malum valizlerin paketlerin atılması olayı var yükleme esnasında. Onun için ya hardcase bir taşıma çantası kullanılacak ve çok iyi paketlenecek. Ya da 30 euro karşılığında(thy için diğerlerini bilmiyorum) spor malzemesi kırılacak eşya olarak veriyorsunuz. Daha hassas davranılıyor. Normal bagajlar gibi banttan da değil el ile getiriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Alizee
@Erdal YILMAZ İşte mesela düşündüğüm bisiklet 1800 euro ise ne olur? 1800 euro + 200 kargo + %18 kdv dışında yok mu bir masraf?

Merhaba. Paylaşım çok açıklayıcı ve ümit verici olmuş. Almanya'dan aynı şekilde Ghost marka bisiklet siparişi verebilir miyiz? Ghost sipariş veren oldumu acaba?

@Erdal YILMAZ Bu durumda gidip elden almak en mantıklısı oluyor yanılıyor muyum? Çok soru sordum size de ama :srnsml:

Geri