Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@erphan
Ustad bende bel fitiginda ameliyatliyim.Hafta sonu bende 225 aldim.Sormak istedigim bu bisikletin gidonu yukselmiyormu yani yukari dogru bogazi ayaralaniyor biliyorum.Ama benim icin gidon cubugunun yukselmasi yani dik oturmam icin gidonuda dik tutmam gerekiyor fazla egilmemem lazim anlatabilmisimdir galiba.
@samet türk

Hafta sonu almis oldugum oyuncagim.224 almak vardi aklimda 224 un istedigim kadro olcusu olmayinca 225 ile eve donduk...

Dosyalar

• uploadfromtaptalk1433749136981.jpg
    uploadfromtaptalk1433749136981.jpg
    114,6 KB · Okunma: 35
  • uploadfromtaptalk1433749198889.jpg
    uploadfromtaptalk1433749198889.jpg
    135 KB · Okunma: 32
@Ahmet Teke
Bende benzer bir ürün kullanıyorum. Batarya fotoda göründüğü kadar büyük değil, sarj ömrü uzun. Ağır da değil. Kadro üst borusunun alt tarafında kalacak şekilde monte ve demonte ediyorsun,görsel açıdan sıkıntı olmuyor. Sadece kablolu bağlantı olması negatif yönü ama gece araba gibi gitme keyfinin yanında hiçbirşey bence. Aliexpress'ten 60-65tl civarında alacaktım ama tahtakale'de fenerciden 75tlye aldım. Bu arada benimki 3 gözlü değil 2lisinden.

Ben henüz servise gitmedim.. 3 ay kadar önce almıştım.. Çok da km yapmadım. . İlla gitmek gerekiyor mu?

@T. Süren
Garanti devam edebilmesi icin ilk 1 2 ay icnde servise ugrayin diyorlar. zaten ucretsiz de ilk bakim

Ben gittiğimde 150-200 km yap parçalar yerine otursun alışsın öyle gel demişlerdi. Ben de gitmedim henüz. Daha 80 km oldu benim.

Arkadaşlar arazide de bisiklet surebilmem icin semislick lastik onerisi istiyorum sizden.
Arazi derken hard arazi değil kir yolu dağ yolu koy yolu gibi.

Merhaba arkadaşlar bugün carraro sportive 330 aldım bisiklet in çoğu şeyi hoşuma gitti fakat disk fren surtuyor neden oluyor acaba

@Arda Oral
disj fren surtuyor sa sıkıntı. ... ya disk egim var yada baglanti hatasi mutlaka duzelt. surtmemesi gerekir

Arkadaşlar sonun da bisikletimi bugün teslim aldım. Carraro 224 5 km civarında akşam üstü sürüş yaptım. Bu arada net bir şekilde 46 kadro bana cuk oturdu. (Boy 1.73 bacak boyu 77) Renk tartışılmaz derecede güzel siyah gri.Bisikletteki hakimiyetim iyi durumda. Biraz Islak ve nemli havada lastiklerde kayma olabiliyor yokuşlarda. Vites geçişleri fena değil. Arka attırıcıda biraz ayarsızlık var gibi halledilebilir. Amortisör şehir içinde olmasa da olur hissiyatı verdi, bir kaç kez kapadım açtım, Hayatım olağanüstü değişmedi.
Bu arada en büyük sorun frenlerin feci ötmesi. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bulan var mıdır? Pabuçları daha iyileri ile mi değiştirmek gerekir yoksa ayardan mıdır.

@Metawox
Bisikleti aldığım gün, kurulumdan sonra deneme sürüşü yaptım. Frenler acayip ötüyordu benim de. Tamirciye gösterdim, bir iki vida sıktı gevsetti ses gitti. Aldığın yerde ayarlarlar diye düşünüyorum.

Değerli bisikletseverler,

Dün sabah seçimlerde oymu kullandıktan sonra dedim madem erken kalktık bisikletle turlayalım.
Zaten işyerine bisikletle gidip gelen 5 kişilik küçük bir ekibimiz var. İkamet ettiğim yer İstanbul/Şile. İşyerim Şile'nin devamında Ağva yolunun hemen başında Şile merkeze yani evime 4-5km uzakta bir makina imalat fabrikası. Dönüşte yolu birazdaha uzatıp sahilden beri deniz havası da alarak geliyorum git gel yaklaşık günce 18km civarında yol yapıyordum. Genelde düz yol rampa da az var.

Neyse, aradım arkadaşları ve iş arkadaşlarımdan birisi müsait olduğunu söyleyince dedim turlayalım biraz.

Açıkçası öyle planda yapmamıştık ve düştük yola. Şile merkezden kumbaba oradan devamında Şile yoluna çıktık. Devam ettik Şile yolu üzerindeki gözlemecilere kadar. Dönüşte de köy yollarından geldik. Hayatımda ki en uzun bisiklet yolcuğumu 50km ile yapmış oldum.

Açık söyliyim çok keyif aldım. Yolda Şile-İstanbul giderken arabayla görürdüm bisikletlileri derdim zor iş diye. Biz yaklaşık yolum 1/3'ünü geldik yordu baya ama açık diyeyim çok takdir ettim o yolu yapan arkadaşlarımı. :) Bakalım darısı bizim de başımıza. Bir hafta sonu Şile'den Kadıköy'deki evime erkesi gün de geri dönmeyi düşündüm.

Bu arada yolda da bizim gibi bisikletçiler gördük. Konuştuk biraz da.

Yaklaşık 50km yol yaptık. Ortalama 16.1km/h hız ölçüm kilometre saatim. Tabi rampalarda baya yavaşladık. Düz yolda genelde 25-30km/h ile gidiyorduk. Max da rampa aşağı 59.7 km/h görmüşüz.

20150607_170113.jpg 20150607_170118.jpg 20150607_233023.jpg 20150607_233029.jpg 20150607_233033.jpg

Geri