Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 121

@Yagizz2

Hic sorma bu renk aldi beni benden. Bir de gorenlerin donup aaa diyen bakislari var ilk is vites basligini degistirmek gerek elcikten vites bana gore degilmis

Bir de arkada miknatis uclari denk gelmiyor oneriniz var mi?

Umarim denk geliriz :)

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
Scudo
@Dutkun bende bu sorunun cevabını merak ediyorum hocam. rica etsem satın aldıktan sonra nereden ve ne kadara aldığınızı paylaşır mısınız buradan ?
teşekkür ederim.

@cattepiller valla öndeki metal parçasını iyi sıkın benimki malesef düştü :( ve allah bilir ne zaman düştü :) yeni fark ettim alıcaz yine

Dosyalar

• 588A6534-F4BB-4FA2-A3ED-DC8FA1E9A1B9.png
    588A6534-F4BB-4FA2-A3ED-DC8FA1E9A1B9.png
    52,8 KB · Okunma: 81
Bianchi 21 vites kullandım geçen yıl birkaç ay ve sattım. Revoshift dedikleri sistem ile 21 vites hiç kullanışlı değildi.

Revoshift sistemini değiştirmek ne kadara maloluyor?

@akinomatata , ürün tükenmiş ama başka yerlerde de aşağı yukarı bu fiyatlar(yanılmıyorsam bu kollar uyumlu)
(link)

bir de
(link)

@Yagizz2 Hocam ben dediğiniz yerden 2 tane aldım:) Sarı bana mavi eşime.
Maalesef fiyatta çok az indirim yaptılar öyle 1200-1100 imkansız ekstra bedava bakım alabildim okadar..
yarın inşallah ilk sürüşlerimizi gerçekleştireceğiz.

@Yagizz2 Birde bende sadece bisiklet var şuan:) sizin resminize bakınca bazı şeyler aldığınızı gördüm onlar nelersir nereden aldınız acaba kısaca bizimle paylaşır mısınız ?
Teşekkürler.

@Patron
Beylikdüzü bisikletprodan
1280 TL’ye + 1ay sonra bir de +3aysonrası için bedava bakım’a
Anlaşabildim. Baya tok satıcılardı daha ucuza başka yerlerde belki bulabilirdim ama oraya gitmişken alıp dönmek bu haftasonu da sürmek istedim :))

@Dutkun selamlar hayırlı olsun öncelikle haziranda bende kız arkadaşıma maviyi alıcaz :) sizin hesap olucak Vala bisikletimde yok yok :) yakında youtube kanalımda paylaşıcam bu arada fiyatta 1200 e veriyolardı hocam sanırım piyasa kurtarmadığından öyle yaptılar bilemiyorum politikalarını ama ben mart 20 de almıştım 1200 e inmişti 1303 ten bu arada mıknatısınızın ucunu iyi sıkın sıktırın benim parça düştü allah bilir ne zamann nerede düştü :) bugün Accel bisiklet ile iletişime geçtim ve yetkili servislerine gidip bisikletmi kontrol ettirmemi söylediler. Gideceğim servis o parça için talepte bulunucaklarmıs daha sonra parça temin edilicekmiş yarın büyükçekmece de sema bisiklet şubesine kontrole götüreceğim bakalım nolucak. Kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum ama bilmediğim bi firma bakalım olaya yaklaşımları nasıl olucak :)

@Yagizz2 bugun geldi parçam montajı yapıldı taş gibi mübarek. Artık fark edilebiliyorum :)

@Yagizz2 gece gezmesi :)

Dosyalar

• EF6A279B-9056-4CEC-B827-8A331DDFDC21.jpeg
    EF6A279B-9056-4CEC-B827-8A331DDFDC21.jpeg
    70,7 KB · Okunma: 82
  • 099D36C3-AAF4-4E04-BA4B-4AC3905841AE.jpeg
    099D36C3-AAF4-4E04-BA4B-4AC3905841AE.jpeg
    124,7 KB · Okunma: 65
selamlar arkadaşlar,bugün çok heves ederek aranıza katılmak için izmirde toplamda 4 girişimde bulundum ama olmadı...flexi 121 ya yok satıyor,ya da benim bathsızlığım :) aslında bir mağazada buldum ama rengi hiç açmadı açıkcası.o yüzden de almadım...önümüzdeki günlerde inşallah!iyi akşamlar

• Beğen
Mavisi ateş eder,sarısı füze atar :)

• Beğen
Bende bugün itibari ile Carraro Flexi 121 (sarı) almış bulunmaktayım. :)

• Beğen
@Patron hayatımda sarıya bi GALATASARAYda tutkundum birde odamı paylaştığım bu katlanır herkül de :) sarı bir bisiklete bukadar mı uyar :) kahverengi lastkleri felan utanmasam inip bu saatte binicem :). Neyse bakışmakla yetineyim

@Patron hayırlı olsun bu arada en doğru tercih. Katlanır bisiklette kanser olan bir durumu çözmüşsünüz ve 21 vitesli bir model seçmişsiniz

• Beğen
Tepkiler: specific ve Patron
@Yagizz2 Aynen öyle hocam. Bi GALATASARAY birde bu bisiklet. :)
Valla hava soğuk olmasa ben 10 gibi inecektim ama hava maşallah kıştan farksız !...

• Beğen
@Patron bugun bende havadan çok isteksizdim ama tğm hafta çalıştım elimi süremedim bugunde sabah 9 akşam 6 ya kadar çalıştım bitkin bir halde ne olrsa olsun dedim vurdum pedala :) ort 13 km hız ile sürmüşüm nasıl özlemişsem. Normalde ortalamam 9.5 km felan :) bu arada soğuk dokunmuyor ya. Alta şort içine decathlon dan pedli içlik üste spor kumaş tişört onunda üstüne rüzgar geçirmez polar miss soğuk alttan hissetmiyorsunuz zaten üstde sarığ sarmaladık mı bitt gitti :) resim beklerim bisikletinizin. Bu arada mıknatıslarını iyicene sıkın. Benim ki düştü sizin başınıza gelmesin

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Yagizz2 Bende daha ekipman yok o kadar (kıyafet)
Yavaş yavaş tamamlayacağım. Konuyu işgal etmeyelim istersen müsait olunca bana pm atar mısın ? Almış olduğun kıyafetler hakkında bilgi verir misin?

• Beğen
@Yagizz2 dostum koyu mavi-siyah filan iyi olurdu ... yeni siparişlerin gelmesini bekliyorum şu an.bi satıcıya da not bıraktım.beklemedeyim.

Sayın @Yagizz2 bisikletinizin lastiklerinden memnun musunuz ? Belli şartlarda test ettiniz mi ? Ben de Carraro 121 alma aşamasındayım, ancak lastik rengi pek hoşuma gitmedi. Eğer ki kaliteli ve iş gören lastikler ise değiştirmekte olur mu bilemedim, o yüzden fikrinizi rica ediyorum. İyi geceler

@taboo vallahi her yola soktum :) arnavut kaldırım kauçuk zeminler asfalt tırtıklı kaldırım taşları piknik alanında offroad taşların üstünden camların üstünden sert ve hızlı geçtim şuan hala üstündeler maşallah :) 5 6 kere ani frenden dolayı arka tekeri kaydırdım aşınma yok. 1 ay kadar oldu alalı. Her yola soktum ve sorun yaşamadım. Hızlı dönüşler yaptım sağa sola yatırdım hiç yoldan kopmadı tutuşu iyi bir standart lastiğe göre. Bende ilk aldığımda değiştirmeyi düşündüm ama bu performansı görünce vazgeçtim

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir kaç gün daha düşüneyim,öyle karar vereyim :)

Geri