furykn
Üye
- Tepki
- 28
- İsim
- Furkan
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Downhill-Freeride
Çok doğru seçim bisanımı satıp bundan almayı düşünüyorum.Bir aksilik olmazsa bayramdan sonra 062 ile aranıza katılacağım, ilk yol bisikletim olacak umarım hayal kırıklığına uğratmaz beni.
Sele borusu deneme yanılma dışında alınabilecek gibi değil, görüntüde tüm modellerin aynı gibi fakat uymuyor birbirlerine bazı modeller, uyanlar da zaten aynı boru. Boruyu kestim ben, öneririm.042 kullanıcılarından sele borusunu değiştiren oldu mu hiç? arayıştayım fakat nasıl bir şey almayalım bilemedim
Hocam kesmekten çok değiştirmek istiyorum açıkçası kadro gibi parlak bir sele borusu ileSele borusu deneme yanılma dışında alınabilecek gibi değil, görüntüde tüm modellerin aynı gibi fakat uymuyor birbirlerine bazı modeller, uyanlar da zaten aynı boru. Boruyu kestim ben, öneririm.
Renginden dolayıysa, bisikletle beraber bir otoboyacıya götürürsen cüzi miktara aynı tonda boyarlar.Hocam kesmekten çok değiştirmek istiyorum açıkçası kadro gibi parlak bir sele borusu ile
Araştırayım hocam. Bir de siz kestikten sonra ağırlık olarak ne kadar farketti? tartma şansınız oldu mu?Renginden dolayıysa, bisikletle beraber bir otoboyacıya götürürsen cüzi miktara aynı tonda boyarlar.
Satayım zefal uyumu oluyor çamurluk için. Şuan ikiside var bende. Öndekını söktüm arka camurluguda satıyorumCarraro g2 ye çamurluk ve arka taşıyıcı takan var mı?
Ben takmayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Merhabalar,
Carraro Sportive 327 bisikletim var 2020 model. Kadro kulağını kırdım 5 bisikletçi ile görüştüm kimsede yok. Carraro Türkiye'ye mesaj attım dönüş yapılmadı. Bu modelde kullanılan kadro kulağını bilen yada satan bir yer bilen varsa ve benimle paylaşabilirse eğer çok sevinirim
Carraro ile iletişime geçin arayın. Yani ürün satıyorsa malınında arkasında dursunlar kaldı ki ücreti karşılığında alacaksınız bedava istemiyorsunuz yaHalen bulamadım. Nereden de kırıldı arkadaş başıma iş aldım ya
Halen bulamadım. Nereden de kırıldı arkadaş başıma iş aldım ya
Bazıları çok geç geliyor. Ben fursu 85 e aldım kargosu ile. Normalin iki katı felan yani. Maşa maceram malum zaten, konuda bi kaç mesajım varCarraro ile iletişime geçin arayın. Yani ürün satıyorsa malınında arkasında dursunlar kaldı ki ücreti karşılığında alacaksınız bedava istemiyorsunuz ya
Bazıları çok geç geliyor. Ben fursu 85 e aldım kargosu ile. Normalin iki katı felan yani. Maşa maceram malum zaten, konuda bi kaç mesajım var
Hocam satış sonrası ekibin tekil parça satış desteği yokmuş bari ismini cismini kodunu verin direkt onu arayayim dedim hem telefonla aradım hem de Instagram'dan yazdım halen dönecekler.Carraro ile iletişime geçin arayın. Yani ürün satıyorsa malınında arkasında dursunlar kaldı ki ücreti karşılığında alacaksınız bedava istemiyorsunuz ya