Biledreamer
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Muhammed
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Beliniz dik olmaz zaten yol bisikletinde hocam. 45 derecelik açıyla oturursunuz. Bildiğim kadarıyla 12 cm lik gidon boğazı var üzerinde. Boyunuz 58 kadro için fazlasıyla uzun. 13 cm lik gidon boğazı edinin ilk aşamada. Bir tık rahatlatır. 61 kadro kullanmanız gerekiyor sizin.Alışmam gerek sanırım
Belim dik olmuyor
Vallahi hocam başka kadro bulunmuyor.Belim dik değil derken kanburum demeye çalıştım belim bükükBeliniz dik olmaz zaten yol bisikletinde hocam. 45 derecelik açıyla oturursunuz. Bildiğim kadarıyla 12 cm lik gidon boğazı var üzerinde. Boyunuz 58 kadro için fazlasıyla uzun. 13 cm lik gidon boğazı edinin ilk aşamada. Bir tık rahatlatır. 61 kadro kullanmanız gerekiyor sizin.
Hocam bulabiliyorsanız 140 mm gidon boğazı arayın. 130 yine bulunabiliyor ama 140 biraz daha zor.Vallahi hocam başka kadro bulunmuyor.Belim dik değil derken kanburum demeye çalıştım belim bükük
Hocam şuan fsa os 168 gidon takılı ve 10 cm sanırım az önce ölçtüm hangi marka önerirsin Çok para baymayayımHocam bulabiliyorsanız 140 mm gidon boğazı arayın. 130 yine bulunabiliyor ama 140 biraz daha zor.
Hocam 58 kadro carraro race062 arkadaşıma aldık. 12 cm boğaz var bir yanlışınız olmasın? Merkezden merkeze ölçülüyor.Hocam şuan fsa os 168 gidon takılı ve 10 cm sanırım az önce ölçtüm hangi marka önerirsin Çok para baymayayım
Doğru ayarlarla kullanmak çok etki eder tabiki. Lütfen YouTube videolarından yardim almaya çalışın. Hem benim yukarida tarif ettiğim sele ayarlari, hem on ve arka aktarıcı ayarlarını bulabilirsiniz.Çok etki eder mi bel ağrısına?
235007 dosyayı görüntüleBirfe zincir ön attırıcıya sürtüyor ilk viteslerde onu nasıl ayarlayabilirim
105 in ön aktarıcıda vida yok vites kablodan ayarlanıyor internette net bilgisi yokDoğru ayarlarla kullanmak çok etki eder tabiki. Lütfen YouTube videolarından yardim almaya çalışın. Hem benim yukarida tarif ettiğim sele ayarlari, hem on ve arka aktarıcı ayarlarını bulabilirsiniz.
Olmaz olur mu hocam. Yan yana iki vida var ön tarafa bakan. Çok ince bir alyanla ayarlanıyor.105 in ön aktarıcıda vida yok vites kablodan ayarlanıyor internette net bilgisi yok
Nedir bu uzunların çilesi
Zincirin sürtmesi sorun yaratır tabi ki.Zincir ve sürtüğü yerde aşınma meydana gelir.Sonra acayip sinir bozucu bir ses.Ayarı çok basittir.Yapamayacağınızı235023 dosyayı görüntüleBunlardan biri mi?
Buldum hocam sağolun adamlar göeünmez yere koymuş
Birde bu zincirin sürtmesi sorun yaratmaz demi
Selamlar.Bisikletimi dün teslim aldım.Fakat sele borusunu aşağı yukarı hareket ettirmek istediğimde alyan vidaları gevşetmeme ve oradaki kelepçeyi sökmeme rağmen yerinden hiç oynatamadım.Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
teşekkür ederim fakat maalesef gram hareket etmiyor.Dediğiniz gibi olması lazım fakat sökmeme rağmen bile oynamıyor.2 Alyan vidayı gevşettiğinizde sele borusunu hareket ettirebilmeniz gerekiyor, etmiyorsa imalat hatası bir durum olabilir. Ben ayar yapmak için 3-4 tur açıyorum yeterli oluyor. Kelepçeyi sökmenize gerek olmaması lazım.