Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Cr Race 062 Kulübü

Arkadaşlar sele borusunu kesmek mantıklı mı, bir zarar verir mi? Bisiklet geldi, ağırlığı azaltmak için kesmeli miyim? Kesenler kaç cm kesti?
Yarısına yakın bir noktadan kestim, sıkıntı yok.

• Beğen
Tepkiler: sauron
Scudo
Arkadaşlar sele borusunu kesmek mantıklı mı, bir zarar verir mi? Bisiklet geldi, ağırlığı azaltmak için kesmeli miyim? Kesenler kaç cm kesti?

Minimum kadro içine girmesi gereken kısım sele borusunda işaretliyse o kısmı ölçüp içeride kalması gereken uzunluğu bulun, yüksekliği kendinize göre ayarlayıp kadroya girdiği yeri işaretleyin, işaretlediğiniz yerin minimum girme gereksinimi kadar aşağısından kesin.

Mesela bu sele borusunda içeride kalması gereken kısım ~10 cm. Kendime ayarlı yerden 10 cm aşağısından kesebilirim:
Ekran görüntüsü 2021-11-01 113853.jpg

Merhabalar,
18 Ekim 2021 tarihinde sahip oldum ve 1 aydır sürüyorum. Dağ bisikletinden yol bisikletine geçince her yola girememem dışında bir sorunla karşılaşmadım:)

250km oldu ve hafiften vites ayarının zamanı geldi artık, en kısa zamanda bisikletçiye gideceğim.

Foruma dün detaylı mesaj atmıştım okumak isteyenler için : /konu/carraro-cr-062-hakkinda.117779/post-2582479
evde2 (2).jpeg

Dosyalar

• kentormanıaltı.jpeg
    kentormanıaltı.jpeg
    106,6 KB · Okunma: 35
  • Beğen
Tepkiler: enzo ve Ali Eren
Merhabalar,
18 Ekim 2021 tarihinde sahip oldum ve 1 aydır sürüyorum. Dağ bisikletinden yol bisikletine geçince her yola girememem dışında bir sorunla karşılaşmadım:)

250km oldu ve hafiften vites ayarının zamanı geldi artık, en kısa zamanda bisikletçiye gideceğim.

Foruma dün detaylı mesaj atmıştım okumak isteyenler için : /konu/carraro-cr-062-hakkinda.117779/post-2582479

277538 dosyayı görüntüle
Bisikletiniz çok güzel hayırlı olsun. Görsel açıdan daha güzel gözükmesi için ben olsam aero gidon alırdım ama zevk ve bütçe meselesi tabi ki.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
konuya her bakışımda keşke benimde bundanım olsa diyorum :)

İnşallah birgün sizinde olur.Allah daha iyilerini versin

daha önceden sormuştum ama bir daha sorayım. 5000km oldu, özellikle arka lastiğim açılmaya başladı. Lastik önerileriniz nelerdir.

daha önceden sormuştum ama bir daha sorayım. 5000km oldu, özellikle arka lastiğim açılmaya başladı. Lastik önerileriniz nelerdir.
(link) Fiyat/performans 👌👌👌

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
278277 dosyayı görüntüle
%20 de vergi ekleniyor, 100-110 lira civarı vergi gelir.
lastikleri kıyaslayabileceğimiz bir site filan var mı swalbe one dan sonra nasıl performans alırım merak ediyorum. Yaklaşık 3-4 ay gibi bir sürede 5000 km yaptım ve arka lastiğim kötü bir halde her an yarılabilir komple. Bir başka sorumda ön lastik haliyle daha iyi halde onu arkaya taksam yeni alacağım lastiği öne taksam nasıl olur. Ön arka farklı lastik sürsem bir süre diğer swalbe de kötüleşene kadar nasıl bir etki yaratır?

Gidon ne kadara maloldu bide markasını rica etsem.trşekkür ederim

(link)

Tüm zorlu şartlarda %15 eğimlerde çıt sesi bile gelmiyor ürünün malzeme kalitesini beğendim mat ve parlak yüzey siyah 062 i me tam oturdu 600 TL bandına almıştım ben fakat malum döviz kuru yüzünden fiyatlar bir tık yükseldi

(link)

Tüm zorlu şartlarda %15 eğimlerde çıt sesi bile gelmiyor ürünün malzeme kalitesini beğendim mat ve parlak yüzey siyah 062 i me tam oturdu 600 TL bandına almıştım ben fakat malum döviz kuru yüzünden fiyatlar bir tık yükseldi

Sol kısımdaki montajı etkileyen sorun neydi?

Sol kısımdaki montajı etkileyen sorun neydi?
Hatırladım yine sinirlerim bozuldu sol kısımda üretimden kaynaklı hafif bir bombe vardı yani sağ tarafa göre 0,5mm de olsa daha geniş hal böyle olunca fren vites kollarını geçirirken bir miktar zımpara yapmam gerekti uğraştırdı ama sonunda montajı gerçekleştirdim. geri bildirimde bulunmuştum bende dikkat etmezler muhtemel

Merhaba arkadaşlar, ben de bu bisikletten almayı düşünüyorum . 190 cm boy 89 iç bacak ölçüsüne göre hangi kadro önerirsiniz ? Benim ölçülerde kullanıcı var mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar, ben de bu bisikletten almayı düşünüyorum . 190 cm boy 89 iç bacak ölçüsüne göre hangi kadro önerirsiniz ? Benim ölçülerde kullanıcı var mı acaba ?
Normalde 58 kadro sizin için uygun olandır ama bir beden küçük alıp tüm kontrolü ele geçirebilirsiniz deneme şansınız varsa deneyip öyle alın.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
Merhaba, 188cm boy 87cm iç bacak ölçüsüne sahibim. 58 kadro satın aldım, gayet memnunum. Ben de sizin gibi iki kadro arasında kalmıştım gidip ikisini de denedim 58 olanın uygun olduğuna karar verdim.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
Arkadaşlar ileride değiştirmem gerekirse diye soruyorum bu tarz kısa gidon boğazları bu bisiklet ile uyumlu mu? Şu an 100mm'lik var. (link)
(link)

Geri