Samsam
Daimi Üye
- Tepki
- 337
- İsim
- ENES
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
51Arkadaşlar 18 vitesli versiyonunu almak istiyorum bisikletin. 1.74 cm boyum var. Hangi kadro boyunu almalıyım 51,54,56?
Bikeandoutdoorda baktım 51 i denedim uygun gibiydi (Ayaklarım yere basarken, bisikletten inince kadro bacaklarımın arasında rahatça duruyordu ama 54 ü deneyemedim yoktu.Buradan almak istemiyorum taksitli alınca havale fiyatında vermiyorlar.. En uygun şu an erdoğanlarda var taksitle alınmak isterse oradada kadro boyu 54 kafam karıştı.
54 kadro büyük gelir mi? Ne dersiniz kullananların görüşü çok önemli benim için.
Zarar etmisin. Neyse@İki Teker Bir Adam merhabalar size kafama takılan birşeyi sormak istiyorum kısa süre önce elimde carraro rc 032 vardı orta ve arka göbek sorunları vardı ön göbek problemini çözdüm yenisi ile değişti ancak arkadaki için bütçe ayıramadığım için biskletimi ilana verdim letgoda daha sonra bir kullanıcı bana takas teklifinde bulundu carraro manifesto sora setli şehir bisikleti versiyonunu benim bisikletim ile takas etmek istediğini söyledi ben başta şaşırdım çünkü bisiklet sıfırdı çalıntı olma ihtimalinden korktum manifesto ile ilgili bir bilgi birikimim yoktu daha sonra ufak bir araştırma yapıp teklifi kabul ettim bisikleti 20 gün önce almış ve hoşuna gitmediği için takas etmek istediğini söyledi ve garanti belgesiyle birlikte bisikleti teslim aldım aklıma takılan şey şu takas sizce mantıklımı oldu yoksa zararamı girdim uzun süredir bisiklet kullanıyorum ama böyle bir olay ilk defa başma geldi daha öncede takaslar yaptım ama bu defa kafam çok karıştı masraflardan dolayı ve öğrenci olduğum için takas ettim sizce mantıklımı 211686 dosyayı görüntüle211687 dosyayı görüntüle211688 dosyayı görüntüle
Forumda manifesto kullanlardan birisis @Gökay Akçay böyle bir dönüşüm yapmıştı. Tabi ki dropbarda hidrolik sti kolları pahalı olduğu için mekanik kullanmak zorunda kalmıştı.Selamlar dostlar
Bu bisikleti almayı düşünüyorum ama birkaç sorum olacak ;
1 - Boyum 171 cm , iç bacak boyum 74 cm . Sanırım bana 51 kadrosu olur ?
2 - Bu bisikletin orjinal ağırlığı nedir ve bazı güncellemeler ile ( sele borusu gidon bağozı , maşa ) hafifletilebilir mi ?
3 - Normal gidonu düz diye biliyorum , yol bisikleti dropbarı takılıyor mu buna , takılırsa performans artar mı ?
4 - Şehiriçi peformansa dayalı sürüşleri seviyorum , yol bisikleti gibi hızlı sürüş yapmak mümkün mü , dişli oranları hakkında bilgi verir misiniz
Bu bisikleti hali hazırda kullanan ya da daha önceden kullanmış sürücüler cevaplarsa çok daha mutlu olacağım.
Saygılar