@GoGoRa
Merhaba, ben yaklaşık 2 aydır semçanta kullanıyorum. Çok uzun süre test etme şansım olmadı maalesef ama hem su geçirmez, hem ucuz, hem de yerli malı. Araştırmanızı öneririm.
@çağdaş koşar
siz gidip gördünüz, denediniz mi?
ben bir arkadaşa o kadar carraroyu övdüm mesela, adam ikisini de denedi, kron tx250yi (ya da 500ü hatırlayamadım) ben bunu daha çok beğendim dedi, aldı.
Carraro yine bianchi türkiy eaccell manisa tarafından üretiliyor . Çok kaliteli üretimleri var . 224 225 227 modelleri beğenilen akıp giden güzel modeller. Sadece biraz ağır 15 kg civarında. Kron u bilmiyorum ama daha pahalı gibi. Bana göre.
Kron 100 tl pahali bu fark ın sebebini merak ettim. Gercekten degermi yoksa carrera 224 le aynimi merak ettim. Yeni baslayacagim ve pendik bostanci bisiklet yolunda kullanacagim icinicin v fren dusundum. Umarim yanlis dusunmemisimdir
Surmeyi bilmiyorum daha desem bir soru daha sormak istiyorum. Seleye oturmadan bisiklete bindigimde kadronun ust borusuyla bacak arasi arasinda 2 parmak mesafe olur diye biliyorum. Ama denedigim bisiklette mesafe yoktu. Saticiya bu durumu soyledigimde yillardir bu isi yaptigini kadronun bana tam oldugunu soyledi sıkıntı olmaz degilmi