Merhaba, ben 2015 model sahibiyim. Geçen sene hariç 2 senede toplam 1000 km yol yapmışımdır sanırım. Bu başlıkta da galiba mesajlarım mevcuttur.
Şimdi 2016 modelin özelliklerine bakıyorum da lastikler ve kadro rengi dışında değişen bir şey göremiyorum.
- Vites sisteminde Altus ve Acera kullanılmış ki bu seviyede bir bisiklet için bence gayet yeterli. Nazar değdirmek istemiyorum ama ben yalnızca ilk aldığımda vites ayarını yaptırdım, hâlâ ilk günkü gibi akıcı bir biçimde sessiz ve sorunsuz vites geçişlerim var. Bir daha tornavida değmedi yani. Ayrıca kondisyonunuz yeterli seviyeye geldiğinde kesinlikle 21 ve 24 vitese karşı 27 vitesin üstünlüğüne dua edeceksiniz. "3 vites de neymiş" demeyin; diğer tüm şartlar eşit olduğunda ciddi fark oluşturuyor.
- Kadro çok sağlam duruyor, ama bunun da bedeli sanırım biraz ağırlık olarak dönüyor.
- Lastiklerden ben memnunum, ama hep asfaltta kullandığımı belirteyim. Kayma olayına katılıyorum, ama herhalde Continental de kullansam aynı kaymayı yaşarım diye düşünüyorum. Bu biraz iki tekerlekli vasıtanın doğasında var bence.
- Benim için her şeyden önemlisi sabit maşa. Bence bunun çok faydasını göreceksiniz.