Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

Canyon MTB siparişi vermeyi planlıyorum . Toplam 1700 USD civarında

bu ürünün üzerinden sadece vergi olarak %18 dahamı ödüyecegim?

Scudo
@ckaraca 1542 € yaptığı için 1500 € sınırına takılırsınız ve iş sadece %18 vergiyle kalmaz. Tam olarak bilemesem de üzerine %20 ve gümrük masrafları koyun. 1500 € üzerinde astarı yüzünü geçecektir her halukarda. İthalat yapan bir firmanız varsa işler değişir.

@ckaraca @trainspotting35 ın da bahsettiği gibi sınır aşıldığı için %18’in çok üstünde bir vergi yansıyabilir. Tavsiyem eğer bulabilirseniz banggood’tan sipariş verin. Orada vergi sigortası seçeneği var. Burada vereceğiniz vergiyi banggood size geri ödeyecektir. Youtubetan videolarına bakabilirsiniz.

@ckaraca @trainspotting35 ın da bahsettiği gibi sınır aşıldığı için %18’in çok üstünde bir vergi yansıyabilir. Tavsiyem eğer bulabilirseniz banggood’tan sipariş verin. Orada vergi sigortası seçeneği var. Burada vereceğiniz vergiyi banggood size geri ödeyecektir. Youtubetan videolarına bakabilirsiniz.
Bahsettiğiniz site forma, ışık vs gibi ufak şeyler için kullanılabilir ama oradan 1500 euro verip bir bisiklet almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Şahsen ben o kadar para verip o tarz bir siteden ne olduğu belli olmayan bir bisiklet kesinlikle almam, almayacağım gibi kimseyede önermem. :)

Bahsettiğiniz site forma, ışık vs gibi ufak şeyler için kullanılabilir ama oradan 1500 euro verip bir bisiklet almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Şahsen ben o kadar para verip o tarz bir siteden ne olduğu belli olmayan bir bisiklet kesinlikle almam, almayacağım gibi kimseyede önermem. :)
Site, sahibinden veya aliexpress gibi bir farkı yok. Satışı sitenin mağazası yapmıyor. Yine o site aracılığıyla satıcılar yapıyor. Burada dikkat edilmesi gereken satıcılar. Güvenlilik garanti mi? Elbette değil ama bu her koşulda geçerli. Fakat en azından olumsuz duruma karşı bir muhatap(sitenin kendisi) bulabiliyorsunuz. Sitenin direkt kendinden bahsedecek olursak evet güvenilir. Zaten https: ile bağlanıyor link.
Ama elbette tercih meselesi. Saygı duyarım.

@ckaraca 1500€ üstünde sipariş verirseniz işin rengi baya değişiyor. Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz?

@Hidrolik Yağı önerinizin konuyla alakası yok. Canyon, direkt fabrikadan satış yapan bir bisiklet markasıdır. Sipariş vermek için kendi sitesinden başka bir seçeneğiniz yok.

@Mustafa Zeybek markanın satış pokitikasını bilmiyorum. Ben sitenin imkanlarından bahsettim. Canyon için geçerli değilse yapacak bir şey yok. Öğrenmiş olduk.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@trainspotting35 @mustafazeybek açıkcası Canyon dan vazgeçtim diyebilirim. oldukca zahmetli ve sıkıntılı .
Enduro için TREK FUEL EX 7 NX 29 SİYAH MOR LOTUS üzerine yoğunlaşıyorum. biraz fiyat farkı oldukca var
ortalık sakinleştikten sonra iyi inceleyerek karar verecegim. bu süreçte yeni renkleri 2020 modelleri gümrükte imiş.

@ckaraca renk çok güzel. Geometri müthiş. Donanım olarak sadece gidon kullanım tarzına bağlı olarak belki bir miktar dar gelebilir. Frenler agresif sürüşte yetersiz kalacaktır. Şokun evol olması çok güzel. Maşa ileride değiştirilebilir. Açıkçası donanımı ne iyi ne kötü denebilecek düzeyde ama geometrisi çok iyi. Ne taksan taşıyacak bir kadro.

Bu arada türkçe site felaket :snzdglsn:

Site, sahibinden veya aliexpress gibi bir farkı yok. Satışı sitenin mağazası yapmıyor. Yine o site aracılığıyla satıcılar yapıyor. Burada dikkat edilmesi gereken satıcılar. Güvenlilik garanti mi? Elbette değil ama bu her koşulda geçerli. Fakat en azından olumsuz duruma karşı bir muhatap(sitenin kendisi) bulabiliyorsunuz. Sitenin direkt kendinden bahsedecek olursak evet güvenilir. Zaten https: ile bağlanıyor link.
Ama elbette tercih meselesi. Saygı duyarım.
Dipnot düşmek isterim bangood bildiğim kadar Hepsiburada sitesinin eski mantığıyla çalışıyor ürünleri deposuna kendi dahil edip müşteriye kendi satıyor ve vergiyi alışveriş esnasında ödeyip ürünün gümrüğe takılmasındanda kurtuluyorsunuz canyon bisiklet var mı bakmadım ama

• Beğen
Tepkiler: Hidrolik Yağı
bugün gelen yeni gümrük vergi düzenlemeleri etkilyecekmi acaba yaw

(link)

Bu bisikletten sipariş verirsem sorun yaşar mıyım?

@Guanzo45

Kargo hariç tutar 1500 euro'nun altında. Bisikleti teslim almadan önce %18 vergi (kdv) ödeyip teslim alabilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşanmaz.

@m.cem

Canyon kutunun 4 köşesine kolinin ezilmesine karşı destekler koyuyor. Orta kısımlardan büyük bir darbe almadığı sürece ki bu düşük bir ihtimal, sorun yaşamazsınız. 3 kez Canyon marka bisiklet getirttim, en ufak sorun yaşamadım.

merhaba, 1500 eur altı sipariş için %18 kov mi ödemiştiniz sadece?

@_anubis_
canyon firmasından 1500 euro altında alışveriş yaptığında ödeme yaptığın kalemler
+Bisiklet
+Kargo (220 dolar)
+Paketleme (20 dolar)
+Bisiklet fiyatı üzerinden %18 gümrük vergisi
+Alırken birde mutlaka kadro kulağı alınmalı

Merhaba arkadaşlar,
1 ay içinde Almanyaya gitme ihtimalim olduğundan bir konu hakkında emin olmak istediğim için size sormak istedim.
Şimdi ben Canyon model bisiklet siparişini Almanyada yerleşik tanıdıklarımın adresine kargo yaptırıp gittiğimde normal getirmek istediğimde,

- Bisikletin ücreti
- Vergisi
bu ikisini ödeyip kargo ve Türk gümrüğündeki Kdv yi ödemiyorum değil mi ? Bu duruma ek olarak da Almanyadaki ödediğim vergiyi iade alma şansım var. Süreç bu şekilde oluyor sanırım ?

Merhaba arkadaşlar,
1 ay içinde Almanyaya gitme ihtimalim olduğundan bir konu hakkında emin olmak istediğim için size sormak istedim.
Şimdi ben Canyon model bisiklet siparişini Almanyada yerleşik tanıdıklarımın adresine kargo yaptırıp gittiğimde normal getirmek istediğimde,

- Bisikletin ücreti
- Vergisi
bu ikisini ödeyip kargo ve Türk gümrüğündeki Kdv yi ödemiyorum değil mi ? Bu duruma ek olarak da Almanyadaki ödediğim vergiyi iade alma şansım var. Süreç bu şekilde oluyor sanırım ?
Bisikleti kendin getireceksen herhangi bir vergi ödemiyorsun Türkiyeye girişte. Vergi iadesi için bu linkte deatylı bilgi mevcut

(link)

Uzun bir süredir yol bisikleti araştırıyorum fakat bir türlü bulamadım ya şartları bana uymadı yada kadro boyu vs o yüzden sonuç olarak canyonda karar kıldım gibi diyebiliriz başkığa baktım fakat başlık 5 sene önce açılmış o yüzden yeni tarihte canyon bisiklet alanlar varsa 2.149$lık bir bisiklete ne kadar vergi öderim ve ödeme olarak tüm kredi kartlarını kabul ediyorlar mı yada hangi yolla ödeme yapabilirim alternatif olarak bilenler tecrübeli olanlar yardım ederse sevinirim

Uzun bir süredir yol bisikleti araştırıyorum fakat bir türlü bulamadım ya şartları bana uymadı yada kadro boyu vs o yüzden sonuç olarak canyonda karar kıldım gibi diyebiliriz başkığa baktım fakat başlık 5 sene önce açılmış o yüzden yeni tarihte canyon bisiklet alanlar varsa 2.149$lık bir bisiklete ne kadar vergi öderim ve ödeme olarak tüm kredi kartlarını kabul ediyorlar mı yada hangi yolla ödeme yapabilirim alternatif olarak bilenler tecrübeli olanlar yardım ederse sevinirim
Tam olarak oranları bilmiyorum ancak 2149 dolar 1500 euro üzerinde dolayısıyla bayağı masraf çıkar gümrükte. Visa ve Mastercard kabu ediyorlar sadece. Detaylı bilgi linkte mevcut

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Tam olarak oranları bilmiyorum ancak 2149 dolar 1500 euro üzerinde dolayısıyla bayağı masraf çıkar gümrükte. Visa ve Mastercard kabu ediyorlar sadece. Detaylı bilgi linkte mevcut

(link)
Anladım yani pek mantıklı bir seçim olmaz gibime geldi doğru mudur?

Geri