Scudo Sports

İnceleme Carraro CR Race 052

Ben oyle bir degisim yapmadim ustune benim oranlar 52 36 zorlaniyorum ama suana kadar hic inmedim.rubleyi degistirseniz sorun cozulur bence

Lüleburgaz'dan gönderildi

Scudo
Selamlar uzun süredim yazmıyordum... Aero suz carraro kullanocıları :)

Cr 062 bisikletimi satıyorum,bilginiz olsun arkadaşlar.İlgilenen özelden yazabilir

052 den memnun olmayan bir kişi görmedim bende almayı düşünüyorum eğimli yolda yorar mı 8-9 eğimden fazlasından bahsediyorum

3lu aynkola gore agir oluyor sanki 4 yada 5. Viteste cikiyormusun gibi

Lüleburgaz'dan gönderildi

Tamamen kondisyona bağlı bence, %7 lik eğimli yokuşu (2.2 km) yolda her gün iki kere çıkıyorum. ( Birinde KOM'um :) )

• Beğen
Tepkiler: szerA ve Berke
052 nin ağırlığı tam olarak kaç bilen var mı hiçbirşeyde yazmıyor en fazla 9dur herhalde

Benim t-400 spd pedal ile 10,25kg geliyor...

• Beğen
Tepkiler: yns2ylmz
@unaldemirel

Ünal abi hayırdır? Neden satmaya karar verdin? Yanılmıyorsam daha 1 sene bile olmadı.
Yani 1 sene de aslında az değil sık kullanan için ama 105 li bir bisiklet sonuçta.

@Bahri Kaplan
Bahri bey muhtemelen 11-32 ruble arka aktarıcıya uygun olmayacaktır. Tiagralarda kısa bacak kullanıldığı için müsade etmeyebilir 32 dişliye.

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
@Bis kardeşim bisikletten memnujnum lakin carbona geçmeye karar verdim ve bugün sattım bisikletimi ...

@unaldemirel abi şimdiden hayırlı olsun. Carbon hakkındaki tecrübe, fotoğraf ve alüminyumle arasında yaptığın kıyaslarını bekleriz foruma.

Herhangi bir problem yaşayanınız var mı iki gün sonra bisiklete kavuşuyorum

Ben de 105 setli 062 ye takıldım şu an. Cyclist dergisi özellikle ön plana çıkarmış bu ayki sayısında.. Fiyat performans ürünü olaraktan.. Sanırım 052 den tek farkı 105 set olması jant setinin rs 10 olması ve de fizik sele kullanılmış. diğer donanımlar olan sele borusu gidon boğazı ve gidon olarak ta fsa markası tercih edilmiş.. salcano'nun 105 setli modellerine göre daha iyi donanım ve daha iyi bir fiyat. Diğer yabancı markaların 105 setli ürünleri ise daha da pahalı. Hele şu ara dolar avro yine zıpladı..

• Beğen
Tepkiler: Berke ve yns2ylmz
@amoush00 usta benim de kafamı karıştırdınız 105 li bisikletlere baktım gözümden yaş geldi bisikletçi bana tiagrayla arasında çok fark olmadığını söyledi ama youtube A tiagra yazdığınızda nerdeyse birşey çıkmıyor ama 105 i ultegra ile karşılaştıran yabancı kanallar görebiliyoruz arasında büyük farklar var mı varsa biraz daha harçlık biriktirip 052den 062 yi düşüneceğim ankarada yağmurun gitmesini bekliyorum saygılar teşekkürler

Bu seneki 052 de yeni Tiagra kullanılmış 105 e oldukça yakın olduğunu düşünüyorum ben olsam 052 alıp guzel bir jant alırdım 062 ye vereceğim para ile

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@yls2ylmz 105 set için Yarışmalara katılınabilinecek minimum set derler. Başlangıç seviyesinde ise Tiagra dan başlamayı önerirler genelde. 052 ile 062 arasında ne kadar fiyat farkı var bilemiyorum. Ama son tiagra da 11 li oldu diye biliyorum. Bu arada Decathlon da ultra 700 diye bir bisiklet getirmiş. O da 3400 tl ye benzer özellikler içeriyor 062 ile ama jant seti ile sele, sele borusu gidon gibi komponentler kendi ürünleri.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Berke
+1 Evet hem renkleri de daha güzel bir bisiklet. Bence :D bir de yeni tiagra, 105'ten güzel duruyor görünüş olarak

• Beğen
Tepkiler: bua
@amoush00 tiagra 10 lu hocam, ilk yol bisikletim diye ben 052 ye emindim ama kafam da karışmadı değil jantlara baktığımda çok sinirim bozuluyor benim esas hedefim iyi yokuş çıkabilmek tam emin değilim arada 850 tl fark var bu öğrenci için çok ama çok pahalı galiba 052 alıp jantı değiştirip yollara düşücem.Çok teşekkürler..

Selamlar, ben bu sene ikinci bisikletimi aldım :) (link) Full 105 5800 set var üzerinde ve karbon. Gümrükle beraber 4000 e geldi ama döviz arttı şu an 4100-4200 civarındadır.

Kullanınca Tiagra ile arasında fark var bence, ama yeni Tiagrayı bilmiyorum :islik:
105 sette çapraza kalmamak için ön vitesin ara ayarı olması çok hoş...

Geri