Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Forza
Renk seçenekleri ne bu bisiklette 225 in kitapçıkta mavi beyaz rengi var http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/15/4154191f88ebb43a58d0fdcc7b2d7048.jpg

Scudo
@Forza kaca aldın pesin mi.atak bisiklet ahmet abiler cok iyiler saolsunlar.

@mikselina46 kardes öndeki cıt cıt sesi ayardan olabilir.sürtme yapıyor olabilir zincir.vites kacıncı dislideyken yapıyor mesela..yokuşlara ilk baslarda bünye alısık değilse zorlanmak normal tabi nasıl yokus olduguna bağlı..en son 15 sene önce binmiştim,ilk aldığımda dengede bile duramazken şimdi bircok yokusu rahat cıkıyorum hemde maşa kilitli değilken.zamanla bacaklar alısıyor.zayıflamak isteyen varsa boğazını tutacak önce sonra sporunu yapacak.diyet yapmadan günde 3 ekmek ye 100km yol sür gene zayıflanmaz.

@devilmycarlos

aslında yanlış anlaşılma olmuş bende ciddi kilo problemi yok ama yokuş çıkarken zorlandım epey. hatta ayak bileğimi burktum tendon esnedi. dinleneceğim bir süre...

vites özellikle 2-3-4 geçişlerinde ses çıkarıyor. aldığım yere göstereceğim. belki de normaldir...

kask, sayaç, ışık , çanta suluk hangi ürünleri tavsiye edersiniz?
f/p olarak tabii ki :)

@mikselina46 evet yanlıs alıntı yapmısım kusura bakma üstteki arkadasa yazacaktım :)

bütceniz ne kadar ve nerden almak istiyorsunuz yurt içimi yurt dısımı

@devilmycarlos
bu kask nasil?
(link)
yada bu siteden onereceginiz 100tl.yi gecmeyen...
bugun 225imi almaya gidecem ilk etapta kaskida alayim diyorum

arkadaşlar beni de bi taksanız iyi olur sevinirim:) daha önce de yazdım ama kimse cevaplamadı maalesef boyum 1.50 ve carraro sportive 222 almayı düşünüyordum.sadece hafta sonları sahilde vs kullanmak için biraz araştırınca bu modelin tek kadrosu olduğunu öğrendim o da 43 çok mu büyük gelir bana ne dersiniz?fikirlerinizi almak istiyorum

@yc_seyma
Bende acemiyim bu konuda ama deneyimimi paylaşayım çok sordum cevap veren olmadı. Bugün gittim carraro bayine denedim hepsini boyum 1.59 carraro 221 (46 kadro boyu) aldım selenin borusunu 2 cm kestirdim. Hemen yola çıkıp eve dönüşte 40 km yol yaptım sorunsuz dinlene dinlene. Yani demem o ki en iyisi bayiye gidip bisikletleri denemen hatta imkanın olursa bikaç tur sürüş yapmalısın. 1.59 boya 46 kadro şöyle büyük geliyo ayaklarım yere değmiyo duruşlarda sıkıntı çekeceğim belli ki ama sürüş halinde sıkıntı yok. Zaten sizin kadrolar düz değil. Benim fikrim sizin için 43 kadro olur gibi seleye oturup pedalı alt seviyeye getirdiğinde bacağının düz olması gerekiyomuş ben bugün denedim hatta bana yetmedi sele borusunu 2 cm kestirince iş düzeldi her hangi bir bel ağrısı falanda yaşamadım gayet güzeldi yolculuk

Internet sitesinden aldığım 225 in arka jantı kargoda yamuk olarak geldi :( tekrar geri gönderdim , değişim için . Bisikleti deneyerek bayiden almak daha mantıklı .

• Beğen
Tepkiler: 35_lik
Bende sportive 221 sahibi oldum gari arkadaşlar. 1 hafta boyunca 225 in hayalini kurdum ama bayide bana uygun kadro boyu olmadığından 221 aldım 1 hafta daha bekleyemezdim olsun buda güzel. Alır almaz Rize merkezden çıkıp Pazar ilçesine gittim. 40 km yol yaptım geze geze 3.5 saat sürdü. En son çocukken bisikletim olmuştu güzel bir duygu hayırlısı bakalım hevesimiz hemen geçmese bari.

Dosyalar

• 11037878_10206358428860388_2151801970924574498_n.jpg
    11037878_10206358428860388_2151801970924574498_n.jpg
    104,5 KB · Okunma: 62
  • 11162191_10206358432380476_5716851825271630473_n.jpg
    11162191_10206358432380476_5716851825271630473_n.jpg
    75,5 KB · Okunma: 60
  • Beğen
Tepkiler: mikselina46
Arkadaşlar merhaba.

Her gün forumu düzenli okuyorum. 3 hafta önce 224 alarak aranıza katıldım ve en fazla gün aşırı bisiklet kullanıyorum. Ama çözemediğim bir sorun var ve ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı.

En fazla 45dk 15km sürebiliyorum bisikleti sele kaynaklı ağrı yüzünden. Yorulmasam bile artık devam edemiyorum ağrıdan. Şimdilik şort içine decathlondan aldığım en dandik taytı giyiyorum, o da hiç yoktan itidir diye. Birkaç haftaya çinden sipariş ettiğim jelli taytlarım elime ulaşacak. Sorum şu. Tayt da bir yere kadar seleyi değiştirirsen çok daha rahat ederain mi dersiniz yoksa tayt sorunu büyük ölçüde çözer mi? İlk bindiğim gün 5km canıma okumuştu şimdiyse 15km kesmiyor. Bu sorunu çözmem lazım yardımcı olanlara teşekkür ederim.

@@rif

ben kendi carraroma decathlondan sele kılıfı alıp rahat ettim yoksa sele oturulacak hatta alışılacak gibi değil sele değiştirmeyi düşündüm ama kılıf sorunumu çözdü, şimdi hiç ağrı sızı yapmıyor, tavsiye ederim 20 lira bir şeydi.

@@rif

aynı problem bende de vardı ilk gün 20km sürdükten sonra yürüyemez olmustum 1hafta bisiklete binmedim iyice gecsin diye.bu süre zarfında arastırmalarım sonucunda vücuduma uygun selle royal looking gel sele aldım en geniş olanından şuan arahatım taytsız sıkıntı yok.ama jelli taytta aldım decatlondan daha konforlu.

@obezkirpi ve @devilmycarlos teşekkür ederüm verdüğüniz bilgiler için. Ben de o ikisi arasında kaldım zaten ama maddi durumdan kılıfa gibi çeceğim sanırım. @obezkirpi sizde de sanırım aynı sele 224 ile sizin bisikleti bilmiyorum. Hangi boy kılıf tam oluyor seleye? Bisikleti yanımda götüremeyeceğüm denemek için de.

Geri