Patlağın kaynağı nedir hocam? Dış etmenler mi jant teli falan mı? Kısa sürede 2 kez patlaması garip geldi. Birde zırhlı sipariş etmişsiniz, ağırlığını ciddi oranda artırmaz mı?@hegemon patlamaya dayanıklı mı? Carraro sportive 224 aldım hocam, toplamda 3,5 yıl binildi o bisiklete lastikte hiç patlama olmadı. Bisikleti aldım bir hafta içinde 2 kez patladı. Lastikleri aşırı berbat. Zırhlı sipariş verdim şimdi, bakalım neler olacak
Ben carraroları kısa boylular için pek uygun bulmuyorum hocam. Reach değerleri absürt. Önceki kadroda da benzer bir problem vardı.243309 dosyayı görüntüle
Cok garip degerler. En kucuk 3 kadronun “reach” i Medium bedeninkinden daha buyuk.
Sanki medium bedeni cizip diger bedenleri cekistirerek uydurmuslar. 😀
Zaten agresif kadro, yeni baslayan cok rahat edemez. Ben sasirmadim hizli ikinci ele dusmesine.
Bence carraroların en büyük sorunu jant seti. Daha önce yol bisikleti olmayan bir carraro kullandık, ne yaparsanız yapın akmıyordu. Yol bisikletleri de hem muadillerinden ağır hemde hazneler markasız.
@Serkan Mıstınoğlu Bende 062 var. ILK bisikletim olduğu için ağırlık konusunda mukayese edemeyecegim belki ama genel olarak herkes ağırlıktan yakınıyor. Bende şunu merak ediyorum. Amatör sporcular için gerçekten de bu ağırlık olayı önemli mi? Hadi boyası, ahım şahım değil ama diğer ekipmanlar bakıldığında araştırdıgım ve bilgim dahilinde okadarda kötü bir bisiklet değil heleki benim gibi ilk yol bisikleti olan birisi için yer uçağı diyebilirim. Ama dediğim gibi belkide ikinci bisikletim olsaydı bende satarmıydım bilemiyorum. iyi forumlar🤗
Onu bilemeyeceğim, deneme imkanım olmadı diğerlerini.@silahsor3 sanıyorum 062 dışında hiçbiri öyle değildi
@silahsor3 Günaydın peki bu esneme olayını nasıl fark ediyorsunuz yeni bir kullanıcı bunu anlayabilirmi?