Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@BAROK

Kartın euro ekstresi varsa euro olarak çeker. Ki bunu tavsiye ederim.

Euro -> TL çevrimi, arka tarafta Euro -> Dolar -> TL şeklinde olduğundan yüklü meblağlarda kayıp yaşatır.

Scudo
@BAROK
tl olarak

Arkadaşlar Ultimate CF SL 7.0 stoklara gelmiş.Almak isteyen olursa alabilir.Ben de 1-2 haftay para işlerini halledip siparş vermeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Mehabalar
Canyon alma istegi var :)
Koblenz e gidip almayi dusunuyorum
Kutu ile getirirken Turk gumrugunde sikinti yasama ihtimali nedir?
Ucak ile gelirken ne kadar bir odeme yapiliyor?
pegasus ya da sun express olacak gibi

• Beğen
Tepkiler: gkmn
@mrd
Merhaba.Kısa bir zaman önce bacanağım Canyon aldı.Taşıması kolay oldu dedi.Ama ben kutu altına tekerlek yaptım dedi :) Gümrükte hiç bir sorun ile karşılaşmamış.Thy ile geldi.Kurallar gereği yolcu 1 adet bisikleti yanında getirebiliyormuş.Ağırlık gözetmeksizin .O yüzden kutu içine baya bir malzeme de koymuş bu arada :) . Thy taşımak için 30 Euro almış.Diğer hava yollarına sormak gerekir bu durumda kaç para isterler diye .

tesekkurler bilgiler icin
1500 avro limiti yaninda getirirken gecerli degil heralde

@Adrenalin26
Bu gün bir mail geldi ..acaba erken yollarlar mı diye düşünürken, hazirana uzattıklarını üzülerek bildirdiler :) neyse hayırlısı.

Maşallah..Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullansın inşallah ..

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
@BAROK
Allah razı olsun.İnşaallah. Çok heves etti almak için :))

Yakışmaz mı :) seneye inşaallah Ekimde gidecek belki o zaman alabilir.

Canyon fabrikaya gitmeden once siparis mi vermek gerekiyor?

Fabrikadan alan arkadaslar yardimci olabilirlerse sevinirim

Dikkat etmek gereken hususlar nelerdir?

Fabrikaya gitmeden önce sipariş verirseniz bisikletiniz hazırlanmış oluyor.Diğer türlü stoklardan almak zorunda kalırsınız ve kuvvetle muhtemel stoklardan da tükenmiş olur.O yüzden gitmeden önce canyon ile bir e-mail trafiğine girmenizde fayda var.Onlar size şu tarihte gelin alın diyor.Sizde o tarihte gidip alıyorsunuz.Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Merhaba,
Arkadaşlar 9 nisanda sipariş verdiğim Endurace AL 8.0 'in geliş tarihi 03-07.06.2019 tarih aralığında. Ben siparişi verirken dolar 5.60-5.68 aralığındaydı. Şuan dolar malum... Sizce siparişini verdiğim bu bisiklet için fiyat hala almaya değer mi. Bisiklet :1299 $ kargo : 219 $ Kutu: 19$ toplam 1537 $ e birde gümrük ücreti eklenecek.. ultegra setli ve bu ağırlıkta AL bisiklet Türkiyede bulunur mu?
ikinci bir konu kredi kartımın limiti dolu adamlar çekmek isteseler çekemeyecekler. Ben kredi kartına bisikletin ücreti kadar dolar yatırsam. Bir problem olur mu. Bu konuda bilginiz varsa öğrenebilir miyim.
Ayrıca bisikleti şimdi sipariş versem bu hafta içinde yolluyorlar ..bu nasıl iş anlamadım. iptal edip şimdi sipariş versem daha erken gelecek :acpsnr:
teşekkürler..

Barok Bey o paraya karbon alınır Türkiye de.

(link)

(link)

(link)

(link) biraz pazarlıkla belki bu bile alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@trainspotting35

Haklısınız fakat carbon bisiklet için kendime pek güvenemiyorum..çatlatır patlatırım..tamiri yaması da yok. karbon ile aynı ağırlıkta olduğu için yarışlarla da ilgim olmadığı için AL tercih etmiştim.

O zaman alüminyum bir Carraro (link) alırdım. Kadroyu kullanın beğenmezseniz bir garibana verin geri kalan paranızla efsane bir alü kadro alıp üzerine Carraro dan çıkanları taksanız bile halen cebinizde paranız kalacaktır. R7000 set ve Jantlar bence fiyatta rakipsiz .

İllaki hafiflik önemli diyorsanız bence karbon kadrodan şaşmayın.

canyon ıyıdır ama yarı fıyatına sunu almıstım
(link)
gercekte cok daha hos gorunuyor grup ve jantlar da gayet tatmın edıcı ıscılık ıyı full r7000 set onerırım.gercı benım ılk bısıkletım.

Geri