Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Nerve XC 5.0

Hayırlı olsun Halil sonunda kavuştun bebeğine anlattığın kadarda güzelmiş .

Scudo
Hiç esirgermiyiz :D
Hayırlı olsun MTB siz olmuyor gerçekten..
MAAŞALLAH...

@Mert Bağcılar

Valla Mert hemen de yükleyebilirim ama, benim bisikletimle hiç fotoğrafım yok. Diğer arkadaşta Cross tipi 28" jantlı bir bisiklet vardı, haliyle pek gelemedi peşimden orman yolunda. E şehirde de ben zor gittim tabi onun peşinden, kondisyon namına da pek birşey kalmamış zaten :(. Ama yakında yüklerim, hatta şu ilk sayfadaki fotoğrafı da yenilesem fena olmaz.

@deore79

Eyvallah Ertuğrul. Valla o gün, demiştim ya başka şehre gidicem trenle bisikleti almak için diye, tam 9 saatimi aldı gidiş geliş ama değdi sanırım ;)

Güzel seçim. Yurtdışında olmanın böyle artı bi avantajı daha var işte. Bi kaç marka arasında seçim yapmak zorunda olmadan kendine
göre en uygun bisikleti çok rahat ve daha uygun fiyatlara satın alabiliyorsun. Kazasız belasız güle güle kullan Halil.
Daha detaylı ve ait olduğu yerlerde çekilmiş fotoğraflarını bekliyoruz.

İyi günlerde binmeniz dileği ile. Almanya demişken çok ama çok şanslısınız. Bisklet yolları olan ve bisikletçiye bu kadar saygı gösteren bir yerde pedallama şansınız var.

Maşaallah. Nazarlardan uzak :)

@Efrahim ÖZCAN

Çok teşekkürler Efrahim.

İnan bana, o seçim sürecinde o güzelliğin arasında kayboldum :). Allah'tan bütçem kısıtlıydı ve FS'de gönlüm vardı da, giriş seviyesi ve benim için kabul edilebilir FS sayısı çok çok azdı, onun çok yardımı dokundu...

Ait olduğu yerlerde fotoğraf çekmek için durasım yok ki :) Fotoğraf çekmeye niyetli arkadaş bulmam gerek ;)

@muratuste

Teşekkürler.
Patikalarda karşılıklı aşağı-yukarı giden MTB'cileri görünce insan yadırgıyor gerçekten, biz MTB ile ormana gittiğimizde kendi grubumuzun dışında en çok 1-2 tanıdık görürdük. Şimdi aynı yerde onlarca alakasız insan, bir sürü farklı MTB ile ormanda... Garip bir his :)

@HaliliOzturk

Bulunduğun yer imkanı olan bisiklet meraklıları için bi cennet, olmayanlar için ise bi cehenneme dönüşebilir. Dikkat et geri döneceğin zaman uçak paran kalsın aksi takdirde Türkiyeye kadar canyon la pedallamak zorunda kalabilirsim.:D

Çok güzel hayırlı olsun.MAŞALLAH :). Canyon un sitesi ne şahane bir sitedir öyle. Profesyonellere test ettirip atlayıp zıplarkın çekim yapmışlar :). Almak istediğiniz bisikleti bi profesyonelin altında kullanılırken görebiliyorsunuz. Kadro kalitesi konusunda acabasız ürün almak için harika bir yöntem. İzlediğim vidyodaki adam havada taklalar atıp kuş gibi iniyordu yere bunu izleyen biri olarak kadro konusunda gözüm kapalı alışveriş yapardım :). O yüzden harika bir tercih olmuş.

@HaliliOzturk

Öncelikle hayırlı olsun Halil.Senin frenler hakkında izlenimin nedir?Bende kullanıyorum ancak arka frenden komyon kornası gibi ses çıkıyordu.Rotoru 160lık rotorla küçülttüm ancak öyle ses kesildi.Ondan önce ne kadar temizlik falan yaptıysam sesi kesemedim.

@M.öztürk

Çok teşekkürler.
Canyon'un tüm dünya üzerinde, direk satış yaptığı tek bir yer var, o da Koblenz'de. Ben bisikleti oraya gidip aldım. Biliyor musunuz, orada kadronun kesilmiş hali var. En ufak detayına kadar inceleyebiliyorsunuz, kesik kadronun içini dışını nasıl dipçiklenmiş olduğunu, kaynak yerlerini vb. görebiliyorsunuz. Bu inanılmaz iç rahatlatan birşey.

@Şahin BULUT

Valla ben frenler konusunda çok ön yargılıydım, Juicy 3 için en sorunlu fren falan diyenler oldu, ancak önde 185 mm, arkada 160 mm frenle şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Bakalım, aradan bir kaç ay geçsin o öyle belli olur sanırım...

@HaliliOzturk
mükemmel bir bisiklet kazasız belasız kullan...

Geri