Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Hediye sistemi konusunda baya hızlanmışlar sanırım, önceki mesajlarda 1 ayı bulduğunu okumuştum. Bugün başvurdum, faturayı gönderdim 15 dk sonra aradılar ve üst bedenimi sordular. Hemen akabinde de "hediyeniz gönderilmiştir" diye mail geldi. Forumdaki arkadaşların bahsettiği gibi seçenek yok sanırım artık, direk tişört gelecek diye bekliyorum. Sürpriz olup bir forma gelseydi fena olmazdı :p

Hd fren beğenen var demekki bakimi zormu kolay mı cok masrafli ise sıkıntı kendim açımdan carraro almayi hedefliyom ama aklımda bide meridia 100 var bilemedim şimdilik

Arkadaşlar carraro force 510 bisikletimde ön amortisörün üzerinde çevirmeli düğmeler var sanırım amortisörü kitlemek için var. Bu amortisörü nasıl kitleyebilirim ?

@Wheelie39 o çevirmeli düğmeyi çeviriveecen ya da dönderivecen o amortisör de kitlenivecek o gadaa basit :D

Bir desteğe ihtiyacım var, burada birkaç gündür okuduklarıma bakarsak özellikle biraz hafif uzun yola yedek iç lastiksiz çıkmamalı.

Carraro Big 829 için yedek iç lastik alacağım, 29" lastikler. Bir öneriniz var mıdır yoksa decathlon'dan şunu sipariş versem uygun olur mu?

Benim lastiklerde ölçü olarak 29 x 2.10 (54 - 622) yazıyor.

(link)

@sercansekkin Biraz denedim ama olmadı yarın daha detaylı bakarım. Bazı yerlerde kitlenemediği sadece sertlik ayarı olduğu yazıyor. Bilginiz var mı bu konuda

@Wheelie39 Merhaba Preload yazan ayar düğmesi amortisörünüzün çalışma/hareket mesafesini ayarlar ve sürüş yüksekliğini etkiler, diğeri isi amortisörün kilididir, selamlar.

@ÖmerMurat Anladım sağolun.
Bu ayarın olması gereken belli bir düzeni var mıdır yoksa nasıl istersem ayarlayabilir miyim ? bi sorun çıkabilir mi ?

@Wheelie39 Rica ederim, bu biraz sürüş tarzınızla, bisikletinizi kullandığınız yolla ve aradığınız konforla ilgili bir durum, ancak temelde; bisikletinizin üzerindeyken amortisörün içeri giren kısmı toplam çalışma/hareket mesafesinin yüzde 15 - 25' i arasında olacak şekilde ayarlanmalı gibi bir bilgi var forumda, selamlar.

@cengovers siz baya şanslısınız benim 10 gün oldu ses seda yok.

@ScaryEnemy
bana forma göndereceklerini söylediler tşirt geldi :(

@ScaryEnemy
bana forma göndereceklerini söylediler tshirt geldi :(

arkadaşlar carraro 230 almayı düşünüyorum.ekipmanları çok iyi.ama bazı forum yazılarında carraro markasının iyi olmadığını söylüyorlar.kadrosu kaliteli mi? yardımcı olun lütfen..

Sıkıntısı olan birini ben görmedim hoşunuza gittiyse bence alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim yurttaş
@Kaplan53 kesinlikle hd fren derim evet bakımı bilmyen yapmaz evet biraz maliyetli gözüküyor antalyada hidrolik yağına 30 ile 40 lira arasında değişim ve papuçların takımınıda 25 lira civarında değişim yapıyorlar ama bu dediğimiz olaylar benim bindiğim koşullarda yani ortalama günlük şehir merkezinde 20 30 km yol yaparım aldığım bilgiler ve satın aldığım firma aldığım yerin sahibide profosyenel binici türkiye genelinde senin bu tarz binme şekline göre en az 4 5 yıl ne yag nede papuc sıkıntısı yaşarsın bu şekilde düşündüğünde çok bir masraf gibi gözükmüyor v fren almış olsanız 6 bir pauç değiştireceksiniz filan takımıda iyisini almaya kalksanız ortlama 30 lira civarında filan işte en önemlisi hd fren nin verdiği rahatlığı ve keyfi diğer model frenler veremiyor ben denedim kullandım hd olarak aldım carrora hd 320 çok memnunum carrora al derim marka olrak servis geri dönüşleri çok iyi

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
@CarroraForces320 begendim yorumunuzu guzel cvp geriye 2 sey kaldi 1 inci zor 2 cisi hallederiz 227 ila 330 arasindayim ama bana derseniz o fiyata meridia yada trek felan alirsan dahi olur derseniz onlarada nakmis olurum detaylar ve performans hic bilgim olmadigindan sadece sizlere danisiyorum

Herkese Merabalar Yeni carraro sportive 225 aldım ama hangi çamurluk ve arka port bagaj alacağımı bilmiyorum bu konuda hangisi uygun olacağını yazan olursa Sevinirim şimdiden Teşekkürler

Hediye bugün ulaştı, tişört göndermişler. Arayıp bedeninizi sorarlar ise benden küçük bir tavsiye. Bisiklet giyim genel olarak biraz dar olduğu için ben XL yerine XXL demiştim, ama gelen tişört fazlasıyla bol. Normal bir XXL tişörtten de bol. Beden verirken aklınızda bulunsun :)

Geri