Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro sportive 327 güncesi

@Devilsbutcher @Hiko @Desert Fox
Merhaba.Bisikleti yarın sabah 1800 TL 12 taksitle satın alacağım.
Bisiklet ile birlikte kutudan çıkan birşeyler var mı?(Garanti belgesi dışında.)

Scudo
Pedalları çıkıyor takıyorlar.

@Hiko

27 vites daha çok seçenek sunar ama bir örnek üzerinden gidecek olursak; aynakol oranının şehir bisikletlerinde genellikle 48x38x28 olduğunu düşünelim ruble oranlarını çok bilmemekle birlikte 14x28 olduğunu varsayalım. Yine aynı aynakol oranına sahip bir şehir bisikleti alalım ama bir fark daha var, 21 vitese sahip ve ruble oranları ise 12x28 olsun. Şimdi size soruyorum. Hangisi daha yüksek hızlara çıkabilir? 27 vitese sahip 14x28 rubleli mi? Yoksa daha az vites sayısına sahip 12z28 rubleli mi? Tabii ki 21 vites 12x28. Demek istediğim vites sayısının fazla olması elbette avantaj ama bunun bir üstünlük olduğunu düşünmüyorum.

Evet 327 ciler nasılsınız nasıl gidiyor ? Kasım ayında sezonu kapattım. Mart sonu Nisan başı tekrar açılış yapacağım. Buarada ekipman topladım. Geçen seneki turda gördüğüm eksik ekipmanları 11.11 indirimi ile AliExpress den aldım.

Bakalım bahar gelsin sezonu açalım. Çıkalım turlara. ?

Evet sportive 327 kullanıcıları nasılsınız ? Bisikletler duruyor mu ?

• Beğen
Tepkiler: caneria
@Devilsbutcher hocam eskilerden bir siz kalmışsınız anlaşılan ???

Hocam benim 2bin km oldu gayet memnunum. Şuan sarı sayfalı sitede 2015 model sıfır 2450 tl ye satılıyor. Fiyatı baya artmış. @canerland

Hocam benim 2bin km oldu gayet memnunum. Şuan sarı sayfalı sitede 2015 model sıfır 2450 tl ye satılıyor. Fiyatı baya artmış. @canerland
bende de 321 var gittim yaklaşık 1,300-1400 tl ye vites setini deore xt-deore sete yükselttim ve fren setini full deore lx v fren seti yaptım inanılmaz memnunum şu anda

bende de 321 var gittim yaklaşık 1,300-1400 tl ye vites setini deore xt-deore sete yükselttim ve fren setini full deore lx v fren seti yaptım inanılmaz memnunum şu anda
Hocam çok fark ediyor mu ? 1300 tl az para değil. Değer mi ?

Hocam çok fark ediyor mu ? 1300 tl az para değil. Değer mi ?
fren sistemi kesinlikle çok iyi oldu kesinlikle değdi
ayrıca vaktimin çoğunda şehiriçi sürüşler yaptığım için tourney sistemin sürekli takılması bocalaması canımı sıkıyordu şimdi çok hızlı bir şekilde vites attıgı için arabalara fark atıp önde rahat gidebiliyorum.

zaten benim amacım toplama şeklinde parçaları yükseltip daha iyi bir bisiklet yapmaktı.
Vites fren jant kadro diye sırayla gitme planım var

Herkese kazasız belasız sürüşler.Bisikletin teker ölçüsü 28*1.35 mi yoksa 28*1.40
Km saati için soruyorum? Hesaplamasını nasıl yaparım?

Tekerleğin çapını ölçüp 3.14 ile çarptım.
70×3.14=2198 çıktı
Kataloğa göre 28×1.40

Son düzenleme:
2020 model 327 hakkında ne düşünüyorsunuz. bağaj takıldığında nasıl durur.

arkadaşlar merhaba. iki bisiklet arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. Peugeot t11 ve sportive 327 yardımcı olur musunuz? fikirleriniz önemli benim için

sporttive 327 mi 224 mü alıyım kararsızım ne düşünüyorsunuz.
ek: lapierre 200 cross ve ghost square cross 1.8 de alternatif olarak duruyor aklımda.

sportive 230 yada 227

@undefined Hangi bisikleti alırsam alayım, bende bu şekilde modifiye etmek istiyorum.

Geri