Arkadaşlar selam,
Sipariş geçtim ve ödeme kısmı kaldı. Para transferi ile ödeme yapan birileri varsa bana süreç hakkında bilgi verebilir mi? Masraf olarak ne kadar çıkıyor? İş Bankası üzerinden ödemek istediğimde "Benim masraflarımı ben, karşı tarafın masraflarını alıcı ödesin." gibi bir seçenek çıkıyor. Ne seçmeliyim?
Ayrıca, Enpara ile ödeme yapan var mıdır? İşin özü şu ki, siparişim 4100 TL tutarında ve o kadar limitli bir kartım yok. Ben de eğer ödeme yöntemini kredi kartına değiştirirsem iki tane soruyla karşı karşıya kalıyorum. Enpara'ya para atıp Canyon'a ödeme yapabilir miyim? Eğer Enpara olmazsa 1000 TL limiti olan bir kartıma ekstra olarak ödeme yapıp -yani 4100 TL'lik ödeme yapıp- Canyon'un sitesi üzerinden tek çekim olarak alabilir miyim?
Ayrıca, son bir soru. Ultimate CF SL 7.0 dün 331 dolar indirime girdi. Ben de havale yöntemiyle sipariş geçtim direkt. Order ve Customer number geldi ama daha önceki sayfalarda "Ya siz sipariş verdiniz ama bu elimizde kalmadı, pardon." gibi mailler alındığını gördüm. Ben sipariş verdikten 5-6 saat sonra da benim verdiğim renk ve kadro boyu "Out of Stock" olmuş. Bana order number vermelerine rağmen "Ürün elimizden kalmadı kusura bakmayın." deme ihtimalleri hakkında fikri olan var mı acaba?