Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Ahmet Teke
verdigin linde 24 dolar da var altta 17 dolar 14 dolar da var hepsi birbiirinn aynisi gibi

hangisini versek siprs bilemdim

Scudo
@çağatay atik

Verdiğim linkteki 2500 LM diyor (ışık şiddeti), 17$ olan 2000 LM. Ayrıca 17$ olanda kargo ücreti var, linkini attığımda kargo ücreti yok :)

@Ahmet Teke

17 dolarda bataryada olmayabilir package yazan yeri iyi okuyun almadan elinizde patlamasın.

(link)

Sizin solediginiz 2500LM.
bu 600LM
Bu urunun cesitlerinede bakin derim...
ama ayrintiyi gozden kacirmayin.
bataryasi olmayabilir olsada dusuk seviyede olur....

Sportive 224 alacaz diye ciktik yola 225 ile eve donduk.Ama bisiklet kayiyor resmen herkese tavsiye ederim cok guzel bir bisiklet.Aksasuar olarak neler onerirsiniz arkadaslar neler almam gerekiyor…

Carrari sportive 225… .

Dosyalar

• uploadfromtaptalk1433655582567.jpg
    uploadfromtaptalk1433655582567.jpg
    114,6 KB · Okunma: 43
  • uploadfromtaptalk1433655630653.jpg
    uploadfromtaptalk1433655630653.jpg
    166,8 KB · Okunma: 43
227 veya 225 kullanan arkadaşlar garanti belgesinin fotosunu çekip atabilir misiniz lütfen. Benim garanti belgesi arkası carraro yazıyor önde bianchi vr bianchi başka modeli

@salcano-izmirli
Ya bu kadar berbat bi satıcıya denk geldiğim için sinir oluyorum atlayıp tokat gidecem nerdeyse. Aradım dedim hatalı garanti belgesi geldi diye doğrusunu gönderin diye tamam dediler ama bakalım. Olmadı benim servis abi onlar yollamaz sa ben accell i arar izah eder isteriz dedi. Fesuphanallah. Bi daha asla netten bisiklet almayı düşünmüyorum ne şanstır Yarabbim. Sabrımı sınıyor.

Ne kullanma kitapcigini
nede garanti belgesini aldim.Sadece fatura mevcut oda yeterli zaten.

@salcano-izmirli
Kafaya takmayin o kadar sadece fatura yeterli ben almadim bile..

@salcano-izmirli
Ben sadece faturasini aldim sadece o yetiyor zaten.Kitapciginida garanti belgesini almadim…

Ya bana kalsa da öyle zaten çoğu şeye kullanıcı hatası diyorlar malum da. Servisteki usta abi geçen bi müşterinin carrarosunun vites kolları 1 ayda arızalandı değiştirmez oldu dedi yolladık accell e yenisi hemen geldi dedi. Garanti belgesini de istiyorlar dedi. Ondan dolayı kafama takıldı. Hoş bendeki mevcut belgeyi de imzalı ustam da.

@salcano-izmirli
Valla benim aldigim yerde cok ilgilendiler servisi de 1 ay sinra bqkima getircen dediler cok memnun kaldim.

@Ahmet Teke
yolda birakmaz iste :)
@çağatay atik
benim gittigim servis plastik aksamindaki kirilmalar ve arka aktaricidaki sorunlar disinda herseyini garanti kapsamina sokarim dedi.
sendende para almam dedi

Geri