Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Fire serisi bisikletler

@Bıyıkov Biz bekleriz yeterki yeni resimleri de koyun

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Scudo
gayet güzel görünüyor kazasız belasız sürüşler dilerim

• Beğen
Arkadaşlar Bike House Gökhan beye buradan birkez daha tesekkur ederim. Bisikletin kurulumunu kendi bisikletiymis gibi özenerek ve en ince ayrıntısına dikkat ederek tamamladi. Sahilde kucuk bir tur atip kizimi uyutmak uzere eve geldim. Su asamada degerlendirebilecegim tek sey karbon masa ve karbon sele borusunun aluminyum muadillerine gore aşırı konforlu bir surus sundugu. Gerisi yarin ve haftasonu sürdükçe. Simdi Garmini söküp takacak alyani bulmam lazim sabah ugrasmamak için 😇

Dosyalar

• 20201105_195531.jpg
    20201105_195531.jpg
    1,9 MB · Okunma: 275
Bir kez de buradan Hayırlı Olsun diyelim. Kazasız belasız keyifli sürüşler...

• Beğen
Garmin, suluk, ışıklar vs sabah suruse haziriz. Abi kardes bir foto ekleyelim😇
Iyi dileklerini paylaşan herkese cok tesekkurler.

Not: Hanim bu ne boyle karton gibi kırılır bu, bi daha da alamazsin dedi😁

Dosyalar

• 20201105_220844.jpg
    20201105_220844.jpg
    1,4 MB · Okunma: 347
Sabah ilk sürüsümü yaptim. Normalde de haftada 1-2 gün antreman yaptığım bir rotada 90 dakika civari tempolu bir sürüş yaptim. Ilk izlenimler ve Garmin in söylediklerini paylaşayım.
1. 50/34 11/34 ten 52/36 11/28 e geçiş ilginc oldu. Nabiz kadans uygun vites denklemi komple şaştı. Muhtemelen birkac hafta icinde dengemi bulurum. Ama sanirim kucuk aynakolda daha fazla vakit geçireceğim eskiye oranla.
2. Bisiklet Gravel G2 ye gore cok cabuk hizlaniyor ve o hizini daha uzun sure kolayca koruyor.
3. Hava cok ruzgarliydi bu sabah o da biraz zorladi beni tahminimce. Ve sanki rüzgarda eskisine gore biraz fazla savruluyorum.
4. Bisiklet hizini daha iyi korudugu icin sehir ici kucuk yokuslari vitesle hic oynamadan cikip iniyorum. Nabzim da daha stabil.
5. 42 boy ve dışa açılı olmayan gidona alışmam gerek. Ilk gun oldugu icin yadırgadım biraz.
6. Darbe sonumleme konusunda eskisine kiyasla cok fark var. Ellerim hic uyusmadi, toto sapasaglam.
7. Surus ve tutus pozisyonu G2 ye gore biraz daha yatık olmasina ragmen sürüş sonrasi hissiyatim daha konforlu.
Simdilik bu kadar. Haftasonu biraz daha uzun yol ve %10-15 arasi yokuslarda bir bakalim neler olacak.
Sorunuz olursa yazin lutfen seve seve cevaplarim.

Dosyalar

• 20201106_083206.jpg
    20201106_083206.jpg
    2,1 MB · Okunma: 316
  • 20201106_083223.jpg
    20201106_083223.jpg
    1,2 MB · Okunma: 301
  • 20201106_083216.jpg
    20201106_083216.jpg
    1,4 MB · Okunma: 278
uzun yolda hissiyatınızı merak ediyorum. Konfor rahatlık durumu nasıl olacak diye

@Bıyıkov gerçekten resimlerde çok güzel görünüyor. Bir gün denk gelirsek canlı da görmek isterim. Carraro yu tercih etmenizin sebebi neydi? Mutlaka başka alternatiflerde düşünmüşsünüzdür.

Selamlar. Aslinda birkac sebebi var. Bisiklette istediğim birkac ozellik vardi. Birincisi mutlaka dic fren olacakti. Ikincisi mutlaka karbon olacakti. Mumkunse ultegra olmadi 105 setli olacakti Karbon olacagi icin de sifir almaya karar verdim. Ithal markalara baktigimda bu özelliklerde 20binden ucuza bisiklet yok gibiydi. Bir donem bir Bianchi vardi kaçırdım 105 setli. Onlar disinda bu bisiklet guzel bir f/p urunu gibi gözüküyordu. Ne zaman gormek isterseniz onceden konusalim görüşelim tabiki

Son düzenleme:
@Bıyıkov bencede isabetli bir karar olmuş. Güle güle kullanın.

bu bisikletin arka aktarıcısı kısa bacak mı? 11-34 ruble takma imkanı var mı? belirtmeyi unutmuşum 3.2 olanı kastediyorum

bu bisikletin arka aktarıcısı kısa bacak mı? 11-34 ruble takma imkanı var mı? belirtmeyi unutmuşum 3.2 olanı kastediyorum
Merhaba. Arka aktarici GS Medium serisi. 11/28 ile 11/34 arasi rubleleri destekliyor.

• Beğen
Tepkiler: vurakh
@Bıyıkov süper bir bisiklet hayırlı uğurlu olsun kazasız bol pedallamalar !

• Beğen
@Bıyıkov Hocam 11-28 ile 11-28T arasında fark nedir ? Birde arka dişlinin uzun mu kısa mı olduğu sitede yazmıyor, mail atıp mı öğreniyoruz ? Bilmediğim için soruyorum :)

@Bıyıkov Hocam 11-28 ile 11-28T arasında fark nedir ? Birde arka dişlinin uzun mu kısa mı olduğu sitede yazmıyor, mail atıp mı öğreniyoruz ? Bilmediğim için soruyorum :)
11 28 ve 11 28T diye bir ayrim yok. T dişliler anlamina gelen teeth yerine kullanilan kisaltma. Bazi parcalari ben de mail atip sormuştum. Bunu kurulum esnasinda bisikletcime sordum. Desteklediği rubleleri de shimano sayfasindan baktim.

Bir kez de buradan Hayırlı Olsun diyelim. Kazasız belasız keyifli sürüşler...
@Bıyıkov bencede isabetli bir karar olmuş. Güle güle kullanın.
@Bıyıkov süper bir bisiklet hayırlı uğurlu olsun kazasız bol pedallamalar !
@Bıyıkov canavar gibi maşallah
Cok teşekkürler. Herkese gönlünde ne varsa o nasip olsun.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve ophellia
@ophellia

Bisiklet aktarım elemanları ile ilgili gördüğünüz rakamların yanında yazan T ifadesi ingilizce Tooth yani diş kelimesinin kısaltılmışıdır. Yani 11-28 ve 11-28T tamamen aynı şeyler.

Aynakol ve kaset dişlideki dişli sayıları farkına uygun olarak aktarıcı seçimi yapılır. Teknik bir konu olduğu için detayına girip uzun ve sıkıcı bir mesaj yazmak istemem. Ancak okumaktan keyif alırsanız şurada detaylı bilgi mevcut : (link)

Aktarıcıların çalışabilecekleri toplam kapasiteyi öğrenmek için üretici web sitelerini ziyaret etmeniz gerekiyor.

@Bıyıkov hayırlı olsun çok güzel görünüyor güle güle kullanın

Geri