Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

yerli markalarda cok ciddi indirimler oluyor. pesin odeyeceksen indirim daha da fazla olur. hem carraro hem de mosso icin %20 civarinda indirim aldim. keske siparis vermeden once daha sert pazarlik yapsaydiniz.

ismarladiginiz bisikletin kadro boyu kac?

• Beğen
Tepkiler: hcikler
Scudo
@hcikler hocam bana burdan 2300 dediler ancak bisikletcim.com sitesinde pesin fotayine 2220 liraya iniyordu. Yani usteyelin 2200 yaparlar yapmadilarsa

kusura bakmayın arkadaşlar hafta içi iş yoğunluğu sebebiyle foruma giremiyorum çok fazla.

@Auron Sanchez
2,350 tl peşin aldım bir arkadaşın aracılığıyla.
ilaveten normal bir çift pedal hediye yanında...

@celikkadro
54 kadro aldım yani L beden...

@hcikler

54 M'dir.

@Berke

kadro üstünde sarı ''L'' harfi var.
54 yanlış kalmış olabilir aklımda

@yns2ylmz 062 yi bende düşünüyorum. Bayiden mi aldınız, pazarlık şansınız oldu mu ve son fiyat olarak kaça aldınız sorabilir miyim? Bu zamana kadar ki tecrübelerinizi de aktarırsanız beni sevindirirsiniz.

@ilberto bisikletimden gayet memnunum bayiden aldım 3000 liraya aldım pazarlıkla bisiklet gayet akıcı gayet şık.Tavsiye ediyorum fiyat fazla geldi diye kafanızda soru işareti yoksa rahatlıkla keyfini çıkarabilirsiniz

Merhaba arkadaslar,

Carraro 052 veya 062 kullananlar 52 ve 54 kadro boyu icin ust borunun uzunlugunu olcup soyleyebilir mi? Uygun kadro boyuna karar verebilirsem ben de bir carraro almayi dusunuyorum.
Ihtiyacim olan uzunluk sekildeki TT uzunlugu. Carraro, web sayfasina kadro geometrisi ile hicbir sey koymamis. Dolastigim yerlerde de bakip denemek icin bir Carraro bulamadim.

Simdiden tesekkurler.

kadro.gif

İlgilenen varsa bisikletim satilik

@Berke

Hayırdır Berke, yeni model mi var ufukta? ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Mert E.
Yok abi satılırsa sıfırını almayı düşünüyorum yeni tiagra takılı bisiklette bir tane de jant oldu mu tamamdir :)

Arkadaşlar carraro cr race 052 sıfır havale fiyatı 2000 tl, taksitli fiyatı 2100 tl. İhtiyacı olan arkadaşımız alsın 54 cm kadro boyu var şuan ellerinde.
(link)

@Auron Sanchez
model yılı 2015 yazıyor ona göre

@Auron Sanchez
2016da yeni tiagra grupset var

@Berke
Deger mi 200 lira vermeye sizce 4600den 4700 e gecmek icin? Görüntü dışında farkı var mıdır bunların?

@Auron Sanchez
Bence değer. Malzeme kalitesi ve konfor kolaylıkla fark edilebilecek derecede daha iyi.

Geri