Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro fixie

@Anonim
Piyasadaki fixilerin ağırlık bilgilerini kullanıcıların dışında herhangi bir yerden teyit edemiyoruz.
Mesela ben Salcano Cappadocia alloy modelinin ağırlık bilgisine bir türlü ulaşamıyorum. Fabrika bile net rakam vermiyor. Verirseler üretim sırrı açığa çıkacak sanki. ?
Ulen devlet sırrı böyle saklanmıyor. 10 kg civarında deyip sallıyorlar. Ben de inadına satın almıyorum bu modeli.
Bir satıcı alıcının her sorusunu yanıtlamak zorundadır.
Peşin para ile fixie makine alacağım. Ama adam zahmet edip de bisikleti tartmıyor.
Neyse, Carraro fixienin ağırlığını sayende öğrenmiş olduk.
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Burcuu ve MakRo
Scudo
@Anonim
Neyse, Carraro fixienin ağırlığını sayende öğrenmiş olduk.
Teşekkür ederim.
Yalnız benim tartının hassasiyeti tartışılabilir. Bir boş tartılıyorum elektronik tartıda, bir de kucağımda bisikletle?
Eğer ikinci el bulabilirseniz fuji feather tavsiye ederim. Hafif ve güzel bir bisiklet. Carrarodan 1 kilo daha hafif. Geçen sahibinden sitesinde 1.750 tlye satıyordu birisi. Epey temiz görünüyordu.

Yalnız benim tartının hassasiyeti tartışılabilir. Bir boş tartılıyorum elektronik tartıda, bir de kucağımda bisikletle?
Eğer ikinci el bulabilirseniz fuji feather tavsiye ederim. Hafif ve güzel bir bisiklet. Carrarodan 1 kilo daha hafif. Geçen sahibinden sitesinde 1.750 tlye satıyordu birisi. Epey temiz görünüyordu.

En doğru tartma yöntemi öyle zaten ?????
Fuji alınabilir bir makine. Kadro boyu uygun olan bir tane bulunca alabilirim.

Arkadaşlar, Carraromu satmayı planlıyorum, düşünen olursa bana özelden ulaşabilir.

fixie, hipster denen güruhu geçersek, vintagecılıktır, işlevsellikten çok görsel bi olaydır, freni ve vitesi görüntü kirliliği olarak görmektir, bisiklette pür sadelikten hoşlanmaktır.

bu sebeple, fixie gibi fixie, 80lerin yol bisikleti formunda olmalıdır. üst borusu yere paralel olmalıdır. carraro gibi eğimli üst boru has fixieciye yakışmazzz.

• Hahaha
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@can_celik
O yüzden benim gibi çakma fixieciler ilgi gösteriyor bu alete?

Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim, bisikletçiler de dahil pek çok kişi aşırı derecede şekilci düşünüyor, çevresini de buna zorluyor. “O öyle olmaz bu böyle olmaz mutlaka şöyle olmalı” gibi lafları işte ve sosyal çevremde sürekli duyuyorum. Ancak yalnızca büyük sanatçılar veya mucitler ve iş adamları değil, sıradan moda uzmanları bile çok aykırı yaklaşımlardan çok ilginç akımlar üretmişler. Malcolm gladwell isimli popüler bir yazarın bu konuda çok ilginç bir kitabı var Tipping point diye. Okumanızı öneririm. Ben kendi hayatımda bile algılarımın, beğenilerimin, kavrayışlarımın ne kadar büyük dönüşümler yaşayabildiğini görüp şaşırdım. Bu dönüşümlerin sadece tüketicisi değil üreticisi de olmak istiyorsak zihinlerimizi -özellikle de gençler- çok fazla sınırlamayalım diye düşünüyorum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Hepimiz sistemin içinde yaşarken farkındalığı çürümüş ve yozlaşmış bireyleriz. Bu çılgın gösteri toplumunun bir parçasıyız. Platon'nun "mağara alegorisi"ndeki duvara bakan insanlarız.

Fixieciliği bu anagramın neresine yerleştirmek gerekir peki? Farklı olmak için değil farklı olduğumuz için fixie kullanıyoruz. Olduğumuz şeyin bisiklet tercihlerimiz üzerindeki etkisi böyle. Varoluşumuz özümüzden önce gelmiyor, özümüz varoluşumuzun nesnel karşılığı oluyor.

Bugün Belgrad Ormanı su kemerinin ordan Sarıyer sahile doğru iki elim yanda açık vaziyette inerken "frreeddoommm" diye çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Özellikle dizden bir sağlık problemim olmadığı sürece ölene dek bir fixie bisikletim olacak sanırım.

Aynakolu 42 yaptım, fixie tarafa geri döndüm. 42-16 olunca dizlerim bayram etti.

Aynakolu 42 yaptım, fixie tarafa geri döndüm. 42-16 olunca dizlerim bayram etti.
42 çok hafif kalmadı mı, düz yol performansı nasıl kaç km hızdan sonra boşa dönme hissi veriyor tahmini?

Bende dün bisikletçinin vitrininde 3 sene ònceki mavi renkli carraro fixie modelini gòrdüm son bir tane kalmış ama fiyatı 1.600 tl dedi epey zam gelmiş. 850 tl gibi bir şeydi 3 yıl önce aynı bisiklet :( Çok kararsızım alsam mı almasam mı diye. 52 kadro boyu bana büyük gelir gibime geliyo ama başka seçeneğimde yok, bu modelde 50 cm üretmiyordu galiba Carraro?
@Anonim en iyisi bence de 42 ?

@Burcuu
Sahibinden sitesinde 700 tlye beyaz bir salcano cappadoccia çelik var satılık. Sahibi hiç kullanılmadığını, bir ödül olarak kazandığını söylemişti, ona da bir bakın isterseniz.
n11de de aynı bisikletin yenisini 860 tl gördüm bu hafta.

@Anonim Teşekkürler evet dün gördüm onu ama 54 cm kadrosu ve Izmir'de. Bir de görmeden almak istemem açıkcası :(

@Burcuu
İstanbuldaydı benim bahsettiğim, m kadroymuş. Çelik olan versiyonun üst demiri alüminyum modeldeki gibi düz değil endurance kadrolardaki gibi hafif eğimli, o yüzden boyunuza olabilir. Bir bakın isterseniz.
Salcano Cappadocia Steel 28 Bisikletİlan No: 694220777
(link)

Not: Ben kendi yeşil Carraro fixie mi satmayı da düşünüyorum, eğer düşünürseniz haberleşelim.

Carraro fixie ölçüleri isterseniz bisikletimi ölçtüm, Salcano cappadoccia ile karşılaştırabilmek amacıyla. Ölçümde hata olabilir şerhiyle dikkate alın lütfen.

Ağırlık 11,5 kg
Pedal yerden yükseklik 8 cm
Sele kelepçesi yerden yükseklik 77 cm (üst borunun yüksekliği değil, üst boru biraz aşağıdan bağlanıyor)
Sele borusu 52 cm
Üst boru(merkezden merkeze) 52 cm
Üst boru (üst kısım) 49 cm
Efektif üst uzunluk 53 cm
İki tekerlek mili arası 97 cm
Gidon boğazı (merkez merkez) 11 cm
Gidon 56 cm

@Anonim bisikletinizi sattınız mı?

Geri