Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive 224, 225 ve 227 hakkında

Sportive 224 şehir/tur bisikleti olarak geçiyor. Zaten bu bisikletler ev-iş arası kullanım, az engebeli arazide kullanım veya hızın ön planda olmadığı turlar için üretilen bisikletler. Konfor ve sürüşün ön planda olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla burada ağırlık konusunun pek bir önemi kalmıyor. Örneğin, üstüne tur eşyaları yüklediğinizde tur esnasında kadroda bir çatlak oluşsa veya genel olarak konforsuz bir sürüş sağlasa kötü olarak değerlendirilebilirdi ama iddialı olmadığı bir alanda ortalama bir değere sahip diye bisikleti eleştirmek biraz yanlış olur.

Scudo
@Candan Biberci
Bisikletteki 2. el seviyesini düşünürsek, aldığımız rakamların %50 %60 ı altına satmamız gerekiyor. en iyi ihtimal yarı fiyatı.
bu durumda açıkçası benim 3000tl verip 3 kere binip, sıkıldığım zaman kenara atabileceğim bir param yok.
o yüzden giriş seviyesidir, o yüzden talep edilir.
ha şu olsa haklısınız. Trek fx 7.5 2000 TL de biz mi almadık. o zaman aradaki 1000TL farka değer. ama fx7.5 5000TL iken, Sirrus Elite 3500TL iken, 224e 1000TL verilir, hakkınıda verir o bisikleti, ki aygırdan inip kısrağa binince aradaki fark çoook daha iyi anlaşılır ;)

224 ile 5000 km üzeri mesafe yol yaptım. Mekanik vs hiç sıkıntı yaşatmadı , kilo olarak ağır bir bisiklet ancak gitmeyen , hantal bir bisiklet değil. Çadır vs yükleyerek bir iki ufak denemem oldu , gayet başarılı. Geçen hafta ikinci el Btwin Fit 5 aldım , kıyaslayacak olursak arada 4-5 kilo ağırlık farkı var ancak inanılmaz faklı bisikletler değil her ikisi de. Bende 800 Tl fiyata satın almıştım , verdiğim her kuruşu hak etti. Kelebek gidon , ön bagaj vs takacağım ve şehir içinde daha pratik olsun diye Fit 5 'i aldım. Yoksa normal akşamı ile 224 bir çok farklı alanda kullanılabilecek başarılı bir bisiklet benim deneyimlerime göre . Mutlaka Trek , Merida , Giant daha iyi olabilir ancak onları da 224 ile değil , diğer Sportive modelleri ile kıyaslayabilirsiniz. Amortisör kimine göre gereksiz ağırlık olabilir , Sportive serilerinin düz maşa modelleri de mevcut.

@Anonim
Bende de 224 var ağır evet ama seri bisiklet bence. Tabiki 1000 tl fazla verip 2-3 kg hafifi alinabilir. Gerci forumdan bir arkadas gecenlerde ktm tur bisikleti almisti hatta incelemesini yapmisti. Fiyati 5000 civari ve 16,5 kg.

Bu arada 2014 model 224 um satiliktir :) Ozelden ulasabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: antepian
750 tl istiyorum. İlan actim ama henüz onaylanmadi. Onaylaninca ayrintilara bakin. En uzun turlarim iki -üç günlük turlar. Toplamda 2900 km yaptim.

Sportive 224 ile uzun tur yapmış olanlar bilgi verebilir mi,uzun tur planlarım var da.

mosso legarda 1621 i inceleyin derim.

Seri bisiklet diye bir şey yoktur akıcı vs dense amenna..
Seri bacak vardır,kondüsyon vardır.
Kondüsyonun,bacağın sağlamsa 20 kg lik çelik bisikletide uçurursun ama harcadığın enerjide fazla olur.
Ama kondüsyonun tırtsa 10 kg lik bisitlette zorlar..

Bende 225 kullanıyorum gayet memnunum

Carraro Sportive 224 1 aydır kullanıyorum bisikletle ilgili her türlü soruyu yorum olarak atın elidmen geldğince cevaplamaya çalışacağım.
----------------------------------------------
Ön frene basınca gıcırdama sesi geliyor.pabuçun değişmesi lazım.
Selesi ilk başta rahatsız etsede sonradan rahat gelmeye başladı.
Tekerleri patlamya dirençli ancak yağmurda çok kayıyor diyolar bugun denemeye çıkacaktım ki hasta oldum.
2016 modelinde pedallar aliminyum
Bisikleti internetten 1030 tl ye aldım.İndirimleri yakalarsanız fiyatı baya bi düşüyor.
L size.54 cm kadro boyu.Boyum 174 ancak iç bacak boyum 84 cm olduğu için 54 cm kadro boyu seçtim rahatız da olmuyorum.
Ng650 ile karşılaştırabilrim sadece.Arkadaşımın ng650 si var.
rampa tırmanırken arkadaşım daha çok yoruluyor(sprocu olmasına rağmen)
ng650 den daha iyi hızlanıyor ve daha hızlı gidiyor.
Bisikletin bir kaç fotoğrafı(kötü çozunurlukteki resimler bana ait diğerlerini internetten buldum bir arkadaş yüklemiş):
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
günübirlik turumdan:(link)

Fren kalitesi nasıl? yağmurlu havalarda kayma çok oluyor mu? bende alacağım 1 hafta sonra nakit alımda ne kadar düşer fiyat?

Broşürü varsa tarayıp gönderebilir misin? (veya tel ile resim de olabilir.)

224 siparişi verdim bugun yorumlarinizi bekliyorum..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sportive 227 alıcam bacak boyum 73 cm kadro boyu 45 mi 50 mi almam lazım lütfen yardım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sportive 227 alıcam bacak boyum 73 cm kadro boyu 45 mi 50 mi almam lazım lütfen yardım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni başlayan arkadaşlar çin carraro sportive 225i inceledik umarım yardımı dokunur iyi seyirler bisiklet ile ilgili her türlü soru soralilrsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Öncelikle merhabalar arkadaşlar

Carraro 225 Sportive bisiklet almayı düşünüyorum ancak hybrid özelliği hakkında bir çok rivayet var kimisi var diyor kimisi yok diyor bisikletçiler bile bilmiyor nerdeyse.
Bisikleti almamın asıl amacı akşamları biraz turlamak ve enerjimi atmak için. Ancak doğa gezileride planlıyorum ama Carraro ile doğaya çıkabilirmiyim bilmiyorum kullananlar var mı arazide eksileri artıları nelerdir arazide kullanabilirmiyim şimdiden teşekkürler.

İki bisikleti de kullandım sportive 225 görünümü güzel akıcı ama vites geçişlerinde pek akıcı olmayan bir bisiklet kadro boyu doğru seçilirse giriş seviyesi tatmin eder. hidrolik disk fren mesafesini düşürüyor ama alışmak lazım ani dokunuşlarla takla attırır.yokuslarda 24 vites olduğundan zorlar görünüm olarak iyidir

Sportive 230 görünüm olarak sportive ler birbirine benzer bununda hoş bir görüntüsü var 30 vites ve geçişler gerçekten mükemmel diyebilirim yokuş yukarı çok yumuşak pek yormaz hidrolik disk ek olarak yukardan kilitlenir amortisör bayağı iyi düşünülmüş hızlandığını da amortisör açmak kapamak için ugrasmiyorsunuz kadro boyu ayarlanır ise bu bisiklet de orta seviyenin üstlerinde çok güzel memnun kalacağınıza alış satışta zarar etmeyen turlerdendir.

Arkadaşlar merhaba. Ben tam 1 ay önce Carraro Sportive 225 28” model bisikletimi satın aldım. Gözüm gibi bakıyordum bisikletime ancak bir araba şoförünün dikkatsizliği yüzünden bi kaza yaptım ve şuan bisikletim yürüyemez durumda. İnternetten uzun bi araştırma yaptım ancak bu model için orijinal jantları bulamadım. Ve masrafları da karşı taraf karşılayacağı için ya orjinalini ya da orjinaline denk olan bir yedek parçayı takmam gerekiyor. Sizin önerileriniz nedir ? (Bisikletin son halini de ekte bulabilirsiniz.)

Not: Jant ölçüleri Etrto 622x19c

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Geri