Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

@ilker özmüş

Şuna baktınız mı?
(link)

Scudo
herkese teşekkür ederim ilginizden dolayı.
ikinci el bulduğum cyclocross alıyorum. gönlüm bundan yanaydı ama nasip değilmiş.
10.2 kg. fuji sıfırı 1800 dolar.
arkyı ultegra 8'li yaptı, ön değiştiriciyi ise claris yaptı. fakat fiyatı baya düştü 1500 TL'ye anlaştım. yarın alacağım. vuruğu, çiziği de yok. temiz bisiklet.

Bugün yağmur sebebiyle çıkmayacaktım ama duramadım çıkayım dedim hem de şu lastikleri ıslak yolda test etmiş olurum diye düşündüm.
Tamamen ıslak yolda ortalama 20 km hızla sürüş yaptım lastiklerin ve frenlerin hatasını görmedim. Ön-arka orantılı bir frenleme yaptığımda rahat bir şekilde durdum. Bu bölümden de + puan aldı bana göre.
Hayatında yol bisikleti kullanmayıp, bu lastikler çok ince aga hemen patlar, ıslak yolda jilet gibi kayarsın diyenlere kulak asmayın.

Berke yalan olmasın senin şu bisikletinede bisikletinde gezmelerinede dibim düşüyor. bu arada pedalları sen alırken üstünde varmıydı yoksa ekstra para mı verdin. ben 032 yi alırken yoklardı ama normal bir pedal takıp verdiler.

@Raşit S

Böyle bir şey olacağını bildiğimden simsiyah giyindim abi evet ama kaska pek bir şey olmadı temiz onu kurtardım. :)

@Ayhan Kıravat

Pedallara ayrı para vermedim bisikletçi taktı sanırım bu pedalları Carraro gönderiyor bisikletle beraber çünkü diğer 052 ve 032 kullanıcılarında da aynı pedaldan var.

abi bende yok bu pedallar. bende düz kalli eski tip bütük pedal var :( kazıklandım ben yahu :(

Resim var mı? Görelim şu pedalları.

@Berke Kazankaya

Yok yok görmeyelim daha çok bozulmasın moralim şimdi

http://img.tapatalk.com/d/14/07/20/a4u5u6uj.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/07/20/meju4u4e.jpg dayanamadım çektim resimleri. 10 liralık pedalları itelemişler. Bende normali bu sanmıştım :(

Cok kotu sayilmaz 1. Fotograftaki aparati taktirabilirsiniz performans icin.

@Berke Kazankaya

sende sanırım pedalı normal kullanıyorsun değil mi kalpiye göremedim fotoğraflarda ben 3 gün denedim baktım çekemiyorum pedalları çıkardım pek işlevli görmedim

@Berke Kazankaya

Takılıydı çıkarttım. Dünyadaki en saçma aparat bunlar. Ayağını çıkartmak mümkün değil ve kaza riski çok yüksek. Neyse kazıklandık en nihayetinde :)

@Cem Bayıll

İlk yol bisikletim olduğundan düşerim diye taktırtmamıştım ama biraz para biriktirip SPD almayı düşünüyorum.

@Ayhan Kıravat

Abi öyle deme o kadar da berbat bir pedal takmamışlar. :)

Spd iyidir ya yokus ta ve sprint atarken cok ise yariyor :) Tek dezavantaji cok pahali oluslari :(

@Berke Kazankaya

bende bir hevesle kullanıyordum ilk gün çıkaramadım direk sağa hop diye düştüm ellerimi çalılara koydum ellerimin kesildiğini evde fark ettim sonraki günde bırakmadım devam edeyim dedim ama takmak dert trafikte 100 200 metre uğraşıyordum takmak için

@Cem Bayıll
Devam etseydiniz alisirdiniz aslinda 100-200 yine acemiken oyle sonrasi hemen tak cilar oluyor :) Daha 4 ay oldu alali iyice alistim 3-4 kere dusunce

@Onur Gunes

peki kalpiyeli pedalda gerçekten çekebiliyor musunuz ben çekebildiğimi pek sanmıyorum

@Cem Bayıll
Hic kullanmadim o kalpiye denilen seyden ayrica sacma geldi bana spdden daha tehlikeli ayagi sag itince spd cikiyor hemen kalpiye de cok zor hele ani durdunuzda hoc sans yok spd de 4-5 dususten sonra alisiyor saga topugu kaydirip cikarmayi spd nin tek dezavantaji pahali ve ses yapmasi ornegin takarken kopek varsa allah hemen sese bakiyor o yuzden kopeklerin yaninda takmadan geciyorum ilk aldimda yumusakti sertlik ses yapmiyordu simdi baya siki ses yapiyor oturunca ayakkabi pedala mutlaka alistiktan sonra sikmak lazim sahilde ben sprint attim diye dusuyordum yumusak ayar hemen cikiverdi sonra sertligi ayarladim benim tecrubelerim bunlar dedim gibi daha 4 aylik oldu kullanali daha tecrubeli kisiler daha iyi yorum yapar :)

@Onur Gunes

Zamanla alacağız artık mecbur herkes zaten ilk birkaç düşüşten sonra düşmezsiniz diyor ben refleks kazanmak için ayağımı normal pedalda da dışa kırarak çıkarıyorum acaba işe yarayacak mı

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Geri