Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Arkadaşlar 1100 tl den carraro 327 buldum elden teslim. Sıfır bisiklet tabiki. sizce nasıl fiyat ?

Arkadaşlar arka bagaj araştıyorum. Öneri ve tavsiye istiyorum .

@GoGoRa
Merhaba, ben yaklaşık 2 aydır semçanta kullanıyorum. Çok uzun süre test etme şansım olmadı maalesef ama hem su geçirmez, hem ucuz, hem de yerli malı. Araştırmanızı öneririm.

@Taylan Aytaç

Çanta değilde, bagaj arıyorum . Orda varmı ?

@GoGoRa
Yanlış anlamışım, pardon. :( Ben bagajımı yerel bir bisikletçiden aldığım için bir öneride bulunamayacağım.

Carraro 224 mu krom tx 500 v fren mu bugun yarin alacam lutfen ikisinide bilen bir degerlendirme alabilirmiyim.

@çağdaş koşar
siz gidip gördünüz, denediniz mi?
ben bir arkadaşa o kadar carraroyu övdüm mesela, adam ikisini de denedi, kron tx250yi (ya da 500ü hatırlayamadım) ben bunu daha çok beğendim dedi, aldı.

@çağdaş koşar
Ben carraro 225 aldim cok memnunum.sportive serisi guzel…

Carraro yine bianchi türkiy eaccell manisa tarafından üretiliyor . Çok kaliteli üretimleri var . 224 225 227 modelleri beğenilen akıp giden güzel modeller. Sadece biraz ağır 15 kg civarında. Kron u bilmiyorum ama daha pahalı gibi. Bana göre.

Özellikle 227 fiyat/performans canavarı. Tavsiye ederim

Kron 100 tl pahali bu fark ın sebebini merak ettim. Gercekten degermi yoksa carrera 224 le aynimi merak ettim. Yeni baslayacagim ve pendik bostanci bisiklet yolunda kullanacagim icinicin v fren dusundum. Umarim yanlis dusunmemisimdir :)

Binip ve deneyin eğer fark yoksa size göre carraro sportive alın

Surmeyi bilmiyorum daha desem :) bir soru daha sormak istiyorum. Seleye oturmadan bisiklete bindigimde kadronun ust borusuyla bacak arasi arasinda 2 parmak mesafe olur diye biliyorum. Ama denedigim bisiklette mesafe yoktu. Saticiya bu durumu soyledigimde yillardir bu isi yaptigini kadronun bana tam oldugunu soyledi sıkıntı olmaz degilmi

Geri