Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

carraro ile 1 sene freeride yaptım 2 metre drop, transfer aklınıza gelebilecek herşeyi ama kadro hala sapasağlamdı :)

Scudo
Selamlar
Ayni konuyu gidon bogazi ile ilgili konu başlığı altına da yazmıştım. Ancak bu konuda da ilgili arkadaşlar olabileceğini düşündüğüm için buraya da ekliyorum.

1 ay kadar önce carraro big 2712 sx aldim. Boyum 177. Daha önceki bisikletim mosso blackedition 18` kadro ydu. O sırada satıcının gazına gelerek 44 kadro yerine 48 kadro aldim. (44 kadro deore set liydi) Baslarda sorun yoktu. Sele ayari gidon vs yolculuklar guzeldi. Ancak biraz daha sureli ve dağlık arazide yolculuklar sonrasi sag omuzda ağrılar bas göstermeye başladı. Ben genelde dag gezilerinde kullaniyorum. Ulaşım amacında degilim. Gidonun ilerde olmasından dolayı rahatsiz olduğumu düşünüyorum. Ilk olarak seleyi biraz one aldim. Bir tik rahatladım. Ancak bu durumda da pedal yere paralel iken dizim onde kalıyordu. En son çare gidon boğazını kısaltmayi dusunuyorum. Su andaki gidon bogazi - aciyla 90mm civarında. Bunu +5 veya 7 derece 40mm veya 60 mm lik bir bogaz ile değiştirsem beni rahatlatabilir mi? Bir de piyasada bu ölçülerde bogaz baktığımda wake marka cin isi bir gidon bogazi olduğunu gördüm. Bu marka is görür mü? Tavsiyeniz nedir? En kotu bundan alıp rahatladigimi görürsem ayni ölçüde önereceğiniz duzgun bir markayı alabilirim. Çözünürlülüğü kotu 2 foto koyuyorum. Bunlara istinaden de gorus bildirebilirseniz sevinirim.
VideoCapture_20210715-223225~2.jpgVideoCapture_20210715-223109~2.jpg

Bir aksilik olmazsa bayramdan sonra 062 ile aranıza katılacağım, ilk yol bisikletim olacak umarım hayal kırıklığına uğratmaz beni. :)
Çok doğru seçim bisanımı satıp bundan almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: sauron ve Ali Eren
Arkadaşlar, ayrıca ilan da açacağım ancak sıfır Carraro Force 900 (2021) bisiklet arayanlar özel mesaj atabilir. Rengi mavi olup, kadro boyu M'dir (44 cm). Heves edip bir kaç ay önce aldım ancak hiç sürmedim. Faturası ve kutusu da mevcuttur.

Arkadaşlar Mosso düşünürken acaba Carraro mu alsam niye düşünmeye başladım.Yorumlarınız neler?Antalya'da şehir içi kısa mesafe turlarla başlayıp zamanla tur süremi uzatmak niyetindeyim. Açıkçası özelliklerden hiç anlamıyorum. İncelerken bile o kadar çok model var ki kafam iyice karışıyor? Mosso legarda LAdy modelini düşünüyordum. Carraro da hangisini önerirsiniz.

042 kullanıcılarından sele borusunu değiştiren oldu mu hiç? arayıştayım fakat nasıl bir şey almayalım bilemedim

042 kullanıcılarından sele borusunu değiştiren oldu mu hiç? arayıştayım fakat nasıl bir şey almayalım bilemedim
Sele borusu deneme yanılma dışında alınabilecek gibi değil, görüntüde tüm modellerin aynı gibi fakat uymuyor birbirlerine bazı modeller, uyanlar da zaten aynı boru. Boruyu kestim ben, öneririm.

Sele borusu deneme yanılma dışında alınabilecek gibi değil, görüntüde tüm modellerin aynı gibi fakat uymuyor birbirlerine bazı modeller, uyanlar da zaten aynı boru. Boruyu kestim ben, öneririm.
Hocam kesmekten çok değiştirmek istiyorum açıkçası kadro gibi parlak bir sele borusu ile

Hocam kesmekten çok değiştirmek istiyorum açıkçası kadro gibi parlak bir sele borusu ile
Renginden dolayıysa, bisikletle beraber bir otoboyacıya götürürsen cüzi miktara aynı tonda boyarlar.

Renginden dolayıysa, bisikletle beraber bir otoboyacıya götürürsen cüzi miktara aynı tonda boyarlar.
Araştırayım hocam. Bir de siz kestikten sonra ağırlık olarak ne kadar farketti? tartma şansınız oldu mu?

Arkadaşlar benimde önerilerinize ihtiyacım var.Antalya'da günlük kısa turlarda kullanmak için hangi modeli önerirsiniz?Bu hafta artık bisikletimi alıp aranıza katılmak niyetindeyim.
SPORTIVE 325 28" 24-V HD modeli nasıl sizce ?

Son düzenleme:
Carraro g2 ye çamurluk ve arka taşıyıcı takan var mı?
Ben takmayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Carraro g2 ye çamurluk ve arka taşıyıcı takan var mı?
Ben takmayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Satayım :) zefal uyumu oluyor çamurluk için. Şuan ikiside var bende. Öndekını söktüm arka camurluguda satıyorum

(link)

(link)

Merhabalar,
Carraro Sportive 327 bisikletim var 2020 model. Kadro kulağını kırdım 5 bisikletçi ile görüştüm kimsede yok. Carraro Türkiye'ye mesaj attım dönüş yapılmadı. Bu modelde kullanılan kadro kulağını bilen yada satan bir yer bilen varsa ve benimle paylaşabilirse eğer çok sevinirim

Merhabalar,
Carraro Sportive 327 bisikletim var 2020 model. Kadro kulağını kırdım 5 bisikletçi ile görüştüm kimsede yok. Carraro Türkiye'ye mesaj attım dönüş yapılmadı. Bu modelde kullanılan kadro kulağını bilen yada satan bir yer bilen varsa ve benimle paylaşabilirse eğer çok sevinirim

Halen bulamadım. Nereden de kırıldı arkadaş başıma iş aldım ya

Carraro ile iletişime geçin arayın. Yani ürün satıyorsa malınında arkasında dursunlar kaldı ki ücreti karşılığında alacaksınız bedava istemiyorsunuz ya

Carraro ile iletişime geçin arayın. Yani ürün satıyorsa malınında arkasında dursunlar kaldı ki ücreti karşılığında alacaksınız bedava istemiyorsunuz ya
Bazıları çok geç geliyor. Ben fursu 85 e aldım kargosu ile. Normalin iki katı felan yani. Maşa maceram malum zaten, konuda bi kaç mesajım var

Bazıları çok geç geliyor. Ben fursu 85 e aldım kargosu ile. Normalin iki katı felan yani. Maşa maceram malum zaten, konuda bi kaç mesajım var

iyide bu malzemeler 3 5 tane üretilen şeyler degil ki adamlar belkide kilo bazinda bir ton kadro kulağı alıyordur. yada üretiyordur oda sadece bir model için, belkide daha fazla bana göre vurdum duymazlık satılsında sonra ne olursa olsun. Üzücü

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
sportive x kullanan arkadaşlar ne kadar memnun scott metrix 20 ile muadil tavsiye edermisiniz

Hocam satış sonrası ekibin tekil parça satış desteği yokmuş bari ismini cismini kodunu verin direkt onu arayayim dedim hem telefonla aradım hem de Instagram'dan yazdım halen dönecekler.

Geri