Uras Cumhuriyet
Aktif Üye
- Tepki
- 38
- Bisiklet
- Fuji
Merhabalar.Birkac aydir fixie bisikletlerin teknik ozellikleriyle, kullanis bicimleriyle ilgilendim ve cok fazla olmasada bilgi sahibiyim. Tabiki edindigim bilgiler siz forumdaslarimdan ogrendiklerimdir. Bu yuzden benden baska arkadaslarinda merak ettigi bir konuda danismak istiyorum. Carraro'nun 2014 modelleri arasinda bir fixie var. Cok detayli bilgi verilmemis fakat kadro ve masanin celik oldugu yaziyor. Gobege dair bir bilgi yok ama on ve arka fren ile beraber gelmesinden sanirim flip-flop. Aynakol disli sayisi 48 dis olmasi lazim ama arka disli sayilarini bilmiyorum. Liste fiyatinin 750 lira olmasiyla beni cezbetti. Alirsam evime yakin bir Carraro bayisi var. Oradan alacagim. Ancak stoklara 15 Nisandan sonra girmesi bekleniyormus. Bisikleti alirsam ufak tefek parca degisikliklerine gidebilirim (gidon,lastik,sele vs.) Fiyati diger hazir fixielere gore ucuz oldugundan ve kendimizin toplayacagi bir fixienin de en az bunun kadar maliyetli olcagindan ciddi sekilde almayi dusunuyorum. Bisikletten cok ust duzey bir beklentim yok acikcasi. Bir Carraro MTB sahibiyim ve bana hic sorun cikartmadi. Bu yuzden markaya biraz guveniyorum denebilir. Ancak siz bilgili ve tecrubeli abilerim, ablalarimdan da yorum bekliyorum. Sizce de alinabilir mi yoksa butceyi zorlayip alternatifler mi dusunmeliyim. ( Butceyi zorlamak o kadarda kolay degil) Eger Ankaradan alabilecegim maksimum 1000tl bisiklet oneriniz varsa da degerlendirmekten mutluluk duyarim. Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.
Saygilarimla.
Saygilarimla.