Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

@Nurullaah18 her ikisinide yapacağım dostum. zaman zaman patika yollara çıkacağım. zaman zaman asfaltta kullanacağım. şehit bisikleti ile mtb arasında çok düşündüm araştırdım. mtb de karar kıldım. sonuçta asfaltta fazla hız yapmayacağım. keyfini süre süre bisiklet kullanmak istiyorum. tabi bu arada asfaltta da mtb beni çok yormasın istiyorum. bunun için beni yormayan fazla ağır olmayan bütçeme uygun mtb bisikletler araştırıyorum. carraro 310 , btwin 340 , mosso alv 201 bisikletlerin arasında kaldım.

Scudo
BEN CARRORA 320 KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM

@Sancak evet maalesef, ön değiştiriciyi bir üstüne attığımda son vitesde 2*11 de değdiğini duyuyorum.

carraro 062 ağırlığı da hiç tatminkar değil 9,60 kg suluk ve pompa ve pedalle 10' yaklaşıyor. Bin lira daha verip salcano xrs002 105 almadığıma pişman oldum. Ama yapacak bir şey yok artık.

Alt dişlide iç tarafa, üst dişlide dış tarafa değiyordu. Limit ayarında biraz düzeltme yapınca dış tarafı kurtardım ama içe değmeye devam ediyor. Düşük vitese aldığımda sürtünme pek fazla görünmese de tıkırtı rahatsız ediyor. Zincir aktarıcıya değmesin diye koydukları plastik parça da yerinden çıkmış. Allah vere düşmeden gördüm. Yerine taktım ama değmese o parça da uslu uslu durcak yerinde.

Merhabalar ;

Carraro sportive 227 sahibiyim.

Geçen ay düşüp kolumu kırmıştım ne yazık ki. bisikletimin ön tekeri yamuldu ve akort ayarı ile bir nebze düzeltildi. ancak içime sinmiyor ve güvenlik konusunda tereddütlerim oluşuyor bu sebeple.

jant setlerinden almayı düşünüyorum ancak hem çok bilgili değilim hem de bir miktar teknik bir konu olduğu için görüşlerinizi almak istiyorum.

32 telli 28'' bir jant var sanırım. orjinal parçaları takılı yani.

bana hangi marka ve hangi jantı önerirsiniz?
birebir uyumlu olur mu her 32 telli 28 jant?
Telleri daha az olan 28'' jantları kullanabilir miyim?

Teşekkürler.

bendede carraro force 271 var memnunum

@dhicsonmez
bence alacaksanız orjinalinde ne varsa onu alın araştırın

• Beğen
Tepkiler: dhicsonmez
Carraro 3xx serisinde 2xx serisinin birebir aynı kadrosu yere daha paralel duracak şekilde kullanılmış gibi görülüyor.
2xx serisinde kadro daha açılı durduğu için aynakolun yerden mesafesi yükselmiş.
Bana sanki bunun böyle olmaması gerekirdi gibi geldi.
Carraro kullanıcıları ne düşünüyor, hem 2xx hem 3xx kullanan varsa hangisinin sürüşü daha sağlıklı bilgi verebilir mi?

CARRARO SPORTİVE 324 28 JANT 24 VİTES YOL BİSİKLETİ (2016) görüşlerinizi alabilirmiyim bu bisikleti almayı düşünüyorum

Carraro force 271 27.5" orjinal arka jantını nasıl temin edebilirim kaza sonrası yamuldu

@Furkan124
Muhtemelen distribütörden (Accell Bisiklet)

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160830/bfc859261a13418e7411a29b9b54889c.jpg

Bu da benim 540

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Geri