Scudo Sports

Carraro Flexi 107

@Fixy Fuji Origami 1.3den esinlenmişler sanırım park ayağı konusunda.

Scudo
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce bu modeli alıp kullanan var mı?

Model çok yeni henüz kimsede yok galiba

15 Kilo ağırlığı duyunca vazgeçmiştim ben :D

@Üye Adı
Sn Üye Adı, bir üyemiz Carraro Flexi 121'in 13.5 kgr olduğunu yazmıştı ki; 121'de artı olarak 3'lü aynakol, ön aktarıcı ve ön vites kolu mevcut . Carraro Flexi 7'nin 15 kilo olduğunu okuyunca şaşırdım.
Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Üye Adı
Ben benim Bianchi katlanır bisikletimi tartmadım. Ancak bir önceki 16 kiloluk şehir bisikletim ile mukayese ettiğimde aynı rampaları inanılmaz kolay ve efor sarf etmeden çıkıyorum.

Jant çapının da bunda etkisi olabilir. Daha küçük tekerlek gücü yola daha iyi aktarabilir. Ancak bundan ziyade bisikletimi elimle tarttığımda, ağırlığını net olarak bilmemekle birlikte, şehir bisikletimden oldukça hafif olduğu görülüyor.

• Beğen
15 kg banada cok fazla geldi. sanirim bir bilgi yanlisligi var.

• Beğen
@clk
Sn clk beni şaşırtan nokta 3'lü aynakol, ön aktarıcı ve ön vites kolu fazlası olan katlanır bisikletin, neredeyse aynı kadroya sahip olduğu halde, donanım olarak kendisinden daha eksik bir bisikletten daha hafif olması. İlginç.

• Beğen
Tepkiler: clk ve Üye Adı
cogu saticinin sattigi seyden haberi yok. yani aynen boyle bir durum yasanmis olabilir. bisikletiniz hayirli olsun :)

Merabalar. Alıp kullanan yok mu bu bisikleti? Kaç kğ olduğunu net öğrenen var mı? Bende almayı düşünüyorum aynı bisikletten şimdi 1350 tl ye bulunabiliyor. Tavsiye eder misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Mesaj düzenlendi; Carraro Flexi 107 yerine yanlış model için (Carraro Flexi 121) bilgi verildi.

@ihtiyar07
düzelttim. teşekkür ederim.

Arkadaşlar flexi 107 diğer 20″ Carraro Flexi 121 21- 21 vitesli modelden daha mı üstün ? flexi 107 7 vites diğeri 21 vites. 7 vites olan daha pahalı bunun sebebi daha üstün olması mı?

Geri